Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvaltı hazırladım
Yedik topladim
Bulaşık makinesini boşalttım
Kirli Bulaşıkları yerlestirdim
Ocağı ayrıntılı sildim bulaşık selesini yıkadım
Elde yikanacaklar vardı yıkadım
Tezgah ve musluğu yıkadım duvarlarını sildim.
Kuruyan çamaşırları topladım
Bi makina çamaşır daha başlattım yikatmaya
Şimdi oğlanı uyutuyorum

Yapacaklarim
Eve süpürge çekilecek
Heryer silinecek
Wc banyo yikanacak
Balkon silinecek
Yemek yapılacak
Ne yapacağımı bilmiyorum Yemek olarak

Bulaşık makinesini boşalttım
Makinaya çamaşır attım çalıştırdım
Kahvaltı yaptık

Çocuklar oyun oynayalım anneeeaa diyor oynayıp işlere devam edicem
Çamaşırları astım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinasını doldurdum
Çocukların çarşaflarını değiştirdim
Sofra bezlerini çırptım makinaya attım çalıştırdım
Oyun bahanesiyle bütün oyuncaklar toplandı

Çok geç inanmış ama buna sebep eminim anne babayı kendi gözünden görme toz konduramamadır.Klasik erkekler, çoğu ana kuzusu. Ölümlü dünyada ne var şu kaynana milleti eş ailesi iyi geçinseler.Benimkiler de senin gibi değersiz hissettirme çok var.

Merhaba gençler.. Hava miss gibiydi dışarı çıktık havayı gören dışarıya atmış kendini çok kalabalıktı i p e k yoksa sende mi oradaydın Merkez parkta.☺ Eşim ve oğlum top oynadılar ilk kez kızı açık havaya çıkardık.Bebek arabasında uyudu ilk kez arabayı kullandık. Sabahta evi süpürüp sildik eşim yaptı sağolsun.Bi makine çamaşır katlayıp yerleştirdim.Çamaşır attım makineye tekrar çalıştırdım yıkananları astım.Beyazlar duruyo daha. Kızımı ayağımda sallıyorum.Makarna suyu kattım akşam menüsü bugünlük böyle.

İyi akşamalar:)
Geçen gün camları silmiştim ya üzerine yağmur yağdı bugün tekrar sildim Neyse ki pis olmadığından çok yormadı.
Hazır başlamışken kapıları da sildim
Şimdi mutfağı toparlayınca da bi dolapların dışını silerim:)
Sonra da kolum kolum diye ağlarım
Ve İstiklal Marşı kapanış

Dün muslukları silmesemde olur kolum ağlamasın diye levaiz bugün cam kapı silmiş

Herkes hayatta kendi payına düşenin dersini alırmış eeee dersimin birde sınavıda olacak
Ben bu sınavdan yinede kendimden ödün vermeden geçtiğimi düşnüyorum
Bundan sorası artık onların sınavı bizde seyirci bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…