Düzenli Evimiz & Hayatımız

i p e k nasıl oldun canım? Çocuklar nasıl,toparladınız mı biraz?
Sağol canım merak edip sorduğun için.
Ya nedense öksürük geçmiyor. Dün oruç da tuttum. Ama o güzelim oruç bile ziyan oldu gibi baş ağrısından hiç keyfim de yoktu.
Iki hafta oldu ama hala ilk gün ki belirtiler devam ediyor.
Oruca ara verdim 6 gün tutarım demiştim 1 gün zor tuttum bu hafta.
Çocuklar daha iyiler şükür

Canım oruç bağışıklığını düşürür, bu süreçte tutma istersen

Soğan kürüne başladım bugün. 7 gün içeceğim bakalım. Belki öksürük ve bas ağrısından kurtulurum ümidiyle.

Kız daha yeni düzeliceksin oruç zorlar tabi yorgunluğu 1-2 haftaya geçiyo sonra da çabuk yorulma kalıyo

Kız daha yeni düzeliceksin oruç zorlar tabi yorgunluğu 1-2 haftaya geçiyo sonra da çabuk yorulma kalıyo
Ben uslanmam. Dün hem oruç tuttum. Hem evi dip köşe süpürüp sildim. Bacaklarım kemiklerim sızladı yorgunluktan.
Gece eşim yarın oruç tutma daha tam iyilesmedin dedi.
Ben de kendimi uykuya bıraktım eger sahur vakti uyansaydim yine oruç tutacaktim.

Ama uyandığımda sabah namazı vakti girmişti.
Dedim var bir hayır bunda da tutmayayım en iyisi.
Yok yok bunlar bana ders oldu. Birazcık nazlanacagim yoksa bu hastalık beni öldürecek
Can boğazdan gelir ve nazlanan çabuk yaşlanmaz sözleriyle güne başlıyorum bugün

Naz da değil ya gerekli olan bu aciliyeti yapıp dinleniceksin

Şu an cocukla puzzle yapıyorum. Bir sen bul bir ben bul parçaları taktiğiyle oynuyoruz.
Ben parça bulamayınca al anne bunu şuraya takacaksin diyor. Hile mi yapıyorum acaba bu oyunda
Ben size yazarken o parça ariyor minik kuşum

Puzzle dan sonra mutfağa gideceğim.
Akşam yarım bıraktığım bulaşık makinesi içini boşaltma işini tamamlayacagim .
Şaka gibi 2 günde zor makine içi çıkarıyorum
Kahvaltı bulaşıklarıni yerleştirip bir de mutfağı supurursem tamamdır.
Dün ki serdiğim kiyafetleri toplayıp makineden çıkan beyazları sericem..

Bugün ki işlerim az başka da bir şey yapmak istemiyorum.
Aksama da ne yemek yaparım bilmiyorum. Belki onda da kolaya kaçar domatesli güzel bir makarna yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…