hiç düşünmemiştimmmmm. Kesinlikle sayfadanBu tamamen sayfanın enerjisinden arkadaşlar anlamadınız mı
Çiçek diye diye çiçeği ayağınıza getirdik
Evet başkanımDiyete mi başladın tatlı kıs
Bana 1.5 yıl oldu korona. Ondan sonra öksürük en ufak sıkıntıda hortluyor işte. Okul açıldığından beri de sürekli hasta oluyorum çocuklar eve taşıyor.Seninki de mi koranadan sonra kaldı?
İnşallah canım
Hadi Allah kolaylık versin zor diyet işi. Bende olmuşumdur 80 hiç tartılmıyorumEvet başkanım80 ne dayanmışız
Hadi Allah kolaylık versin zor diyet işi. Bende olmuşumdur 80 hiç tartılmıyorum
Rüyamda 100 olmuştum
benimde öyle. Bir yerimizde hasar kaldı demek ki. En ufak üşütsem öksürüğüm başlıyor.Bana 1.5 yıl oldu korona. Ondan sonra öksürük en ufak sıkıntıda hortluyor işte. Okul açıldığından beri de sürekli hasta oluyorum çocuklar eve taşıyor.
Benim gerçekte 100Ü görmüşlüğüm varHadi Allah kolaylık versin zor diyet işi. Bende olmuşumdur 80 hiç tartılmıyorum
Rüyamda 100 olmuştum
Takılıyorum canım yahiç düşünmemiştimmmmm. Kesinlikle sayfadan
Bende hepsi mevcut orantılı alıyorum maalesefgöbüş benden önde gidiyo
İnşallah bir çözüm buluruz. Geçen günlerde sogan kuru başladım öksürük için 2 gün aç karnına içtim. Gerçekten o günlerde rahatladım.Bana 1.5 yıl oldu korona. Ondan sonra öksürük en ufak sıkıntıda hortluyor işte. Okul açıldığından beri de sürekli hasta oluyorum çocuklar eve taşıyor.
Ne oldu yine baygın bakışlarını sevdiğim
Ben armutumBende hepsi mevcut orantılı alıyorum maalesef
Armut tip olmak isterdim
80 bile bana yetiyor çünkü ben hep zayıftım kilo sorunum çocuklarla başladıBenim gerçekte 100Ü görmüşlüğüm var
Hiç bilmediğim bir ruh hali bu bana çok yabancıBende tam tersi ruhum bedenimden önce yataktan çıkıyor. Bedenim paslandığı için ona yetişemiyor
Armutlar şanslı üst ince oluyor kamufle daha kolayBen armutumg.t göbek aldı başını gidiyo
Amin amin80 bile bana yetiyor çünkü ben hep zayıftım kilo sorunum çocuklarla başladı
İnşallah görmeyelim şöyle 60 ı görelim hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?