Gerçek fikrin miSorun sende değil sorun kahve de
DiyosunSorun sende değil sorun kahve de
Zorlama bonusum bizden olmuyorİlk ocaktan alanda köpüğü kaşıkla alıp fincana koymadın mı?
Bunu bedavacı okuyan teyoBedeveciJES Naber ulan iyi misiniz hanfendi?
Sağol canım merak edip sorduğun için.i p e k nasıl oldun canım? Çocuklar nasıl,toparladınız mı biraz?
Canım oruç bağışıklığını düşürür, bu süreçte tutma istersenSağol canım merak edip sorduğun için.
Ya nedense öksürük geçmiyor. Dün oruç da tuttum. Ama o güzelim oruç bile ziyan oldu gibi baş ağrısından hiç keyfim de yoktu.
Iki hafta oldu ama hala ilk gün ki belirtiler devam ediyor.
Oruca ara verdim 6 gün tutarım demiştim 1 gün zor tuttum bu hafta.
Çocuklar daha iyiler şükür
Soğan kürüne başladım bugün. 7 gün içeceğim bakalım. Belki öksürük ve bas ağrısından kurtulurum ümidiyle.Selam canlar nasılsınız? Benim hastalık geçti ama Nalet bir baş ağrısı kaldı. Kafamı iki yandan sıkıştırıyorlar gibi. Gözlerimi oynayınca gözlerim de ağrıyor. Mümkün olduğu kadar telefona bakmamaya çalışıyorum birkaç gün. Sizleri seviyorum
Sağol canım merak edip sorduğun için.
Ya nedense öksürük geçmiyor. Dün oruç da tuttum. Ama o güzelim oruç bile ziyan oldu gibi baş ağrısından hiç keyfim de yoktu.
Iki hafta oldu ama hala ilk gün ki belirtiler devam ediyor.
Oruca ara verdim 6 gün tutarım demiştim 1 gün zor tuttum bu hafta.
Çocuklar daha iyiler şükür
Ateş çok mu kısıktı anlamadım iki saat başını bekledim suyu artık durulduİlk ocaktan alanda köpüğü kaşıkla alıp fincana koymadın mı?
Sanırım öyle oldu başa sardım dün hastalığı.Canım oruç bağışıklığını düşürür, bu süreçte tutma istersen
Yaşasın makineZorlama bonusum bizden olmuyorumudunu kes Litfen
Ben uslanmam. Dün hem oruç tuttum. Hem evi dip köşe süpürüp sildim. Bacaklarım kemiklerim sızladı yorgunluktan.Kız daha yeni düzeliceksin oruç zorlar tabi yorgunluğu 1-2 haftaya geçiyo sonra da çabuk yorulma kalıyo
Dikkat et canımSanırım öyle oldu başa sardım dün hastalığı.
Ben uslanmam. Dün hem oruç tuttum. Hem evi dip köşe süpürüp sildim. Bacaklarım kemiklerim sızladı yorgunluktan.
Gece eşim yarın oruç tutma daha tam iyilesmedin dedi.
Ben de kendimi uykuya bıraktım eger sahur vakti uyansaydim yine oruç tutacaktim.
Ama uyandığımda sabah namazı vakti girmişti.
Dedim var bir hayır bunda da tutmayayım en iyisi.
Yok yok bunlar bana ders oldu. Birazcık nazlanacagim yoksa bu hastalık beni öldürecek
Can boğazdan gelir ve nazlanan çabuk yaşlanmaz sözleriyle güne başlıyorum bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?