- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Amin canım inşallahAllah umduğun gibi eylesin
Aşılarin tam ise korkma Allah'ın izniyle.
Düşünmemeye çalış beynini başka şeyle yor.
Hayırlısı olsun
Ücretsiz izinde iken konu komşu günler açılmıştım o işlereVar canım aynı yerde yakınız ben hiç yemeksiz kalmadım şükür.
Allah eksikliğini göstermesin hiç birisinin.
Onlar yakın olmasa mecbur bi komşu ilişkisi kurulurdu heralde.
Hastayken öyle cinslikler pek işlemiyor aslında ne olsa oluyor.
Arıtma var Bonusum
Kediyi merak mı eldirsin burda
Arıtma var Bonusumama onla sadece çay demliyoz
Cinsiz dedim ya
AmA öyle pro bir arıtıcı değil 400 TL ye almıştık orta halli bişey yani.
Erzurum'ca kendini merak ettiriyorsun burda demek demi doğru anladım
Yine bilen biri olsa bi kap yemek getiren olur ya kimse bilmiyoki kimseyiÜcretsiz izinde iken konu komşu günler açılmıştım o işleresonra taşınıp tekrar işe başlayınca öyle kaynaşmadik kimseyle anca aşure zamanı aşure götür getir.Bazen kandilde helva filan gelir vs.Mesafeli yani.Zaten covid girdi gireli ev oturması filan yapmadık hala daha yapamadık
İyi geceler limonsuz ❤İyi geceler canlar
Nasılsın bonusumİyi geceler limonsuz ❤
Hamdolsun iyiyim. Örgü yapıyorum sırtım izin verdikçe sen nasılsın?Nasılsın bonusum
Ekmek yoksa pasta yiyin diye bir söz var ya. Ben de acıktım ama ekmek yerine tatlı yiyorumHamdolsun iyiyim. Örgü yapıyorum sırtım izin verdikçe sen nasılsın?
Bu saatte kendini neden yoruyorsun ki canım?Hamdolsun iyiyim. Örgü yapıyorum sırtım izin verdikçe sen nasılsın?
Südem biz ailecek olduğumuz için küçük kızı fazla koruyamadım yalnız oda da tek kalınca bizide dinlemedi ben yattığım için gözlemde yapamadım benim hissetiğim benim ayağı kalkamadığım dönemde anne belim ve bacaklarım ağrıyor dedi büyük kıza sordum hafif ateş var demişdi.Ertesi gün başım ağrıyor dedi ben yanımıza gelmek için bahane sunuyor diye düşündümSağol canım.
Dün sabah başladı ateş inşallah yarına geçer o zaman.
Sağol EfserSüdem biz ailecek olduğumuz için küçük kızı fazla koruyamadım yalnız oda da tek kalınca bizide dinlemedi ben yattığım için gözlemde yapamadım benim hissetiğim benim ayağı kalkamadığım dönemde anne belim ve bacaklarım ağrıyor dedi büyük kıza sordum hafif ateş var demişdi.Ertesi gün başım ağrıyor dedi ben yanımıza gelmek için bahane sunuyor diye düşündümsonraki gün hafif burun akıntısı oldu 3 gün o sürdü ve geçti
O dönemde parol şurup verdi ablası .
Bizden etkilenmemesi mümkün değil herkes odasında olsada yanımıza girip çıkıyordu
Bu arada çok geçmiş olsun
Yormak değil ki biterse sabah takıcam diye işteBu saatte kendini neden yoruyorsun ki canım?
Dediğim gibi benim tam kalkamadığım dönemde olduğu için hiç takip edemedim çok şükür ağır geçmeden geçirdi şimdi iyi.hava ya gerek kalmadıSağol EfserAllah razı olsun.
Dün sabah direk baş ağrısı ve ateş ile başladı.
37-38.5 bandında gezen ateşi var.Bir ara 39 oldu .
Uykusuzluktan yorgun bedeni.Cok az uyuyor ateş pek uyutmuyor.
Öksürük başladı zaten hafif vardı.Alerjik de olduğu için zaten genelde pek eksik olmaz.
Bitti mi sizin karantina?
Sen nasılsın?
Toparlandin mi?
Biz de parol veriyoruz.Oksuruk için havalarını veriyoruz.
Bunun eksikliğini çok derinden yaşıyorum canım anlıyorum seniAllah razı olsuninşallah insan kimse bişey yapmasa bile anlatinca rahatlıyor.
Bir yandan herkes nete moral bulmaya kafa dağıtmaya çalışiyor yazma üzme kimseyi diyorumbir yandan da insan çocuk gibi nazlanmak istiyor kimsemiz yok bir kap yemek yapsa biri getirse ne güzel olurmuş aile akraba böyle zamanlarda ne kadar değerli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?