- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Oysa gerçek ismini biliyorumkk birinci noteri bölük pörçük uykumda seni rüyamda gördüm profil fotoğrafındaki gibiydin tertemiz bi suyun içinde yürüyorduk balıklar görünüyordu derken bebe yine kalktı uyandım sana isim olarak noter diyordum
Mesajlara baktım gecenin her saatinde yazmışsın ne ara uyudun da bide rüya gördün süpürgekk birinci noteri bölük pörçük uykumda seni rüyamda gördüm profil fotoğrafındaki gibiydin tertemiz bi suyun içinde yürüyorduk balıklar görünüyordu derken bebe yine kalktı uyandım sana isim olarak noter diyordum
Amin canım inşallahsudem34 Çabucak iyileşirsiniz inşallah. Yorma kendini dikkat et. Akraba demişken eşimin kardeşleri arayıp şunu yiyin bunu yiyin diye akıl veriyordu, ama biz getirelim demediler hiç Annem, ablam, teyzelerim yemek getirdiler sağolsun.
evet evet aynı şehirdeyiz, küçük şehir hem de. Ben kimseye kapı açmıyordum zaten , kapıya bırakıyorlardı, ben onlar gidince alıyordumAmin canım inşallahçocuğun ateşi geçti gibi adamın var hâlâ.
Bende ses kisik ,balgam vs işte .
Aynı yerde mi oturuyorsunuz akıl verdilergelmeye korkmuşlardir bize de bulaşır demişler dir.
Zira ben covit birini duyunca 10 metre öte giderdimaman bana bulaşmasın diye.
Benim ablam çok uyanık o konuda.
Diyoki yemek getiren yok ben arıyorum bana şunu pişir bunu yap diye mecbur yapıp getiriyorlar diyo
Ya aynen şu ara hiç uyumuyor bi 5-10 dakika kestiriyorum saat 3ten sonra. 3 e kadar yine bu kadar sık uyanmıyor 3ten sonra sürekli yat kalk modundayızMesajlara baktım gecenin her saatinde yazmışsın ne ara uyudun da bide rüya gördün süpürge
Allah yardımcin olsun bebek küçük olunca çok zor
Nasıl atlattiniz ateş kaç gün sürdü?evet evet aynı şehirdeyiz, küçük şehir hem de. Ben kimseye kapı açmıyordum zaten , kapıya bırakıyorlardı, ben onlar gidince alıyordum
Yok canım 2020 Aralık ayındaydı. Aşı çıkmamıştı. Eşim hafif geçirdi ama benim çok ağır geçti. 10 gün sonunda tekrar pozitif çıktım. O kadar zaman geçti hala öksürüğüm geçmedi tamNasıl atlattiniz ateş kaç gün sürdü?
Ne semptom vardı?
Omikron muydu?
Bizimkiler bir ara çin de hastalık çıkmadan geçirdi.cocuk infulanza idi ama diğeri kesin sars Mers gibi birseydi çok zor atlattı çünkü bir ay sürdü.Yok canım 2020 Aralık ayındaydı. Aşı çıkmamıştı. Eşim hafif geçirdi ama benim çok ağır geçti. 10 gün sonunda tekrar pozitif çıktım. O kadar zaman geçti hala öksürüğüm geçmedi tam
Acaba dişler mi çıkmaya hazırlanıyor. Senin kaç aylık 5 mi?Ya aynen şu ara hiç uyumuyor bi 5-10 dakika kestiriyorum saat 3ten sonra. 3 e kadar yine bu kadar sık uyanmıyor 3ten sonra sürekli yat kalk modundayız
kk birinci noteri bölük pörçük uykumda seni rüyamda gördüm profil fotoğrafındaki gibiydin tertemiz bi suyun içinde yürüyorduk balıklar görünüyordu derken bebe yine kalktı uyandım sana isim olarak noter diyordum
Oysa gerçek ismini biliyorumkk psikolojisi rüyada bile devam ediyor
Cinsiyeti öğrendiniz mi noterimsuhayir olsun inşallah canımçok güzelmiş rüyan :) balık kısmet temiz su da hayırlı güzel
bebe de tam kalkacak zamanı bulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?