Hiç tadım yok efser belki yapsam iyi gelir ama istemiyorum
Hiç tadım yok efser belki yapsam iyi gelir ama istemiyorum
Pinik neyin yok muyduHiç hiç iş yapmadım bugün
Mutfak topladım sadece
Niye canım, kim üzüyor seniHiç tadım yok efser belki yapsam iyi gelir ama istemiyorum
YoookPinik neyin yok muydu
Bu sefer ayva getirirdiYoookhava esiyo bugün . Köşeden döndük. Görümceme gitmişler bugün. Akşama kalmamışlar. Benüm herif sitem ediyo bari bize geleydiniz diye
Ama ben naptım kalktım kendime keyif çayı koydumniye çünkü gelemediler. Gelmediler. Önceden olsa sabahtan arar minnet rica bize çağırırdım yazık evde tek oturmasınlar diye.
Sefaam olsun oooh ooohhh
Kendi yesin ayvayı armuduBu sefer ayva getirirdi
En güzel vakit benimle olan vakit
Kendi yesin ayvayı armudu
Efserimm tabii en güzel vakit seninle geçiyogüzel arkadaşım
Hepimiz aynı geminin yolcularıyızBana şifa gibisin güzel gözlü kadın
İyi ki varsınHepimiz aynı geminin yolcularıyız
En gizli yaralarımızı bilen saran görmesekte duymasakta kelimelerimizi kelimelerimize değdiğinde dudağımızın büklüğünü sesimizin tirekliğini hisederiz. Birbirimizin şifacısıyız
Sende öyleİyi ki varsın
Bi benim ruhumda mı yok bakım
Aynen öyle zaten imtihan başka bir açıklaması yok.Biraz sinirler yıprandı ama bende.Hayat devam ediyor kaçırmamak lazım bunu anladım.☺Herkes hayatta kendi payına düşenin dersini alırmış eeee dersimin birde sınavıda olacak
Ben bu sınavdan yinede kendimden ödün vermeden geçtiğimi düşnüyorum
Bundan sorası artık onların sınavı bizde seyirci bakalım
Ben severim aslında makajdan çok temizlik parlaklığı freş görünmeyi severimBi benim ruhumda mı yok bakımhiç anlamıyorum bu işlerden makyaj yapmayı bile beceremem
Ben yılda bir iki kere anca rahatlığı seviyorum galiba bir de yüzümde makyaj varken huylu gibi kaşıyıp duruyorum suratımı gözümü ovuşturuyorum alışık olmadığımdan belki de ama bakımlı özenli bir insan olmayı isterdimBen severim aslında makajdan çok temizlik parlaklığı freş görünmeyi severim
Özel günlerde cala kalem yaparım normal günlerde helede pandemiden sonra hiç yapmadım
Bugünün tekrarı yok. Kaosla beslenen insanlara senden günü calmalarına izin vermeAynen öyle zaten imtihan başka bir açıklaması yok.Biraz sinirler yıprandı ama bende.Hayat devam ediyor kaçırmamak lazım bunu anladım.☺
Alerjide olabilir canım bazı malzemeler yaparBen yılda bir iki kere anca rahatlığı seviyorum galiba bir de yüzümde makyaj varken huylu gibi kaşıyıp duruyorum suratımı gözümü ovuşturuyorum alışık olmadığımdan belki de ama bakımlı özenli bir insan olmayı isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?