Düzenli Evimiz & Hayatımız

📌Odalar Toplandı ✅
📌 Banyo, WC temizlendi✅
📌 Kuşlar temizlenecek
📌 Ev Süpürülecek
📌 Ders Çalışılacak
Ekstradan market alışverişi yapıldı. Bulaşık Makinesi çalıştırıldı .. Dersin başına geçildi..Günü tamamladik 😊

Benimki de altımda ama uzağım :) eşim istediği kadar görüşsün kendide gelebilir. Zaten gelip karışmaz bir şeye o mesafeyi koydum. Eşim görüş diye zorlayamaz buna hakkı yok. Kendisine karışmıyorum neticede. Merhaba merhaba bayram kandil hatır sorma tamam. İyi niyetimi suistimal etmeyeceklerdi, şu halimde bile hasta olsalar yemek yapıp gönderen insanım. Öncesinde yaptıklarımı sen düşün:)
Senin gibi gelini bulmuşta bunuyor.😏Allah iyiliklerini kabul etsin o görüyor ya yeter bizlere.

Gelirken özeölikle beyaz çırap giyer
Ah Hahahahahaha ben bunu yeni gelin iken kv ye yapıyordum. Beyaz degil ama nerede açık renkli çorap var onu giyerdim :D şimdi kızıma giydiriyorum. Gıcıklık degil mi :D ha ha ha ha ha

Ah Hahahahahaha ben bunu yeni gelin iken kv ye yapıyordum. Beyaz degil ama nerede açık renkli çorap var onu giyerdim :KK70: şimdi kızıma giydiriyorum. Gıcıklık degil mi :KK70: ha ha ha ha ha
Bende onlara giderken öyle yapıyom şimdi😂

Ah Hahahahahaha ben bunu yeni gelin iken kv ye yapıyordum. Beyaz degil ama nerede açık renkli çorap var onu giyerdim :KK70: şimdi kızıma giydiriyorum. Gıcıklık degil mi :KK70: ha ha ha ha ha

Bende onlara giderken öyle yapıyom şimdi😂
images-7.webp

Back
X