Geçmiş olsunŞimdi de eşim birey hasta oldu, ona bakacam biraz da
Haklısın meleğimHer şeyin ölçülü olani güzel karadutum.
Kendini kimse için bu kadar yorma inan değmez.
Yardımın, iyiliğin, sevginin bile ölçülüsü güzel .
Saf yüreklim
Etmeye çalışıyorum canım olduğu kadardikkat et negom kendine
İnşallah canım bu da kesmezse artıkİnşallah iyi gelir nego
Temizlik en güzel terapiDaha iyiyim canım, baş ağrım geçti. Depresif ruh halim hala devam ediyor amaa, bugün temizlik yapacam belki iyi gelir
Kan değerlerine baktırmalısın ,benim ferritin demir ve d vitamini depolarım diplere inmişti. Hala çok yükselmedi gerçi. B12 si düşenlerde var korona sonrası. Bunlarda çok halsizlik ve uyku yapıyor.Merhaba, günaydın
Dün iyice kötü olunca bir şey yapamadım. Akşam kıza eşim baktı, iki saat uyudum. o iyi geldi biraz. Covidden sonra üstümden gitmeyen bir halsizlik kaldı, ara ara yokluyor.
Hasta olanlara geçmiş olsun diliyorum. Allah şifa versin.
Dikkat et
Şifa olsun inşallah canım
Sağolun inşallah. Bu ayazda açık havaya çıksam zatürre olurum ben NurAh ah sen de ben de bu oksurukten ne çektik nego
İlaç , çay , pekmez, bal
Bana en çok fayda eden açık hava bol oksijen.
Kendimi dağlara ormanlara atasım var. Yeşil çimenlerın üzerine çıplak ayaklarimla yatasım var.
GünaydınGünaydınnnn
Eki Görüntüle 3009574
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
sudem34
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Günaydın canlar. Görev vardı işe geldim. Eve gidince kitaplığa bakayım biraz19 şubat ödevi
Banyo temizlemek.
Kitaplık düzenlemek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Mikan
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Söylediğin çok iyi oldu nego, teşekkür ederim. :) Aklıma gelmemişti hiç. En kısa zamanda aile hekimime uğrayacağım o zaman.Kan değerlerine baktırmalısın ,benim ferritin demir ve d vitamini depolarım diplere inmişti. Hala çok yükselmedi gerçi. B12 si düşenlerde var korona sonrası. Bunlarda çok halsizlik ve uyku yapıyor.
D vitaminine sağlık ocağında bakmıyorlar artık maalesefSöylediğin çok iyi oldu nego, teşekkür ederim. :) Aklıma gelmemişti hiç. En kısa zamanda aile hekimime uğrayacağım o zaman.
D vitamini takviyesi doğumdan beri kullanıyorum nego. Ona bakılmasa da olur. Diğer değerler için gideyim bi.D vitaminine sağlık ocağında bakmıyorlar artık maalesef
benim ki de bana çok inatçı derdi.Kuzum bizde ne tartıştık ne de ben cevap verdim bir kaç defa anlamak için sordum ilk zamanlarımda baktım konu acıldıkca başka yerlere gidiyor dağılıyor asıl anlatmak istediğim havada asılı kalıyor.o günden sonra bıraktım
Bunlar kendini konuşarak ifadeden anlayan tıpler değil ailenin her ferdi öyle senin değersiz hissetirmek uğraşıyorlar azda olsa eşimde de var
Büyük ölcekliği strajik oyunlar ve piskolojik şiddet
Dize getirme peşinde
Öyle mi dedim hotri meydan o zamam yaptığı şeyi anlasam direk benim tavrımla karşılaşıyolar hiç konuşmam susarım duvar olurum içimdeki açık edersem beni anlayıp farklı şeyler yaparlar çözülmem evde yerim kendimi kızarım burda söylenirim uzun süre piskoloğuma danışdım
Ama asla yüzlerine gelip söylenmedim
Bunlar yaparken tabiki benim tavrım karşılığında tepki aldım aforozda ettiler tüm aile ve hısımlarla benim ilgimi alakamı kesti yine ses etmedim
Bu davırın karşılığında kendi ailemide kattım onların habeleri yok tabi :) hiç bir araya getirmiyorum artık Bana herşeyi diye bilir inad, eli ağır, rahatına düşkün bunlar benim karakterim hiç umrumda dahi değil ama sayğısız diyemez çırlatmak için kuruğuma çok bastı oralı olmadım malze vermedim
Demem o ki tavır koyduysan tabiki tepki alacaksının bunun kacarı yok önenli olan bunları onlar gibi cahilce değil olgunlukla karşılayıp hayır diye bilmek zamanla o da şunu anlayacak tenefüs bundan hoşlanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?