Gel sarılalım bende sallıyorum diyor ki bana anne neden ayagımız var anne evde neden tuvalet var.Oglani yarım saattir ayağımda sallıyorum gözleri hala açık uyu ama artık
Sağol sudem iyiyim sen nasılsın?Kardes nasılsın?
3 posta çamaşır katladım az bi kısmı duruyo çocuklar uyuyo sonra yerleştircem.
Mutfağı topladım tezgahta bişeyler kaldı onları yıkayıp siliyorum orayı burayı falan.
Yarın erken çıkıcam evden çocuklardan sonra akşamdan yemeği yap perisi çok fena dürtüyorda adamla uğraşmak istemiyorum
Gel sarılalım bende sallıyorum diyor ki bana anne neden ayagımız var anne evde neden tuvalet var.kızamıyorum da gülücem gülemiyorum
Uyumamak için çabalıyor deseneGel sarılalım bende sallıyorum diyor ki bana anne neden ayagımız var anne evde neden tuvalet var.kızamıyorum da gülücem gülemiyorum
pawlover ile ne yemekler yapardınız gece gece.
Bende aynı canım iyi olmaya çalışıyorumSağol sudem iyiyim sen nasılsın?
Birazdan dicem sanırımBeni daha iyi sinir edebilmen için demedin mi
3 yaşında. Kıymetini Bil o günlerin valla. Büyüyünce paçavra gibi çeneleri oluyor.Uyumamak için çabalıyor deseneNe kadarlık? Benim ki daha konuşamıyor kelimeleri belli anne baba gibi.
Allah iyilik versin. Demek bi yaştan sonra böyle olucaz ahretlik sohbetine bağlıycaz hepimizBende aynı canım iyi olmaya çalışıyorum
Hele bunun 3 yıllık görmüş geçirmişliğineBirazdan dicem sanırım
3 yaşında. Kıymetini Bil o günlerin valla. Büyüyünce paçavra gibi çeneleri oluyor.
Görevi neydiEsim yapmasi gereken seyi iki gündür yapmiyor bende yemek yapmadim
Markette azaladı beni Bonus eve gidelim görüşücez senle dedi bana.Hele bunun 3 yıllık görmüş geçirmişliğine
Yok.ya genciz dahaAllah iyilik versin. Demek bi yaştan sonra böyle olucaz ahretlik sohbetine bağlıycaz hepimiz
Büyük harf beni çok onure etti ulan dur durMarkette azaladı beni Bonus eve gidelim görüşücez senle dedi bana.
O emojiyi izleyince bende yanak sesi de geliyorYok.ya genciz dahakafamizin.iicindekiler rahat bırakmıyor
Bonus Bonus Bonus Bonus BonusBüyük harf beni çok onure etti ulan dur dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?