Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oysa gerçek ismini biliyorum kk psikolojisi rüyada bile devam ediyor

Mesajlara baktım gecenin her saatinde yazmışsın ne ara uyudun da bide rüya gördün süpürge
Allah yardımcin olsun bebek küçük olunca çok zor

Amin canım inşallah çocuğun ateşi geçti gibi adamın var hâlâ.
Bende ses kisik ,balgam vs işte .
Aynı yerde mi oturuyorsunuz akıl verdiler gelmeye korkmuşlardir bize de bulaşır demişler dir.

Zira ben covit birini duyunca 10 metre öte giderdim aman bana bulaşmasın diye.

Benim ablam çok uyanık o konuda.

Diyoki yemek getiren yok ben arıyorum bana şunu pişir bunu yap diye mecbur yapıp getiriyorlar diyo

evet evet aynı şehirdeyiz, küçük şehir hem de. Ben kimseye kapı açmıyordum zaten , kapıya bırakıyorlardı, ben onlar gidince alıyordum

Mesajlara baktım gecenin her saatinde yazmışsın ne ara uyudun da bide rüya gördün süpürge
Allah yardımcin olsun bebek küçük olunca çok zor
Ya aynen şu ara hiç uyumuyor bi 5-10 dakika kestiriyorum saat 3ten sonra. 3 e kadar yine bu kadar sık uyanmıyor 3ten sonra sürekli yat kalk modundayız

evet evet aynı şehirdeyiz, küçük şehir hem de. Ben kimseye kapı açmıyordum zaten , kapıya bırakıyorlardı, ben onlar gidince alıyordum
Nasıl atlattiniz ateş kaç gün sürdü?
Ne semptom vardı?
Omikron muydu?

Nasıl atlattiniz ateş kaç gün sürdü?
Ne semptom vardı?
Omikron muydu?
Yok canım 2020 Aralık ayındaydı. Aşı çıkmamıştı. Eşim hafif geçirdi ama benim çok ağır geçti. 10 gün sonunda tekrar pozitif çıktım. O kadar zaman geçti hala öksürüğüm geçmedi tam

Bizimkiler bir ara çin de hastalık çıkmadan geçirdi.cocuk infulanza idi ama diğeri kesin sars Mers gibi birseydi çok zor atlattı çünkü bir ay sürdü.

hayir olsun inşallah canım çok güzelmiş rüyan :) balık kısmet temiz su da hayırlı güzel
bebe de tam kalkacak zamanı bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…