Düzenli Evimiz & Hayatımız

80 bile bana yetiyor çünkü ben hep zayıftım kilo sorunum çocuklarla başladı
İnşallah görmeyelim şöyle 60 ı görelim hep beraber
Ben oldum olası kilo sorunu ile yaşıyorum alıyorum veriyorum kilo alıp vermekle içimden insan çıkarıyorum ama bi boğazımı adam edemiyorum

benimde öyle. Bir yerimizde hasar kaldı demek ki. En ufak üşütsem öksürüğüm başlıyor.
Herkeste farklı bir hasar bıraktı demek ki. Mesela benim ilk şiddetli baş ağrım olmuştu, sonra öğrendim korona olduğumu. Hâlâ arada o günlerdeki gibi başım ağrıyor

Ben oldum olası kilo sorunu ile yaşıyorum alıyorum veriyorum kilo alıp vermekle içimden insan çıkarıyorum ama bi boğazımı adam edemiyorum
En son orta okulda 60 ları gördüm. Lisedeyden 85 geliyodum . Evlenmeden önce 72 idim. Evlendim 85 e geri çıktım. Doğumdan aonra 75 e düştüm. Kızların sayesinde 80 e geri geldim

benimde öyle. Bir yerimizde hasar kaldı demek ki. En ufak üşütsem öksürüğüm başlıyor.
Senin önceden ciğerlerde sorun var mıydı peki? Benim uzun yıllar bronşit sorunum oldu her sene iğne oluyordum. Zaten ben olunca öksürük başlayıp sesim değişince eşim korkmuştu hemen ilaca başlatmıştı o dönem.

Ben sıskaydım. Çok yazdım okumuştursun belki lisede 42 kiloya düşmüşlüğüm var. Kilo almak için her gün bir kase tahin pekmez yedim ve tahin helva. Bir yılda 10 kilo aldım. Şimdiki aklım olsa asla almazdım ah ah
Evlenince 52 kiloydum kıyafetle tabi o zaman kıyafet çıkarıp tartılmak aklıma gelmemiş
Ama benim boy kısa sen kesin uzunsundur. 1.60 ım doğumlarla da çektiysem 2 cm gitti

Ben artık hiçbir şey yapmıycam bıktım kürlerden takviyelerden

Ben 170 ama gene de 80 fazla duruyo kaybolmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…