Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok bambaşka bir hikaye eşim bana 20 senden sonra inandı aileysiyle birlikte il dışında bir düğün için gittiğimiz otelde tüm marifetlerini sergilediler benimle ilgili olmayan bir konuda karışlarında ağzım açık seyrettik ondan sonra bana yapılan herşeyin farkına vardı.
Bu bana iyimi hissetirdi desem hiçte iyi hissetmedim bu sefer neden bana güvenmedin sorunu çıktı ben onun inanması için 20 yıl beklemek zorunda kadım.
Eşim ailesine bağımlı yaşadığı için onlar arasındaki bağı koparmasını asla istemem çünkü bu onun benimle olan huzuruma yansıyacak.
Bu olaydan sonra benim tepkilerime karışmıyor eskiden olsa baskı kurmaya çalışırdı bende onun annesiyle yada sorunlu kişiler olan ilişkilerine kısmına ben karışmıyorum ben durum görüşmem gerektiğini düşündüğümde görüşüyorum ama gereksizse görüşmüyorum
Annesi eskiye göre nisbeten daha iyi en azında verilen tepkilerin neden olduğu anladı ama halen seviye cizgimi koruyorum arada eltimden gördüğü muameleye üzülsemde kendimi kontoröl ediyorum

Geçmiş olsun

Ben ütü yapmıyorum

Ama 2 sepet çamaşır katladım.
1 makine astım, 1 makine yıkanıyor.
Kahvaltı ve mutfak toplandı.
Dolma içi hazırladım birazdan dolduracağım.
WC lavaboyu detaylı temizledim.
Şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…