• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir babayla kızının vedalaşmasını izledim kızlar.Kahvaltı boğazımda kaldı.Çocuğunu okula gönderiyo ama ne olacağı belli değil tabi.Belki son görüş kızda farkında 7 yaşlarında o da ağlıyordu.Dünya neden sessiz savaşlara bu kahrediyor.😓 😔Müslümanlar Bosna da Azerbaycan da Irakta öldürülürken de aynıydı dünya hala aynı.Allah bizleri ve çocuklarımızı korusun inş.
Evet keşke savaşlar olmasa! O videoyu bende izlemiştim yalnız orda kız okula gitmiyor güvenli bölgeye gidiyor annesi ile

Selam kızlar ne yaparsınız? Nego Nego canım yine ben geldim:) adımı listeye yazmasan da olur ,arada özlüyorum sizleri ihtiyaç duyuyorum sanki,bugün liste yapayım da inşallah uyabilir ve sizinle paylaşabilirim,şu Instagram+internet bağımlılığından kurtulabilirsem daha düzenli gelirim inşallah

Selam kızlar ne yaparsınız? Nego Nego canım yine ben geldim:) adımı listeye yazmasan da olur ,arada özlüyorum sizleri ihtiyaç duyuyorum sanki,bugün liste yapayım da inşallah uyabilir ve sizinle paylaşabilirim,şu Instagram+internet bağımlılığından kurtulabilirsem daha düzenli gelirim inşallah
Hoş geldin

İnşallah başarırsın 😊

Back
X