Hadi güzel haberler alırsın inşallahYok kuzum yapmadim bugün 6. Günüm karmasigim tamamen sanırım adet olmaSam o zaman sağlık ocağına test.vericem beklicem duphaston bitmedi de daha bitince test yap dediler belirti falan aramiyorim ama akıntılarım oluyor beyaz ya da şeffaf bı de kaşık ve sağ yan sancıları vuruyor arada evde test yapmak istemiyorum hiç ilaç bitince uzun süre adet olmazsam o zaman yapmak istiyorum bakalım 28/1 Mart'ta test aslında bi bakıyorum evet olcak bence diyorum bı bakıyorum yok ya olmicak diyorumnormalde sallamam sanıyordum asilamayi ama işlem olunca öyle olmuyormuş formalite icabı yapıldı ama yine de umutlu olmak istiyormuş insan boş boş dolanıyorum forumda hiç bişi gelmiyor içimden
Düşünsen de düşünmesen de sonuç değişmiyor kuzu ya, şuan varmış gibi dikkat edip, 12. Gün de sonucu kabullenmek gerekiyor işte.. İnşallah vardırAşılama gebelik forumların da da dolanıyorum ama işte bu belirsizlik çok zor
Ne düşüncegimi bilmiyorum
İnşaallah canım ama dedimya umutsuzluk da basıyor bı de erkek faktörluya sayı hareket falan sınırda hatta düşük ağır oligospermi tanısi doktor da asilaama da tutmaz dedi ama Allah büyük rabbim bilir hayirlsiini bı uanm umut doluuor bı yanım adetimi bekliyor ilaç bitince 1 hafta daha adet olmazsam kan vermeyi düşünüyorum ilacın etkisini falan da atar diye düşünüyorum normalde ilaç bitince adet oluyormussun hamile değilsenHadi güzel haberler alırsın inşallahen güzeli 12. Gün direk kan vermek
Dikkat ediyorum kuzu eşim senelik iznine çıktı şansa asilaamdan 28 ine kadar evde süpürme faln yapıyor hatta işe başlamadan temizlikte yaptircam dağılmasın ev diye o ağır ve yüksek şeyleri yapcak ben ufak sseyleriDüşünsen de düşünmesen de sonuç değişmiyor kuzu ya, şuan varmış gibi dikkat edip, 12. Gün de sonucu kabullenmek gerekiyor işte.. İnşallah vardır
Amiiin, inşallah canım.Nickimdeki gibi 10 sene sonra gelmiş olcak mucizemiz gelirse 10 sene içinde ilk tedavi ilk uğraş umarım rabbim yolumuzu ferah eyler
Allah hayırlısını nasip etsin canım Rabbim neylerse güzel eyler inşallahAşılama gebelik forumların da da dolanıyorum ama işte bu belirsizlik çok zor
Ne düşüncegimi bilmiyorum
Benim de geçen içimden geçti biliyor musunNickimdeki gibi 10 sene sonra gelmiş olcak mucizemiz gelirse 10 sene içinde ilk tedavi ilk uğraş umarım rabbim yolumuzu ferah eyler
Amiin inşallahNickimdeki gibi 10 sene sonra gelmiş olcak mucizemiz gelirse 10 sene içinde ilk tedavi ilk uğraş umarım rabbim yolumuzu ferah eyler
Bende tanıma aşamasındayım dediğin gibi bir kafa ma yatan biri olursa bende bırakmamAyy keşke efserim ya, aynı şehirde olsam bırakmazdım sizi ehe
Bir tane düzgün olsun senin olsun valla, hepsiyle can ciğer olacaksın diye bir şey yok
Gidem de bi sütlü gayfe yapam
Benimde aklıma düştüGidem de bi sütlü gayfe yapam
Kalk içek gardaşBenimde aklıma düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?