Ara sıra efser düzenli her gün değil.Kızllar ajanda tutuyormusunuz merak ettim? eşim tutar çok heveslenirim ama ben bunu hayatıma geçiremedim
Bir zamanlar ajanda tutan bir nur vardı lise çağlarında kanın en deli aktığı zamanlardaKızllar ajanda tutuyormusunuz merak ettim? eşim tutar çok heveslenirim ama ben bunu hayatıma geçiremedim
Oğluma yazıyorum ara sıra ama aralıklar epey uzun oluyor. Aklıma geldi yazayım bugün yineKızllar ajanda tutuyormusunuz merak ettim? eşim tutar çok heveslenirim ama ben bunu hayatıma geçiremedim
Ara sıra ama genelde bunun için de telefonun not defterini kullanıyorumKızllar ajanda tutuyormusunuz merak ettim? eşim tutar çok heveslenirim ama ben bunu hayatıma geçiremedim
Hiç yapmadım ama güzel olurdu. Küçükken yazdığım birkaç sayfa günlüğü okuyup okuyup güler bazen de hüzünlenirim, keşke devam etseydimKızllar ajanda tutuyormusunuz merak ettim? eşim tutar çok heveslenirim ama ben bunu hayatıma geçiremedim
Günaydın24 şubat ödevi
Çamaşır makinesi deterjan gözünü temizlemek ,makineyi silmek.
Bornozları ,banyo havlularını yıkamak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
@fesang
i p e k
@Mikan
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Alışkanlık yapmayı çok istediğim en özendiğim bir konu bende yapamadımHiç yapmadım ama güzel olurdu. Küçükken yazdığım birkaç sayfa günlüğü okuyup okuyup güler bazen de hüzünlenirim, keşke devam etseydim
24 şubat ödevi
Çamaşır makinesi deterjan gözünü temizlemek ,makineyi silmek.
Bornozları ,banyo havlularını yıkamak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
@fesang
i p e k
@Mikan
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@BereliPenguen
Cok sevindim cnm ne güzelÖksürmeden uyuyabildigim bir gece yaşamak
Uzun zamandır görmediğin çok sevdiğin birisine sarılmak kadar huzur vericiymis meğer.
Darısı diğer günlerime.
Artık dularimda yer alacak tüm ülkeye toplu dua :
Allah im ülkemizdeki bütün insanları öksürük müptelasından kurtar.
( amin)
Bugün güzel bir temizlik hayalindeyim bakalım kısmet. Negocanin verdiği çamaşır makinesi ödevini de yaparım. Tamamdır
Sen nasıl oldun canım?Cok sevindim cnm ne güzel
Aynı canm 3 martı ya da 1 martı bekliyorum bakalm rabbim hayirlsiini nasip etsin inşallahSen nasıl oldun canım?
Allah'im ya yaratmalarin ne güzel ❤❤❤
Duanda devamlılık olsun ama ısrar olmasın canım.Aynı canm 3 martı ya da 1 martı bekliyorum bakalm rabbim hayirlsiini nasip etsin inşallah
Sağol canım aynen öyle aslında hep öyle duam rabbim bilir hayırlısını iyisini zatenDuanda devamlılık olsun ama ısrar olmasın canım.
Ben istiyorum ama en iyisini sen bilirsin dediğin zaman öyle güzel şekilde dualar kabul olmaya başlıyor ki.
Tamamen teslimiyet hem sana huzur veriyor hem imtihan başarıyla geçiliyor.
Allah im zorunu kolay eylesin.
Dualarını tez zamanda kabul eylesin arkadaşım.
Hayırlı habeler olsunAynı canm 3 martı ya da 1 martı bekliyorum bakalm rabbim hayirlsiini nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?