- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Bence bugüne özel dinlenme seansı Yapın ben bibtek nohut yapcam belki o daToplu dua seansı
Islak orkide varmış bir deYapma lale istiyorum ne zamandır mutfağıma alamadım bir türlü. Islak lale çok pahalı namıssız
Ayyy bende diyorum hep başlıyım bırakmıyor ki hastalıklar yakamı. Oruçta tutacaktım güyaBen bugün tövbe edicem makarna pilava 3 ay sonra mezuniyet var iş çok ciddi
eneee düğün günümüz böğünNego 22.02.2022 nin hatrına bişey yapalım bugün
geçmiş olsun canım. Senin de mi öksürüğün geçmiyor. Resmen yapıştı yakama, bırakmıyor beniAyyy bende diyorum hep başlıyım bırakmıyor ki hastalıklar yakamı. Oruçta tutacaktım güya
Bilin bakalım kim kocayı yolladıktan sonra şimdi uyuyacakUyutma beni de çok değiştim uyurum bak
İnşallah canım inşallah
uyumak sağlığa zararlıdırBilin bakalım kim kocayı yolladıktan sonra şimdi uyuyacak
kuzum hayırlısı olsun hakkında. Yanlış anlamazsan 10 yıl niye bekledinizİnşallah canım inşallah
GünaydınGünaydın mutlu günler hanımlar
Eki Görüntüle 3011148
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Valla şu sabah uykularım olmasa çok düzenli bir hayatım olacak ama elimde değil, havada simsiyah kapalı, uyumayayım da taş mı olayımuyumak sağlığa zararlıdır
Günaydın mutlu günler hanımlar
Eki Görüntüle 3011148
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@sudem34
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Mikan
Selizay
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Ağzını yerim onunUyumadım kız uyandı şansıma
Bilin bakalım kim kocayı yolladıktan sonra şimdi uyuyacak
Yok kuzum neden yanlış anlayim neden olcak hep bi engel hep bı bilmislik sözümün geçmemesi eşimin ailesi yüzünden yanıi hoş şimdi ki tedaviyi de eltim yeni evlendiğinde neden tedavi olmuyosuniz dendiğinde baslandiya neyseekuzum hayırlısı olsun hakkında. Yanlış anlamazsan 10 yıl niye beklediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?