Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın canlar normalde uyumam lazım hala ama rüya sonrasinfa uyandım rabbim hayra çıkarsın içimi korkutan rüya ddegildi şükür
Yorum ararken falan bakayım dedim dalginim kaç gündür duaalrnizda beni unutmayın ne olur

Günaydın
Belirsiz bir süre ablamın çocuklarına bakacağım. Çoğunlukla da onun evine gideceğim. Ev işlerini nasıl halledeceğim bilmiyorum baya da birikmişti. Allah kolaylık versin hepimize dua beklerim

kuzum hayırlısı olsun hakkında. Yanlış anlamazsan 10 yıl niye beklediniz
Yok kuzum neden yanlış anlayim neden olcak hep bi engel hep bı bilmislik sözümün geçmemesi eşimin ailesi yüzünden yanıi hoş şimdi ki tedaviyi de eltim yeni evlendiğinde neden tedavi olmuyosuniz dendiğinde baslandiya neysee

Bu duruma ne kadar sinir olduğuma ve sakin kalabildigime aile kızları şaşırıyor haksızca biluyolar tabi ki ama en başından olsaudi hem kilo vs daha azdı hem yaş daha geriydi ama laf anlatamadık hemde sıra bize gelmedi bı turlu elimde 20 Gr 4 tanede bileziğim vardi çocuk için harcarim dediğimde yok onla ev alicaz çocuk için bilezik bozdurmam ben yapcam diyen rahmetli de dede vardı

İçim çok dolu doksem dokucemde ve kilo normal seviyedeydi aslında evlendigimde sonra aniden hastaneye yatirildim 3 hafta boyunca kortizon verdiler kanser suphesi de vardı o antibiyotik ve kortizonlar mafetti beni dikkatde etmeyince simdki kilodayim bı de basım kalabalık ne laftan ne halden anlıyorlar

Ah ah çok karmacik teyocum o kadar doluyum ki rabbimw şükürler olsun başladık hayırlara vesile kılsın bundan sonrası ni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…