• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kendi asıl köyüm tam köy canım😀 Orası da aşırı köy ayarsız benim köyler🤣🤣
Bakkal yok , okul yok, haftada tek gün merkeze ulaşım var öyle bir köy işte orta karadenizde😀

bizim köy de öyle kız:D hatta haftada birgun ulaşım bile yok:D ya araban olacak ya arabayla gidip gelen biri:D

Düzenli takip etmiyorum canım. Sıkılıyorum. Öyle denk gelince

yine de izleme bir bölüm bile yetiyo:D
bizim diziler ölümüne dram çünkü ölümüne kasvet.

geçen binbir geceyi izledim normalde izlememiştim bitsin diye bırakamadım da perişan oldum:D hem sinirlendim hem yuh dedim sürekli:D

😂😂 Dün akşam öyle bi denk geldim kızlar birbirini öpüyordu😐 Ulen leş gibisiniz insan kendinden nefret eder böööö🤢
Herrrr yer pislik içinde diye temizliğim depreşir almayım ben🤣
Dönem filmlerini izlerken de ıyyyyyyy pis pasaklılar diye izliyorum 🤢

İşte köy budur dimi😀 Eşimin ailesi yaşadığı yere köy dedikçe hade len demek istiyorum onlara😂

bizim köy yıllar önce yanmis levom. ilçe merkezine taşımışlar mahalle kurmuşlar bizim köye:D o yüzden çok nadir gidiliyodu eskiden. şimdi başlamış yeni nesil köye çıkmaya oraya ev falan yapıp yeniden yaşamaya:)
ama zor ya ilçeden köye gitmek bile bir saatten fazla sürüyor arabayla:D

Herrrr yer pislik içinde diye temizliğim depreşir almayım ben🤣
Dönem filmlerini izlerken de ıyyyyyyy pis pasaklılar diye izliyorum 🤢
Seni o kadar iyi anlıyorum ki😀

Geçen gün kayınpederim arıyor açamadım sonra aradım ıspanak yıkıyordum dedim , "kızım onları da deterjanlamıyorsun dimi sende biraz temizlik manyaklığı var ya " dedi 🤣🤣🤣
Adam sonra utandı söylediğine ama tutamadı içinde demek😀

Back
X