Akşamdan beri biraz daha iyiyim canım sağolNasıl oldun limonsuz? Limon içirsin inş heste heste
42 miÖğleden önce yaptıklarım;
Üstünden evi toplamaya çalıştım,
Mutfağı toplayıp bulaşık makinasını çalıştırdım,
Tuvaleti, lavaboyu temizledim,
Çamaşır makinasını ve bulunduğu dolabın tozunu aldım,
Aynanın önünü sildim,
Banyonun çöpünü boşalttım,
El havlularını değiştirdim,
Bir makina çamaşır yıkandı.
Ateşim 42 ye yükselince acile gittim yine. Serum bağladılar, bayağı iyi geldi. Nego galiba birkaç gün buralarda olamayacağım.
Amin, çok teşekkür ederim. Bir türlü düşüremedim gün içinde. Ateş düşürücü ilaçlar fayda etmedi. Ilık duş aldım sürekli ama sudan çıkınca yine ateş arttı. En son 42 yi görünce apar topar acile gittik.42 miAllahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah
Kafam çok dalgın kusura bakma. Neden çıkıyor ateşin bu kadar?Amin, çok teşekkür ederim. Bir türlü düşüremedim gün içinde. Ateş düşürücü ilaçlar fayda etmedi. Ilık duş aldım sürekli ama sudan çıkınca yine ateş arttı. En son 42 yi görünce apar topar acile gittik.
Belgesel zehirlenmesi yaşadım bugünEfser Sen nerdesin efser yoksun
Aynı canım alçıda kolunu kullanmıyor işte 20gün raporlu şimdi. Yarın gideceğim inşallah yine
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsunLevaiz geçmiş olsun.
Sağol canım
Geçmiş olsun canımAynı canım alçıda kolunu kullanmıyor işte 20gün raporlu şimdi. Yarın gideceğim inşallah yine
Canım hiçbir bilgim yok. Hakkında hayırlısı olsun inşAllah üzme kendini.Olmadı yine olmadı hastaneye gitmiyim dimi sağlık ocağından adet söktürücü alayım aşılama için basliyim dimi
Biz de eşimle tartıştık yarınki kıyafetlerini ütülemesem mi
Kadınlığı benden öğrenecek değilsim lora varken
Bakayım lora üstat ne diyecek
Yav niye dalga gectiniz Allah sorar bak ilk defa şeylik ettimBahhh bahhhh bahhh
Hayırlı güzel sonuçlar alırsın insalllah canimGünaydın canlar az önce kan verdim sağlık ocağına3 tüp kan aldılar kan sayımı vs bisiler dedi ama anlamadım yarın 2 de Alicam internete cikmiyormus
Dün takmicam yaticam dedim ama uyuyamadim kasıklarıma baktım hafif sanci giriyorya arada ikisi de sis gibi geldi nete baktım korktum da
Evdeki testinyapmaua cesaret edemedim
Bakalım 3 Mart'ta da var randevum orda da daha netleşir 16 .günüm olcak Rabbimden hayirlsii diye diye gittim sagliknocagina
Rabbim şifa versin canım inşallah çabucak iyileşirAynı canım alçıda kolunu kullanmıyor işte 20gün raporlu şimdi. Yarın gideceğim inşallah yine
Aşılama mi olmuştun bu ay canimOlmadı yine olmadı hastaneye gitmiyim dimi sağlık ocağından adet söktürücü alayım aşılama için basliyim dimi
Evet canımAşılama mi olmuştun bu ay canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?