Olmuyo memintolar 85 90 geliyoArmutlar şanslı üst ince oluyor kamufle daha kolay
Ben oldum olası kilo sorunu ile yaşıyorum alıyorum veriyorum kilo alıp vermekle içimden insan çıkarıyorum ama bi boğazımı adam edemiyorum80 bile bana yetiyor çünkü ben hep zayıftım kilo sorunum çocuklarla başladı
İnşallah görmeyelim şöyle 60 ı görelim hep beraber
Herkeste farklı bir hasar bıraktı demek ki. Mesela benim ilk şiddetli baş ağrım olmuştu, sonra öğrendim korona olduğumu. Hâlâ arada o günlerdeki gibi başım ağrıyorbenimde öyle. Bir yerimizde hasar kaldı demek ki. En ufak üşütsem öksürüğüm başlıyor.
Sen nasıl armutsun o zaman sen kum saatisin,armutun göğüsler küçük oluyorOlmuyo memintolar 85 90 geliyobelimin inceliği gözükmüyo
En son orta okulda 60 ları gördüm. Lisedeyden 85 geliyodum . Evlenmeden önce 72 idim. Evlendim 85 e geri çıktım. Doğumdan aonra 75 e düştüm. Kızların sayesinde 80 e geri geldimBen oldum olası kilo sorunu ile yaşıyorum alıyorum veriyorum kilo alıp vermekle içimden insan çıkarıyorum ama bi boğazımı adam edemiyorum
Bende kendimi böyle kandırıyomSen nasıl armutsun o zaman sen kum saatisin,armutun göğüsler küçük oluyor
Senin önceden ciğerlerde sorun var mıydı peki? Benim uzun yıllar bronşit sorunum oldu her sene iğne oluyordum. Zaten ben olunca öksürük başlayıp sesim değişince eşim korkmuştu hemen ilaca başlatmıştı o dönem.benimde öyle. Bir yerimizde hasar kaldı demek ki. En ufak üşütsem öksürüğüm başlıyor.
Ben sıskaydım. Çok yazdım okumuştursun belki lisede 42 kiloya düşmüşlüğüm var. Kilo almak için her gün bir kase tahin pekmez yedim ve tahin helva. Bir yılda 10 kilo aldım. Şimdiki aklım olsa asla almazdım ah ahBen oldum olası kilo sorunu ile yaşıyorum alıyorum veriyorum kilo alıp vermekle içimden insan çıkarıyorum ama bi boğazımı adam edemiyorum
Ben artık hiçbir şey yapmıycam bıktım kürlerden takviyelerdenİnşallah bir çözüm buluruz. Geçen günlerde sogan kuru başladım öksürük için 2 gün aç karnına içtim. Gerçekten o günlerde rahatladım.
Ama olmaz olasıca üşengeçligim .
Bugün öğle yaparım neyse akşam yaparım diye diye kaç gün gecirdim. Düzen bozuldu böyle olunca .
Duzenli içmek lazım onu da.
Bu ceviz içini biraz içip ara verip ona geri geçeceğim bakalım.
Sadece kendini düşünen insanlara ayar oluyorum boş ver.Ne oldu yine baygın bakışlarını sevdiğim
Ben 170 ama gene de 80 fazla duruyo kaybolmadıBen sıskaydım. Çok yazdım okumuştursun belki lisede 42 kiloya düşmüşlüğüm var. Kilo almak için her gün bir kase tahin pekmez yedim ve tahin helva. Bir yılda 10 kilo aldım. Şimdiki aklım olsa asla almazdım ah ah
Evlenince 52 kiloydum kıyafetle tabi o zaman kıyafet çıkarıp tartılmak aklıma gelmemiş
Ama benim boy kısa sen kesin uzunsundur. 1.60 ım doğumlarla da çektiysem 2 cm gitti
Aynısı ayyyyynısıBende tam tersi ruhum bedenimden önce yataktan çıkıyor. Bedenim paslandığı için ona yetişemiyor
Ben kum saatiyim mesela. Kollarında kalın mıBende kendimi böyle kandırıyomkim bacımızdan tek fazlam göbeeeeeğm
HeBen kum saatiyim mesela. Kollarında kalın mı
Benim 160 kiloya 70 olmam gibi senin şimdiki halin yani.Ben 170 ama gene de 80 fazla duruyo kaybolmadı
Pehlivan gibi dimi of of
Aynen başkanBenim 160 kiloya 70 olmam gibi senin şimdiki halin yani.
Bilekler parmaklar incePehlivan gibi dimi of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?