- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Annemin bi günü vardı dışarda oturuyorlardı herkes kendi hesabını ödeyip gün parasını verip kalkıyordu temizlik derdi yok hazırlık derdi yok misBugün komşular aradı gün yapalım dediler valla tek düze oturup yanmış laylon çorap koklayacaksa yokumama arada gezmek için bir yerlere gidilecekse varım dedim
Bugün hiç iş yapmadım. Bi yemek koydum Ocaga bir de perdeye ugraştım o epey yordu. Her yer kurumuş oyun hamuru pekte umurum degil açıkcası
Burda da var o tarz şeyler :) hep evde olmak hada hep dışarda olmayalım dedim ben ara kim nasıl musayitse öyle yapsın bahce sezonu açılacak üst katta terasımız var kefetaryamız açılacak değişilik olsun dedim kültür gezileri düzenleyelim azıcık azıcık soyal alanlara karışalım artık yeter ev de otur oturAnnemin bi günü vardı dışarda oturuyorlardı herkes kendi hesabını ödeyip gün parasını verip kalkıyordu temizlik derdi yok hazırlık derdi yok mis
Yay burcu işteTek düze yaşamak hiç tarzım değil
Eşim bu konuda beni sömürüp hayatımı alt üst edinceHarflere yansıyor zanlımca
Taam ya yemekten sonra motor takarım
Büsbütün yere yapışıp kalkamazlarHerüflerin totoyu kesek
Teşekkür ederim, amin. :)) Hassas bir bebek anladığım kadarıyla. Belki alerjik durum da tetikliyordur reflüyü. Gaz, reflü bir çok şey 4. aydan sonra azalmaya başlıyor. İnşallah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulur miniğiniz.Allah bağışlasın kızınızı bu kadar küçük olduğunu bilmiyordum.☺Bizim alerjide var diyet yaptığım için bence sütüm azaldı ve kaliteside düştü.Ama çok kusuyor ben yatağını eğimli yaptım hiç faydası olmadı özellikle gazda tetikliyor.Ikınırken birden emdiğini çıkarıyor. Umarım bizimde çabucak geçer.
Sağol, amin inşallah:)Teşekkür ederim, amin. :)) Hassas bir bebek anladığım kadarıyla. Belki alerjik durum da tetikliyordur reflüyü. Gaz, reflü bir çok şey 4. aydan sonra azalmaya başlıyor. İnşallah en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulur miniğiniz.
ÇoşturuyorNego oğlum Çeçen marşını açtı dinledik onu dinleyince sen aklıma geliyorsun☺ Sonrada eşimle çeçen dansı oynadık Danslarını, müziklerini çok seviyorum.
DelüBurda da var o tarz şeyler :) hep evde olmak hada hep dışarda olmayalım dedim ben ara kim nasıl musayitse öyle yapsın bahce sezonu açılacak üst katta terasımız var kefetaryamız açılacak değişilik olsun dedim kültür gezileri düzenleyelim azıcık azıcık soyal alanlara karışalım artık yeter ev de otur otur
Bu kafadan yaparlarsa olur oturup gelin kaynana dekodusuna cevrilirse çekilirim
Burda da var o tarz şeyler :) hep evde olmak hada hep dışarda olmayalım dedim ben ara kim nasıl musayitse öyle yapsın bahce sezonu açılacak üst katta terasımız var kefetaryamız açılacak değişilik olsun dedim kültür gezileri düzenleyelim azıcık azıcık soyal alanlara karışalım artık yeter ev de otur otur
Bu kafadan yaparlarsa olur oturup gelin kaynana dekodusuna cevrilirse çekilirim
Niye bu dediğiniz yerlerde dedikodu yapılmıyor muDelüen iyisi valla evde kek börek yiyip dedikodu yapmaktansa senin fikrin on numara
Ev ortamı daha müsaitNiye bu dediğiniz yerlerde dedikodu yapılmıyor mubeş dakika ayak üstü bile yeter yapana
Dışarıda olunca kişiler de değişiyor muydu gündeEv ortamı daha müsaitsıkılıyorum ya ben aynı kişiler hemen hemen aynı stil ev apartman günü yaptık ay ruhum daraldı kendi evimin farklı döşenmişi aynı kişiler bi o evden bi ötekine taşınmış gibi bi his
Yay burcuyuz biz biz dışarı seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?