- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Şu an çekirdek çitleyen herüfe cebine dökülen kabukları cebine koysam yarın büyük süpriz olurHele sessiz nura bak hele
Çok mu ara veriyorsun acaba.Yani öğlen birşeyler atıştırıyor musun? Çok ara verince ben de olurdu.Bı tek onu anlayamiyorum uzun süredir akşam yemek öncesi midem bı fena oluyor iştahım gidiyor resmen neden oluyor baktım nete ama bulamadım
Yap yap.Şu an çekirdek çitleyen herüfe cebine dökülen kabukları cebine koysam yarın büyük süpriz olurhatta koldukların arasındaki dikey küçük süpürgeye çeksem içini cepinemi sirkelesem
Şöyle ki canım sabah 11/11 buçuk arası benm kahvaltim bitmiş oluyorÇok mu ara veriyorsun acaba.Yani öğlen birşeyler atıştırıyor musun? Çok ara verince ben de olurdu.
Adam gözlerini yaptırdı efser etmaŞu an çekirdek çitleyen herüfe cebine dökülen kabukları cebine koysam yarın büyük süpriz olurhatta koldukların arasındakileri dikey küçük süpürgeye çeksem içini cepinemi sirkelesem
Aklımda deli planlarYap yap.Ayy yapsan kıyamet koparır mı enişte. Çekirdek daha fena ama yaa
Yanlış birşey söylemek istemiyorum ama acaba gebelik olabilir mi? Yada ilaç kullanıyorsan onlar rahatsız etmiş olabilir.Ne zaman test yapacaksın.Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Şöyle ki canım sabah 11/11 buçuk arası benm kahvaltim bitmiş oluyor
Dün mesela hiç iş yapmadım açıkmadimda öğlen uyudum 3/4 arası sonrasında 5 de yemek yedik sonrasında midem bozuldu
Ama bu ara öğünde havuç da yesem ekmek de yesem oluyorakşam masaya geçerken midem başım tuhaf oluyor ua
Uff iki fantezimiz var hayalde mi etmeyekAdam gözlerini yaptırdı efser etma
Estağfurullah canım benimYanlış birşey söylemek istemiyorum ama acaba gebelik olabilir mi? Yada ilaç kullanıyorsan onlar rahatsız etmiş olabilir.Ne zaman test yapacaksın.Rabbim gönlüne göre versin inşallah.❤
Ay Nur Allah iyiliğini versin.Çok fenasan
Kıymetim artıyor. Böyle kiskirtmalar yapınca.Hele sessiz nura bak hele
Kıymetim artıyor. Böyle kiskirtmalar yapınca.
Akşam gelince özür diledi hem de gülüyor rezil olmuş sanırım ama hoşuna gitmiş başına gelen durum.
Neyse final güzel bence
Bir daha pisliğini bana temizletmek gibi bir hataya düşmeyeceğini biliyorum en azından .
Eşimi çok sever sayarim ama aptal konumuna düşmek istemem açıkçası.
DeneyelimYorumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?