Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hadi güzel haberler alırsın inşallah en güzeli 12. Gün direk kan vermek

Aşılama gebelik forumların da da dolanıyorum ama işte bu belirsizlik çok zor
Ne düşüncegimi bilmiyorum
Düşünsen de düşünmesen de sonuç değişmiyor kuzu ya, şuan varmış gibi dikkat edip, 12. Gün de sonucu kabullenmek gerekiyor işte.. İnşallah vardır

Hadi güzel haberler alırsın inşallah en güzeli 12. Gün direk kan vermek
İnşaallah canım ama dedimya umutsuzluk da basıyor bı de erkek faktörluya sayı hareket falan sınırda hatta düşük ağır oligospermi tanısi doktor da asilaama da tutmaz dedi ama Allah büyük rabbim bilir hayirlsiini bı uanm umut doluuor bı yanım adetimi bekliyor ilaç bitince 1 hafta daha adet olmazsam kan vermeyi düşünüyorum ilacın etkisini falan da atar diye düşünüyorum normalde ilaç bitince adet oluyormussun hamile değilsen
Ordaki ikinci aşılamayi yaptıran kız söylemişti eğer hamile değilsem gecikmeden gelir inşallah hatta şimdiden randevu almaya çalışıyorum ikinci aşılama başlasin diye bakıyorum sık sık 27 Şubat regl günüm düzenime göre eğer sasmazsa ilaçlardan 1/2 Marta randevu Alicam hazır olsun

Düşünsen de düşünmesen de sonuç değişmiyor kuzu ya, şuan varmış gibi dikkat edip, 12. Gün de sonucu kabullenmek gerekiyor işte.. İnşallah vardır
Dikkat ediyorum kuzu eşim senelik iznine çıktı şansa asilaamdan 28 ine kadar evde süpürme faln yapıyor hatta işe başlamadan temizlikte yaptircam dağılmasın ev diye o ağır ve yüksek şeyleri yapcak ben ufak sseyleri
İnşaallah kuzum nerde isteyenvarsa

Aşılama gebelik forumların da da dolanıyorum ama işte bu belirsizlik çok zor
Ne düşüncegimi bilmiyorum
Allah hayırlısını nasip etsin canım Rabbim neylerse güzel eyler inşallah
Nickimdeki gibi 10 sene sonra gelmiş olcak mucizemiz gelirse 10 sene içinde ilk tedavi ilk uğraş umarım rabbim yolumuzu ferah eyler
Benim de geçen içimden geçti biliyor musun

Ayy keşke efserim ya, aynı şehirde olsam bırakmazdım sizi ehe

Bir tane düzgün olsun senin olsun valla, hepsiyle can ciğer olacaksın diye bir şey yok
Bende tanıma aşamasındayım dediğin gibi bir kafa ma yatan biri olursa bende bırakmam
Sizler olsaydınız daha rahat olurdum biliyoruz biribirmizi ne güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…