Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün komşular aradı gün yapalım dediler valla tek düze oturup yanmış laylon çorap koklayacaksa yokum ama arada gezmek için bir yerlere gidilecekse varım dedim
Annemin bi günü vardı dışarda oturuyorlardı herkes kendi hesabını ödeyip gün parasını verip kalkıyordu temizlik derdi yok hazırlık derdi yok mis

Annemin bi günü vardı dışarda oturuyorlardı herkes kendi hesabını ödeyip gün parasını verip kalkıyordu temizlik derdi yok hazırlık derdi yok mis
Burda da var o tarz şeyler :) hep evde olmak hada hep dışarda olmayalım dedim ben ara kim nasıl musayitse öyle yapsın bahce sezonu açılacak üst katta terasımız var kefetaryamız açılacak değişilik olsun dedim kültür gezileri düzenleyelim azıcık azıcık soyal alanlara karışalım artık yeter ev de otur otur
Bu kafadan yaparlarsa olur oturup gelin kaynana dekodusuna cevrilirse çekilirim

Teşekkür ederim, amin. :)) Hassas bir bebek anladığım kadarıyla. Belki alerjik durum da tetikliyordur reflüyü. Gaz, reflü bir çok şey 4. aydan sonra azalmaya başlıyor. İnşallah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulur miniğiniz.

Sağol, amin inşallah:)

Delü en iyisi valla evde kek börek yiyip dedikodu yapmaktansa senin fikrin on numara

Delü en iyisi valla evde kek börek yiyip dedikodu yapmaktansa senin fikrin on numara
Niye bu dediğiniz yerlerde dedikodu yapılmıyor mu beş dakika ayak üstü bile yeter yapana

Niye bu dediğiniz yerlerde dedikodu yapılmıyor mu beş dakika ayak üstü bile yeter yapana
Ev ortamı daha müsait sıkılıyorum ya ben aynı kişiler hemen hemen aynı stil ev apartman günü yaptık ay ruhum daraldı kendi evimin farklı döşenmişi aynı kişiler bi o evden bi ötekine taşınmış gibi bi his
Yay burcuyuz biz biz dışarı seviyoruz

Dışarıda olunca kişiler de değişiyor muydu günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…