Düzenli Evimiz & Hayatımız

Teyocan naber nasılsın

Ben şuanda bir ordu sulalenin bulduğu şehirdeyim kendiminkileride onun üzerine koyayım hiç biri bir kaşık su ısttım demedi
Gecen gün eşimin ablası bize yemek yolladı dedimiştim beni ne aramış nede sormuş belki kendinin bile haberi yok eltime yolladığı yemekten banada yollandı o da yemek saatlerini biliyorum o saat geçmiş biz yemekmiğizi yiyip toplamışız yemek 8:30 da geldi geri arta kalanlarıda bana geldi.Nimete sonsuz saygısı olan insanlarız bunu bulmayanlar var deyip kendimi tesselli ettim boşver dedim

Karşı komşum duyduğu an sabah aradı sakın elini bir şeye vurma ister akşam ister öğlen siz ne zaman isterseniz yemek getireyim dedi çok mahcup oldum kadın akşam 2 çeşit yemek salatasıyla kapımı çaldı kadını kapıtan kapıya tanıyorum iki kere kahve içdik o başka samiyetimiz yok.
Alta bir ablamız var bir kaç kez kahve içtik o kadın hergün ne pişiriyorsa yarısını bölüp bana getirdi hergün sordu bir bebekli eşimin aşkadışının eşi var bir şey yapmamış diye bana ıhlamur sulahiye koymuş getirdi hiç samimi olmadığım bir abla var emekli yemek getirip kapıya koydu

Ben daha burya sorduğum gün yemek yaptım evim aşsız kalmadı çok şükür

Demem o ki samimiyetsiz yapılan yemekten Allaha sığınır komşumun samimiyetiyle yaptığı bir kaşık çorbaya verdiği mutluluğa yanlızda değilmişim hissine değişmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…