Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah bu gitmeler olmasa
O çokkk bağlandığınız bebişler var ya asılında hiç sizin değil kızlar bunu bilin
Gün gelince kendi yolunu bulmak için öyle yada böyle elinizden uçup gidiyolar
Allah kavuştursun canım.❤☺ İleride yaşayıp göreceğiz belkide çok zor olsa gerek

Senin durumun ondan kat kat zor o kadar işlem ilaç sadece senin üstünde oluyor.
En çok kendini düşün moralin bozuksa bozuldu ama Allahtan ümit kesilmez de.

Yani kendini düşün. Tecrübeler diyor bonus değil
Canım kususra bakma görmemism mesajı suratımin yarışı şiş sinüzit yüzünden halaa
Aynen zor onuda düşünmek zorundayim içinde yaşar eşim herşeyi içine atmasını istemiyorum psikolojik olarak o da şu an herşeye hazırlıklı zaten benm gibi zaman gostercek herşeyi

Kızlar bildirimlere baktım ama gözümden kaçan olduysa affedin dikkat ediyorum yine de eşim sağolsun pür dikkat üzerimde
Zorlayan tek sey şu şunizit yarın markete cikicaz eşimle olmadı sağlık ocağına durumu anlatıp sorucam riske olmayan bı ilaç varmı diye dualarınız mesajlariniz mutluluk verdi çok sağolun

İyi akşamlar kızlar Bugün
Evi toplayıp süpürdüm
1makine çamaşır yıkandı astım
Öğleden sonra da aşıya gidip geldim başka da bir şey yapmadım :/

Selam canlar nasılsınız? Benim hastalık geçti ama Nalet bir baş ağrısı kaldı. Kafamı iki yandan sıkıştırıyorlar gibi. Gözlerimi oynayınca gözlerim de ağrıyor. Mümkün olduğu kadar telefona bakmamaya çalışıyorum birkaç gün. Sizleri seviyorum

Dikkat et kendine canim sen de seviliyorsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…