Dünde ödev yoktu hatırlatırımeneee düğün günümüz böğünyemekten kaytarma volume bilmem kaç
Yok canım yok sağol sanada geçmiş olsun. Eylülden beri bu 6.hastalığım yoruldum epey. Öksürük Dr yapıştı gitmiyor. Randevu alıyorum ya hastalığa denk geliyor iptal ediyorum ya sistem iptal ediyor. Röntgen tomografi falan önerdi artık aile hekimi. Şimdi kullandığım antibiyotik moksifloksasin grubu ağırdan yan etkileri son çare bunu verdi tam iyi fayda ediyor dedim gece yapıştı öksürük. Yumuşatıcı çamaşır suyuda kullanmadım dün oysaki.geçmiş olsun canım. Senin de mi öksürüğün geçmiyor. Resmen yapıştı yakama, bırakmıyor beni
Allah kolaylık versinGünaydın
Belirsiz bir süre ablamın çocuklarına bakacağım. Çoğunlukla da onun evine gideceğim. Ev işlerini nasıl halledeceğim bilmiyorum baya da birikmişti. Allah kolaylık versin hepimizedua beklerim
Uyuma dinç olValla şu sabah uykularım olmasa çok düzenli bir hayatım olacak ama elimde değil, havada simsiyah kapalı, uyumayayım da taş mı olayım
Geçmiş olsun canım bu sene herkes öksürük sikayei nerdeyse rabbim safi ismiyle şifa tecelli etsin hepinizeYok canım yok sağol sahada geçmiş olsun. Eylülden beri bu 6.hastalığım yoruldum epey. Öksürük Dr yapıştı gitmiyor. Randevu alıyorum ya hastalığa denk geliyor iptal ediyorum ya sistem iptal ediyor. Röntgen tomografi falan önerdi artık aile hekimi. Şimdi kullandığım antibiyotik moksifloksasin grubu ağırdan yan etkileri son çare bunu verdi tam iyi fayda ediyor dedim gece yapıştı öksürük. Yumuşatıcı çamaşır suyuda kullanmadım dün oysaki.
Severizgünaydın:)
nergizleri görünce aklıma gelen
Aç karnına hiç çekmez benimKahve resmini atmim canı çekmesin herkesin
Sütlü kahveyi teneffüsün canı çekmişti geçen süt diyeti yapıyor yaAç karnına hiç çekmez benim
Çayben
Analar çeker bütün yüküSütlü kahveyi teneffüsün canı çekmişti geçen süt diyeti yapıyor ya
Boşuna mı cennet serili ayaklarınaAnalar çeker bütün yükü
Ben okula almaya giderken yürüyebilirim aslında erken çıkıp ama bırakmıyor öksürük pöffKahvaltıya kadar bir oyalanma oluyor nego küçük kız evde yoksa çıkıp yürürdüm biraz
Ben okula almaya giderken yürüyebilirim aslında erken çıkıp ama bırakmıyor öksürük pöff
sağol canım. İçmediğim şey kalmadı.Allah şifa versin öksürüğüne ne diyim çok uzadı C Capanin Gururu Teyom sana da inş
Hakkınızda hayırlısı olsun.Yok kuzum neden yanlış anlayim neden olcak hep bi engel hep bı bilmislik sözümün geçmemesi eşimin ailesi yüzünden yanıi hoş şimdi ki tedaviyi de eltim yeni evlendiğinde neden tedavi olmuyosuniz dendiğinde baslandiya neysee
Bu duruma ne kadar sinir olduğuma ve sakin kalabildigime aile kızları şaşırıyor haksızca biluyolar tabi ki ama en başından olsaudi hem kilo vs daha azdı hem yaş daha geriydi ama laf anlatamadık hemde sıra bize gelmedi bı turlu elimde 20 Gr 4 tanede bileziğim vardi çocuk için harcarim dediğimde yok onla ev alicaz çocuk için bilezik bozdurmam ben yapcam diyen rahmetli de dede vardı
İçim çok dolu doksem dokucemde ve kilo normal seviyedeydi aslında evlendigimde sonra aniden hastaneye yatirildim 3 hafta boyunca kortizon verdiler kanser suphesi de vardı o antibiyotik ve kortizonlar mafetti beni dikkatde etmeyince simdki kilodayim bı de basım kalabalık ne laftan ne halden anlıyorlar
Ah ah çok karmacik teyocum o kadar doluyum ki rabbimw şükürler olsun başladık hayırlara vesile kılsın bundan sonrası ni
kıyamam ya, Rabbim bundan sonrasını güzelleştirsin. Bu süreç kadınları daha çok yıpratıyor, eşine karşı dahi bencil ol canımYok kuzum neden yanlış anlayim neden olcak hep bi engel hep bı bilmislik sözümün geçmemesi eşimin ailesi yüzünden yanıi hoş şimdi ki tedaviyi de eltim yeni evlendiğinde neden tedavi olmuyosuniz dendiğinde baslandiya neysee
Bu duruma ne kadar sinir olduğuma ve sakin kalabildigime aile kızları şaşırıyor haksızca biluyolar tabi ki ama en başından olsaudi hem kilo vs daha azdı hem yaş daha geriydi ama laf anlatamadık hemde sıra bize gelmedi bı turlu elimde 20 Gr 4 tanede bileziğim vardi çocuk için harcarim dediğimde yok onla ev alicaz çocuk için bilezik bozdurmam ben yapcam diyen rahmetli de dede vardı
İçim çok dolu doksem dokucemde ve kilo normal seviyedeydi aslında evlendigimde sonra aniden hastaneye yatirildim 3 hafta boyunca kortizon verdiler kanser suphesi de vardı o antibiyotik ve kortizonlar mafetti beni dikkatde etmeyince simdki kilodayim bı de basım kalabalık ne laftan ne halden anlıyorlar
Ah ah çok karmacik teyocum o kadar doluyum ki rabbimw şükürler olsun başladık hayırlara vesile kılsın bundan sonrası ni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?