Everen mesaj veriyorŞu ara şu pos bıyıklı Nietzsche karşıma çıkar oldu
Bayılıyorum seçtiğin fotolara
Ferfecirde geçen ay Nietzsche ağladığında ortak okuduk bu ay da Nietzsche’nin Böyle Buyurdu Zerdüşt kitabını okuyorum içim dışım Nietzsche oldu kocam da bıyıklı ona bakınca Nietzsche yi görüyorum sankiEveren mesaj veriyor
Vuruldum pos bıyıklıya yazan sen miydin itiraf etFerfecirde geçen ay Nietzsche ağladığında ortak okuduk bu ay da Nietzsche’nin Böyle Buyurdu Zerdüşt kitabını okuyorum içim dışım Nietzsche oldu kocam da bıyıklı ona bakınca Nietzsche yi görüyorum sanki
Yok evlendiğimizde bıyıkları yoktu baba olunca bıyık bırakmaya başladıVuruldum pos bıyıklıya yazan sen miydin itiraf et
Onun hamile emojisi olduğunu biliyorsun değil mi balımEşim oğlum yeni çıktı
Kahvaltı yapıyorum
Efser harfler gibi emojilerin de yerini değiştirmeyi seviyor demek kiOnun hamile emojisi olduğunu biliyorsun değil mi balımha ama gerçekten hamileyken o başka
Niye temizlik yapıyorsun mu dedi?Selammm
Nego Ödev vermemişsin zaten versen de yapamazdım Kolum diye sızlandıkça eşimle tartıştık kafamı şişirdii
Ayrıntılı temizlik iptal bugün sadece bi süpürge yaparım wcleri temizlerim.
Bayılıyorum seçtiğin fotolara
O demlik nasıl güzel nasıllll
Kolum ağrıyor diye dün yardım etti ama onun yaptıklarını beğenmedim ben üstten geçtim ona kızdıNiye temizlik yapıyorsun mu dedi?
Doktor veya hemşire kilosu az, sınırda falan demediyse hiç moralinizi bozmayın.Atak dönemi de iştahsızlık yapabiliyor. Kızımda reflü yatağı kullanmıştım uzun süre. Çok faydasını gördüm. 4. aydan sonra ciddi oranda azaldı reflüsü. Şimdi 7 aylık ama yine ara ara reflüsü oluyor, kusuyor.Merhaba kızlar...Evi toparladım, beyazları yıkadım ama daha asılmadılar. Lavaboyu yıkadım. Mutfağı toparladım. Kızı sağlık ocağına götürdük izlenimi vardı.Boyu uzamış ama kilo pek alamamış gibi moralim bozuldu çokta huzursuz atak haftasında mı yoksa aç mı bilemiyorum.Reflüsude var çokta kusuyor az almasına sebep oluyor.Çabucak büyüsün istiyorum off bu zorlu günler geçse Allah ın izniyle.
Şişince hiç farkım olmurOnun hamile emojisi olduğunu biliyorsun değil mi balımha ama gerçekten hamileyken o başka
Tek düze yaşamak hiç tarzım değilEfser harfler gibi emojilerin de yerini değiştirmeyi seviyor demek ki
Mübarek hep hatırlanmak istemişFerfecirde geçen ay Nietzsche ağladığında ortak okuduk bu ay da Nietzsche’nin Böyle Buyurdu Zerdüşt kitabını okuyorum içim dışım Nietzsche oldu kocam da bıyıklı ona bakınca Nietzsche yi görüyorum sanki
Allah bağışlasın kızınızı bu kadar küçük olduğunu bilmiyordum.☺Bizim alerjide var diyet yaptığım için bence sütüm azaldı ve kaliteside düştü.Ama çok kusuyor ben yatağını eğimli yaptım hiç faydası olmadı özellikle gazda tetikliyor.Ikınırken birden emdiğini çıkarıyor. Umarım bizimde çabucak geçer.Doktor veya hemşire kilosu az, sınırda falan demediyse hiç moralinizi bozmayın.Atak dönemi de iştahsızlık yapabiliyor. Kızımda reflü yatağı kullanmıştım uzun süre. Çok faydasını gördüm. 4. aydan sonra ciddi oranda azaldı reflüsü. Şimdi 7 aylık ama yine ara ara reflüsü oluyor, kusuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?