Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün yataktan kalkmak istiyorum artık

Maasallah kuzuma gececek hic uzulme benimki 10 aylik oldu ozleyeceksin bol ezmir kucağında uyusun sarmala kokla memeyi hic birakmayacak korkma simdiden yazayim ilk kizimda acemiydim atak felan 7 ay emzirdim.

Sut yapn seyler; incitr, bulgur, su en onemlisi duzenli uyku bebegin her uyudugunda uyu .

Bebek memeyi tutmazsa ayakta emzir saga sola donder emzir ters tut emzir illaki memeyi tutar hicc dert etme ama çabala kendinide yipratma.

Normal dogum yaptiysan gobegini sar sezeryanda yaptiysan sar benim dana gibi kaldi ilkinde kalmamisti cunki.

Baska tavsiyem cocuga lutfen ne olursa olsun cok cok cok zorda kalmadikca iLc verme hayatını kurtaracak bak bu saglam dayanıklı olcak.

Kahve cayi azalt hergun 1 2 haslanmis yumurta ye bol limonlu. Bebegedr sanada kalsiyum. Ben hic ilac kullanmadim. Hergunde 1 muz ye. Herzaman bana yazabilirsin

Not ilk defa birine bukadar uzun ve guzel Yzmaya calistim demet akalin ben

Teşekkür ederiz canım günaydın

günaydın iyi haftalar herkese

sevgililer gününüz kutlu olsun bebegimsular

Günaydın kızlar❤
Bornozlari aliyim bir de mutfagi temizliyim bugün dün dolaplari silmistim sadece. Azar azar yapiyorum

Allah razı olsun çok teşekkür ederim canım benim Her kelimen çok değerli inan ki.

Demet Akalın bende şaşırdım

İnşallah kolay bir şekilde atlatırsınız bu süreci ve sonraki atakları. Ben de dahil.

Günaydın
Banyonun süpürülüp silinmesi lazım. Paspaslarda yıkansa iyi olacak. Bugün onu yapmaya çalışayım.

Gece 12 de eşime sevgililer günümüz kutlu olsun dedim. Biz sevgili miyiz karı kocayız dedi. Kendi kendime kutlama yapacağım anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…