Düzenli Evimiz & Hayatımız

Karşı komşumu bile tanımıyorum doğru düzgün

Gün falan değil de, böyle canım sıkılınca aniden hadi gel bir kahve içelim diyebileceğim bir komşum olsun çok isterdim
Benim diger abartman kv eltim ve kiracımız vardı kiracıda ara ara değişir çoğunlukla tanımazdım bile
Burda hem pandemi hem taşınma hengamesi kafamızı dışarı uzatamadık .Abartmanda uzaktan tanıdığımız insanlarda var sağolsunlar kahve içelim cumaları biraz dua okulayım diye bir kaç kez toplandık Karşı komşumda öyle nayif kendi hallerindeler bende ilk geldiğimde çok öngargılıydım yok kimseyle işim olmaz dedim
Komşularım sağolsun bu ön yargıyı kırdı tanıma esnasındayız bakalım artık yine kafamda tartmadan çok yanaşamam.bu konuda ben biraz cekimserim ilk adımı onlardan beklerim bunuda dile getirdim
Gel sen buraları sevdin komşu olalım istediğin kahve olsun

Ayy keşke efserim ya, aynı şehirde olsam bırakmazdım sizi ehe

Bir tane düzgün olsun senin olsun valla, hepsiyle can ciğer olacaksın diye bir şey yok

Tubismavis noldu kuzu senin aşılama? Yaptın mı test hiç
Yok kuzum yapmadim bugün 6. Günüm karmasigim tamamen sanırım adet olmaSam o zaman sağlık ocağına test.vericem beklicem duphaston bitmedi de daha bitince test yap dediler belirti falan aramiyorim ama akıntılarım oluyor beyaz ya da şeffaf bı de kaşık ve sağ yan sancıları vuruyor arada evde test yapmak istemiyorum hiç ilaç bitince uzun süre adet olmazsam o zaman yapmak istiyorum bakalım 28/1 Mart'ta test aslında bi bakıyorum evet olcak bence diyorum bı bakıyorum yok ya olmicak diyorum normalde sallamam sanıyordum asilamayi ama işlem olunca öyle olmuyormuş formalite icabı yapıldı ama yine de umutlu olmak istiyormuş insan boş boş dolanıyorum forumda hiç bişi gelmiyor içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…