Düzenli Evimiz & Hayatımız

geçmiş olsun canım. Senin de mi öksürüğün geçmiyor. Resmen yapıştı yakama, bırakmıyor beni
Yok canım yok sağol sanada geçmiş olsun. Eylülden beri bu 6.hastalığım yoruldum epey. Öksürük Dr yapıştı gitmiyor. Randevu alıyorum ya hastalığa denk geliyor iptal ediyorum ya sistem iptal ediyor. Röntgen tomografi falan önerdi artık aile hekimi. Şimdi kullandığım antibiyotik moksifloksasin grubu ağırdan yan etkileri son çare bunu verdi tam iyi fayda ediyor dedim gece yapıştı öksürük. Yumuşatıcı çamaşır suyuda kullanmadım dün oysaki.

Günaydın
Belirsiz bir süre ablamın çocuklarına bakacağım. Çoğunlukla da onun evine gideceğim. Ev işlerini nasıl halledeceğim bilmiyorum baya da birikmişti. Allah kolaylık versin hepimize dua beklerim
Allah kolaylık versin

Geçmiş olsun canım bu sene herkes öksürük sikayei nerdeyse rabbim safi ismiyle şifa tecelli etsin hepinize

Hakkınızda hayırlısı olsun.

kıyamam ya, Rabbim bundan sonrasını güzelleştirsin. Bu süreç kadınları daha çok yıpratıyor, eşine karşı dahi bencil ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…