Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kan değerlerine baktırmalısın ,benim ferritin demir ve d vitamini depolarım diplere inmişti. Hala çok yükselmedi gerçi. B12 si düşenlerde var korona sonrası. Bunlarda çok halsizlik ve uyku yapıyor.

Kan değerlerine baktırmalısın ,benim ferritin demir ve d vitamini depolarım diplere inmişti. Hala çok yükselmedi gerçi. B12 si düşenlerde var korona sonrası. Bunlarda çok halsizlik ve uyku yapıyor.
Söylediğin çok iyi oldu nego, teşekkür ederim. :) Aklıma gelmemişti hiç. En kısa zamanda aile hekimime uğrayacağım o zaman.

benim ki de bana çok inatçı derdi. Ben anlamaya dahi artık uğraşmıyorum benden uzak Allah a yakın olsunlar.Bazı insanlarla yıldızın barışmaz benim kv de de beni sevmemiş benimsememiş çok belli.Ama bu yazdıkların bizde de oldu.Bagıra çağıra söylendi ben bağırarak karşılık vermedim.Hem de hamileydim ağlayarak evime geçtim.Tabi ben de gencim toyum onun verdiği acemilik vardı ama şuan kimse beni ezemez.Senin eşin ne diyor bu olanlara annesiyle anlaşamama durumuna eşlerde ister istemez arada kalıyor maalesef bizde çok oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…