Aklına düşürmeseydin benimkinide görürKürende tezgahın Üstü görünüyor musun şuan
O bakmadan toplayalım bariAklına düşürmeseydin benimkinide görür
Ayyy ataklardan sonra bir de böyle şeyler mi var.Bugün markete gittik sabah yağmurda vardı biraz
Oğluma süt Burger aldım yolda aç diye tutturdu açtım yere düşürdü eve gelene kadar bağırdı ağlayarakMarkete gitmek izdirap gibi cocukla
2 yaş kriziAyyy ataklardan sonra bir de böyle şeyler mi var.İyice tırsmaya başladım.
Neyse daha zamanım varmış. :)) Önümüzdeki ataklara bakayım ben.2 yaş krizi
Bana kekik çayı içiren öksürük seniiii
Saf yüreklimAyyy ataklardan sonra bir de böyle şeyler mi var.İyice tırsmaya başladım.
Zorla gördürüyorsunuz benim suçum yokKürende tezgahın Üstü görünüyor musun şuan
Ürkütme ceylanıSaf yüreklim
Evet öyle uyku uykunun mayasıdır diye boşuna dememişler.Bizim kız uyursa uyku düzene giriyor uyumazsa hep huzursuz.Uyku uykuyu getiriyo çok değişik bir durum
Ben Şener şen gibi topuklarım totoma vura vuraDutttttD u t
🧿HEM ANNE🤱HEM GELİN👰🏻 on Instagram: “Görmesini istediğiniz kişileri etiketleyin lütfen 😆😆😆”
617 Likes, 22 Comments - 🧿HEM ANNE🤱HEM GELİN👰🏻 (@komik_annee) on Instagram: “Görmesini istediğiniz kişileri etiketleyin lütfen 😆😆😆”www.instagram.com
Anlık benDutttttD u t
🧿HEM ANNE🤱HEM GELİN👰🏻 on Instagram: “Görmesini istediğiniz kişileri etiketleyin lütfen 😆😆😆”
617 Likes, 22 Comments - 🧿HEM ANNE🤱HEM GELİN👰🏻 (@komik_annee) on Instagram: “Görmesini istediğiniz kişileri etiketleyin lütfen 😆😆😆”www.instagram.com
Maşallah nazar değmesin ne sık görüşüyonuz. Bi ara bizde böyleydik ruh sağlığım elden gidiyorduAnlık benkaynana evinden geldim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?