Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selammm
Nego Ödev vermemişsin zaten versen de yapamazdım Kolum diye sızlandıkça eşimle tartıştık kafamı şişirdii
Ayrıntılı temizlik iptal bugün sadece bi süpürge yaparım wcleri temizlerim.
Günayydınn ❤
Huzurlu haftalar

Eki Görüntüle 3010301
Bayılıyorum seçtiğin fotolara
O demlik nasıl güzel nasıllll

Vuruldum pos bıyıklıya yazan sen miydin itiraf et

Merhaba kızlar...Evi toparladım, beyazları yıkadım ama daha asılmadılar.Lavaboyu yıkadım.Mutfağı toparladım.Kızı sağlık ocağına götürdük izlenimi vardı.Boyu uzamış ama kilo pek alamamış gibi moralim bozuldu çokta huzursuz atak haftasında mı yoksa aç mı bilemiyorum.Reflüsude var çokta kusuyor az almasına sebep oluyor.Çabucak büyüsün istiyorum off bu zorlu günler geçse Allah ın izniyle.

Niye temizlik yapıyorsun mu dedi?

Doktor veya hemşire kilosu az, sınırda falan demediyse hiç moralinizi bozmayın.Atak dönemi de iştahsızlık yapabiliyor. Kızımda reflü yatağı kullanmıştım uzun süre. Çok faydasını gördüm. 4. aydan sonra ciddi oranda azaldı reflüsü. Şimdi 7 aylık ama yine ara ara reflüsü oluyor, kusuyor.

Şimdiye kadar yaptıklarımı yazayım unutmadan.
Yatağın alezini serip, çarşafını değiştirdim. Sonra yatağı topladım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım mutfağı topladım,
Kızımın yırtılan kitaplarını onardım,
Kızımın odasını, holü ve banyoyu süpürdüm,
İki defa tüm evi sildim,
Toz aldım,
Robot süpürgenin ve dikey süpürgenin filtresini temizledim,
Banyo paspaslarını makinaya attım.

Allah bağışlasın kızınızı bu kadar küçük olduğunu bilmiyordum.☺Bizim alerjide var diyet yaptığım için bence sütüm azaldı ve kaliteside düştü.Ama çok kusuyor ben yatağını eğimli yaptım hiç faydası olmadı özellikle gazda tetikliyor.Ikınırken birden emdiğini çıkarıyor. Umarım bizimde çabucak geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…