Düzenli Evimiz & Hayatımız

İki gündür çekirdek takıntım oldu kızlar çay öncesi ve çay sonfasi ayçiçek çekirdeği yiyorum acayip canım çekiyor akşam yemek sırasında nedense midem acayip oluyor yemek yiyemiyorum garip oluyor midem sonrasinda bunu yada tuzku bişi çekiyor cnm ama bildiğin çekiyor kokusu geliyor
Doydum sanırım artık yarın yemem normalde kabak çekirdeği hastasıyım onuda 3gun önce yedim doya doya

Bulaşık makinesi dolmadı eşim çay bardaklarini aticak makineye yarın çalıştırıcam makineyi oh mis evim ya

Bı tek onu anlayamiyorum uzun süredir akşam yemek öncesi midem bı fena oluyor iştahım gidiyor resmen neden oluyor baktım nete ama bulamadım

Şu an çekirdek çitleyen herüfe cebine dökülen kabukları cebine koysam yarın büyük süpriz olur hatta koldukların arasındaki dikey küçük süpürgeye çeksem içini cepinemi sirkelesem
Yap yap. Ayy yapsan kıyamet koparır mı enişte. Çekirdek daha fena ama yaa

Çok mu ara veriyorsun acaba.Yani öğlen birşeyler atıştırıyor musun? Çok ara verince ben de olurdu.
Şöyle ki canım sabah 11/11 buçuk arası benm kahvaltim bitmiş oluyor
Dün mesela hiç iş yapmadım açıkmadimda öğlen uyudum 3/4 arası sonrasında 5 de yemek yedik sonrasında midem bozuldu
Ama bu ara öğünde havuç da yesem ekmek de yesem oluyor akşam masaya geçerken midem başım tuhaf oluyor ua

Yanlış birşey söylemek istemiyorum ama acaba gebelik olabilir mi? Yada ilaç kullanıyorsan onlar rahatsız etmiş olabilir.Ne zaman test yapacaksın.Rabbim gönlüne göre versin inşallah.

Yanlış birşey söylemek istemiyorum ama acaba gebelik olabilir mi? Yada ilaç kullanıyorsan onlar rahatsız etmiş olabilir.Ne zaman test yapacaksın.Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
Estağfurullah canım benim
Test için 3 marta randevu aldım canim evde yapmak istemiyorum değer görmek iebnli benm için
Duphaston ve vitamin takviylerim var bide glifor ama 3/4 aydır kullanıyorum gliforu o değildir bı de sabah akşam yemek öncesi alıyorum anlamadım gitti
3 güne bitecek duphaston sonrası test yap dediler ama hemen cesaretim yok biraz beklemek istedim

Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım, mutfağı topladım, elde yıkanacakları yıkadım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım bitince boşalttım,
Yarım saat kadar kızımla yağmurda yürüyüş yaptık, gelince kızımı yıkadım,
Çöpü attım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Yemek yaptım,
Banyonun yerini silip paspaslarını serdim,
Tuvaleti ve lavaboyu dezenfekte ettim,
Çamaşır makinasının, bulunduğu dolabın, aynanın önünün ve havlupanın tozunu aldım,
El havlularını değiştirdim,
Yemekten sonra mutfağı topladım, birkaç parçayı elde yıkadım.

Şimdiden iyi geceler diliyorum

Ay Nur Allah iyiliğini versin. Çok fenasan

Hele sessiz nura bak hele
Kıymetim artıyor. Böyle kiskirtmalar yapınca.
Akşam gelince özür diledi hem de gülüyor rezil olmuş sanırım ama hoşuna gitmiş başına gelen durum.
Neyse final güzel bence
Bir daha pisliğini bana temizletmek gibi bir hataya düşmeyeceğini biliyorum en azından .
Eşimi çok sever sayarim ama aptal konumuna düşmek istemem açıkçası.

Yorumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…