Maşallah nazar değmesin ne sık görüşüyonuz. Bi ara bizde böyleydik ruh sağlığım elden gidiyordutüküreyim nazar degmesin gayet sağlıklısın
maşallah
Bugün yaptığım işlere ×2 koyMaşallah nazar değmesin ne sık görüşüyonuz. Bi ara bizde böyleydik ruh sağlığım elden gidiyordutüküreyim nazar degmesin gayet sağlıklısın
maşallah
Yavrım kıyamam
Piknikdeki Elmaları yemiyecektinAnlık benkaynana evinden geldim şu an
Hor kullandılar beniYavrım kıyamam
Kadın bombardırmana tutu seniyedik bi nane yüzümüze vurma
Tavanada el ataydın olmamışHor kullandılar benibılaşık yıkıdım yer sildim ev süpürdüm toz aldım. Yetmedi çocoooomun el sürdüğü yaladığı camları sildim. O da yetmedü fırın sildim .
Yuh kendi hür iraden ile mi yaptınHor kullandılar benibılaşık yıkıdım yer sildim ev süpürdüm toz aldım. Yetmedi çocoooomun el sürdüğü yaladığı camları sildim. O da yetmedü fırın sildim .
Kadın bombardırmana tutu seni
Bundan sora kv den geliyorum deyince o yolunmuş penguen gelecek aklıma
Tavanada el ataydın olmamış
Yuh kendi hür iraden ile mi yaptınbende bir zamanlar hür irademle yaptım da ordan biliyom
Sonra ne yapttın ki diye sorulunca apül yanıyorYuh kendi hür iraden ile mi yaptınbende bir zamanlar hür irademle yaptım da ordan biliyom
Senin apül patlayacak sonundagüzel bi.izlenim bırakmışım kendimi tebrik ediyom
bi o kaldı
görümcemle beraber yaptık. O yapınca bendr geçip oturamadım. Götümde çivi var biliyon mu. Ora gidipde oturunca batıyo
İyi yine yalnız degilmişsngörümcemle beraber yaptık. O yapınca bendr geçip oturamadım. Götümde çivi var biliyon mu. Ora gidipde oturunca batıyo
Evet o soru bana 3 sene sonra geldi 4. Seneye girerken ampül yandıSonra ne yapttın ki diye sorulunca apül yanıyorbenim o apül 10 sene gecikmeli yandı
Az kaldıSenin apül patlayacak sonunda
İyi yine yalnız degilmişsnbir dahakine o çivileri çıkar öyle git
Evet o soru bana 3 sene sonra geldi 4. Seneye girerken ampül yandı
Nezaketen tabi yenileni içileni toplamak lazımAz kaldı
Kenardan bakan kıymetli oluyor efserNezaketen tabi yenileni içileni toplamak lazım
Ben kenara geçip seyredenide gördüm o da çok yalnışonu sil bunu sil siz oraya beraber vakkit geçirmeyemi gidiyorsunuz temizge mi anmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?