Başka ödevi vermez miyim ben şimdiPazarları seviyorumütü yapmadıgım için
Yapmazsın öyle şey degil miBaşka ödevi vermez miyim ben şimdi
Yapmazsın öyle şey degil mi
Hiç ütü yapma havasında değilim nego20 şubat ödevi
Pazar klasiği ütü yapmak
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
i p e k
@Mikan
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Çamaşırları astımBulaşık makinesini boşalttım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Kahvaltı yaptık
Çocuklar oyun oynayalım anneeeaa diyoroynayıp işlere devam edicem
Çok geç inanmış ama buna sebep eminim anne babayı kendi gözünden görme toz konduramamadır.Klasik erkekler, çoğu ana kuzusu.Çok bambaşka bir hikaye eşim bana 20 senden sonra inandıaileysiyle birlikte il dışında bir düğün için gittiğimiz otelde tüm marifetlerini sergilediler benimle ilgili olmayan bir konuda karışlarında ağzım açık seyrettik ondan sonra bana yapılan herşeyin farkına vardı.
Bu bana iyimi hissetirdi desem hiçte iyi hissetmedim bu sefer neden bana güvenmedin sorunu çıktı ben onun inanması için 20 yıl beklemek zorunda kadım.
Eşim ailesine bağımlı yaşadığı için onlar arasındaki bağı koparmasını asla istemem çünkü bu onun benimle olan huzuruma yansıyacak.
Bu olaydan sonra benim tepkilerime karışmıyor eskiden olsa baskı kurmaya çalışırdı bende onun annesiyle yada sorunlu kişiler olan ilişkilerine kısmına ben karışmıyorum ben durum görüşmem gerektiğini düşündüğümde görüşüyorum ama gereksizse görüşmüyorum
Annesi eskiye göre nisbeten daha iyi en azında verilen tepkilerin neden olduğu anladı ama halen seviye cizgimi koruyorum arada eltimden gördüğü muameleye üzülsemde kendimi kontoröl ediyorum
Dün muslukları silmesemde olur kolum ağlamasın diye levaiz bugün cam kapı silmişİyi akşamalar:)
Geçen gün camları silmiştim ya üzerine yağmur yağdı bugün tekrar sildimNeyse ki pis olmadığından çok yormadı.
Hazır başlamışken kapıları da sildim
Şimdi mutfağı toparlayınca da bi dolapların dışını silerim:)
Sonra da kolum kolum diye ağlarım
Ve İstiklal Marşı kapanış
Herkes hayatta kendi payına düşenin dersini alırmış eeee dersimin birde sınavıda olacakÇok geç inanmış ama buna sebep eminim anne babayı kendi gözünden görme toz konduramamadır.Klasik erkekler, çoğu ana kuzusu.Ölümlü dünyada ne var şu kaynana milleti eş ailesi iyi geçinseler.Benimkiler de senin gibi değersiz hissettirme çok var.
Kimse temizlik manyaklığımızı sorgulamasınDün muslukları silmesemde olur kolum ağlamasın diye levaiz bugün cam kapı silmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?