Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kenardan bakan kıymetli oluyor efser
O öyle bugün komşunun biri dedi benim apüller 1500 watt oldu
Kendinize değer verdiğinizi karşı tarafa göstermezseniz sizin hep kullanma eğlimine girer
Onu yaparım bunu yaparım diye diye nasıl olsa yapıyor bırak yapsın oluyor yok yapamam kendimi yıpratamam dersen yapamaz hiç ses etmeyelim olur

Konuya fığansızım

Bugün tüm evi temizledim. Yatak odası hariç. Akşam yemeğine misafirim vardı. Şimdi çocukları uyutup makinaya çamaşır atacağım

Olmak yada olmamak mesleleri
Kv yardım eden gelin mi kiymetli
Yoksa etmeyen mi kiymetli
Ben elimden geldiğince yapardım yaptığında kıymetli beni kullandıktan sonra kıymetsizim. Bi hafta önce bana saydırdı tartıştı o hafta ameliyat oldu yine evime geldi kabul ettim.Bi hafta bizde kaldı bütün misafiri ben ağırladım yemeği önüne veriyordum.Hem de bayağ misafir geldi akraba tanıdık çok burada.Bi daha hastanede kaldı 3 gün bizde kaldı yine ben baktım.Geçen yıl bikez daha rahatsızlandı bu defa evine gitti ben baktım ama yine.Bi sürü misafirde cabası.Hiç sevmez beni yine gidip hastanede yanında da kaldım.Her ramazanda yemeği yapardım birlikte yerdik.Ama sorsan hayırsız gelin der bana bundan eminim artık hiçbirşey yapmıyorum.Hep elti kıymetli yanındaki kıymetsiz oluyor.

Hor kullandılar beni bılaşık yıkıdım yer sildim ev süpürdüm toz aldım. Yetmedi çocoooomun el sürdüğü yaladığı camları sildim. O da yetmedü fırın sildim .
Bu ne böyle ya hu niye sürekli sen yapıyorsun

Kuzum bizde ne tartıştık ne de ben cevap verdim bir kaç defa anlamak için sordum ilk zamanlarımda baktım konu acıldıkca başka yerlere gidiyor dağılıyor asıl anlatmak istediğim havada asılı kalıyor.o günden sonra bıraktım
Bunlar kendini konuşarak ifadeden anlayan tıpler değil ailenin her ferdi öyle senin değersiz hissetirmek uğraşıyorlar azda olsa eşimde de var
Büyük ölcekliği strajik oyunlar ve piskolojik şiddet
Dize getirme peşinde
Öyle mi dedim hotri meydan o zamam yaptığı şeyi anlasam direk benim tavrımla karşılaşıyolar hiç konuşmam susarım duvar olurum içimdeki açık edersem beni anlayıp farklı şeyler yaparlar çözülmem evde yerim kendimi kızarım burda söylenirim uzun süre piskoloğuma danışdım
Ama asla yüzlerine gelip söylenmedim
Bunlar yaparken tabiki benim tavrım karşılığında tepki aldım aforozda ettiler tüm aile ve hısımlarla benim ilgimi alakamı kesti yine ses etmedim
Bu davırın karşılığında kendi ailemide kattım onların habeleri yok tabi :) hiç bir araya getirmiyorum artık Bana herşeyi diye bilir inad, eli ağır, rahatına düşkün bunlar benim karakterim hiç umrumda dahi değil ama sayğısız diyemez çırlatmak için kuruğuma çok bastı oralı olmadım malze vermedim
Demem o ki tavır koyduysan tabiki tepki alacaksının bunun kacarı yok önenli olan bunları onlar gibi cahilce değil olgunlukla karşılayıp hayır diye bilmek zamanla o da şunu anlayacak tenefüs bundan hoşlanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…