- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Biz 10 daire sürekli o evden öbür eve taşınıyorduk aynı apartman olduğu için yazma , terlik moddaBenim 2 defa günüm oldu altı üstü
Ben seviyorum ya günleriValla bak nego öyle abarttık günden soğuduk bence kimse gün yapalım demiyor
Ben de seviyorum da biz fena abarttıkBen seviyorum ya günleri
Allah affetsin biz çok abarttık gün işini apartmanca günün her türlüsünü denedik herkes bi çeşit yapıp götürüyordu bi ara koronadan sonra durulduk şükür
Teker teker gelin olumAğzına da vur ağzına damalipina
Haftalık istihkakımı alıyorum sıkıntı yokAyy dayak mı var
Ben korkudan hemen çamaşır katlayıp yerleştirdim. Makinede yıkananları da serdimHaftalık istihkakımı alıyorum sıkıntı yok
Vay anam nego napmış böleBen korkudan hemen çamaşır katlayıp yerleştirdim. Makinede yıkananları da serdim
Dışarda oksijen varNiye bu dediğiniz yerlerde dedikodu yapılmıyor mubeş dakika ayak üstü bile yeter yapana
Bakarım dedikodulu bir ortam sıvışırımDelüen iyisi valla evde kek börek yiyip dedikodu yapmaktansa senin fikrin on numara
Bigiiimmmmm Valla buraya gelince benim evin çöplükten hallice olduğunu öğrendim, biraz vakit geçirince feyz alıyorsun istemsizce iş yaparken buluyorsun kendini ahahSelamlarr, biraz tuyo alip gideyim yoksa ev elden gidiyooo
Benim çok aram yokBen seviyorum ya günleri
Karşı komşumu bile tanımıyorum doğru düzgünBenim çok aram yok
Pandemide onunda kiymetini bildik
Benim diger abartman kv eltim ve kiracımız vardı kiracıda ara ara değişir çoğunlukla tanımazdım bileKarşı komşumu bile tanımıyorum doğru düzgün
Gün falan değil de, böyle canım sıkılınca aniden hadi gel bir kahve içelim diyebileceğim bir komşum olsun çok isterdim
Ayy keşke efserim ya, aynı şehirde olsam bırakmazdım sizi eheBenim diger abartman kv eltim ve kiracımız vardı kiracıda ara ara değişir çoğunlukla tanımazdım bile
Burda hem pandemi hem taşınma hengamesi kafamızı dışarı uzatamadık .Abartmanda uzaktan tanıdığımız insanlarda var sağolsunlar kahve içelim cumaları biraz dua okulayım diye bir kaç kez toplandık Karşı komşumda öyle nayif kendi hallerindeler bende ilk geldiğimde çok öngargılıydım yok kimseyle işim olmaz dedim
Komşularım sağolsun bu ön yargıyı kırdı tanıma esnasındayız bakalım artık yine kafamda tartmadan çok yanaşamam.bu konuda ben biraz cekimserim ilk adımı onlardan beklerim bunuda dile getirdim
Gel sen buraları sevdin komşu olalım istediğin kahve olsun
Yok kuzum yapmadim bugün 6. Günüm karmasigim tamamen sanırım adet olmaSam o zaman sağlık ocağına test.vericem beklicem duphaston bitmedi de daha bitince test yap dediler belirti falan aramiyorim ama akıntılarım oluyor beyaz ya da şeffaf bı de kaşık ve sağ yan sancıları vuruyor arada evde test yapmak istemiyorum hiç ilaç bitince uzun süre adet olmazsam o zaman yapmak istiyorum bakalım 28/1 Mart'ta test aslında bi bakıyorum evet olcak bence diyorum bı bakıyorum yok ya olmicak diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?