Tamam eklerim
Oyy unuttum mu ben eklemeyiekliyorum hemen
İyi ol artık ya nazar mı var üstünde acaba kıyamamCanım hala tam iyileşmedim, tamamen geçene kadar iyiyim demiycem artık, diyorum daha kötü oluyorum
Uyu uyu sistim. Anca 1 de başlayabilirim bugün sana uyar mı. Kızı alcam.ogle yemeği basliycak simdiTerliksuuu neydiyoruz şimdi bugün hele gel maratona müsaitsen
Uyu uyu sistim. Anca 1 de başlayabilirim bugün sana uyar mı. Kızı alcam.ogle yemeği basliycak simdi
Hislerim kuvvetli diyorumKaşık çekmecesi miiiiiii
Bende istiyorum temizlik yapmakTerliksuuu neydiyoruz şimdi bugün hele gel maratona müsaitsen
Kim nazar ediyorsa artık kem gözüneİyi ol artık ya nazar mı var üstünde acaba kıyamam ❤
Bugün sen karar ver. Yarın sabahtan basliyalim o zaman. Sabah yapmayınca iş bitmiyor1 de biz çıkıyoruz evden aslında ben her zaman çıkmıyorum dayısı götürüyoda bugün çıkıcam bahaneylede yürüyüş yaparım.
Yapacak iş her zaman var uyar tabiki uymaz mı
Hislerim kuvvetli diyorum
Bende istiyorum temizlik yapmak
Kim nazar ediyorsa artık kem gözüne
Bugün sen karar ver. Yarın sabahtan basliyalim o zaman. Sabah yapmayınca iş bitmiyor
Canım nasıl temizlik çekiyor bilemezsinTemizlik seni istemiyor artık bakyat dinlen diycemde keşke yatarken her yer temiz kalsaydı
Sana etiket yapayım ben dur maraton için, ertelemeHiç farketmez kuzum sabahı öğleni yok iyi hissettiğim an yapmam lazım
Sana etiket yapayım ben dur maraton için, ertelemeHiç farketmez kuzum sabahı öğleni yok iyi hissettiğim an yapmam lazım
Keşke benim canımda çekse. Hep yatmayı çekiyor benim canım da. Sabah akşam uyusamCanım nasıl temizlik çekiyor bilemezsin
Sana etiket yapayım ben dur maraton için, erteleme
O ne ayol çok sıkıcıKeşke benim canımda çekse. Hep yatmayı çekiyor benim canım da. Sabah akşam uyusam
Beni salmak gelmedi içinden dimi hayırlı arkadaş megafonda vereyim mi
Benim yerime de yap temizlikYine bigün vur demişim öldürmüş zalım
Herkesi çağırmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?