Deniycem bu gece inşallah canım. Ufacık olaylarda çabuk enerjim düşüyor. Çabucak dibi görüyorumOlmazmı her evde her insanda oluyor.
Sabah çok güzel uyanmak için güzel uyumak lazım güzel düşünerek
Ne temizliği be hemde büyük :) boşver yazın yaparız:) kışın ne büyüğüBenim evim bı pis bı pis. Valla. Ama hiç yapamam. Büyük temizliğe basliycam 2 ay rahat ederim
Evet bdv ye ayak konusu açman ban sebebi misalTeşekkür ederim canım. Allah beterinden korusun
Teşekkür ederim canım. Konu dışı yorum diyordu ama o demek herhalde
Halı siliyormusun? Ben yaz kış yıkatırım hiç silmem. Birde camlar 3 hafta diyorsun, bende kendimi temiz sanırdım... 2 ay oldu sileli ve birde 2aya anca silerim.Ne kadar büyük mesela? Benimde yapmam lazım 3 hafta oluyo camları sileli yağmurdan çamur oldu hep.
Halıda lekeler var. Dip köşe silinmesi lazım.
Bide balkon.
Yaparız birlikte
Mutfak komple halı hariç, gardrop içleri,WC banyo fayans,perdeler. Orta derecede büyükNe kadar büyük mesela? Benimde yapmam lazım 3 hafta oluyo camları sileli yağmurdan çamur oldu hep.
Halıda lekeler var. Dip köşe silinmesi lazım.
Bide balkon.
Yaparız birlikte
yaaa ben denicem limon tuzu falan yaptim ama parlatmamisti hangi deterjanlakızlar Çatal kaşıkları deterjanla kaynatmıştım. Durulaması zor oluyor diye 1 kere durulayıp bulaşık makinesinde yıkadım. Çıkınca ışıltıdan gözlerim parladı. Bulaşık makinesinde limon tuzu ve karbonat kullanıyorum. Ondan mı o kadar parladılar bilmiyorum. Deneyen olursa sonucu yazsın merak ettim.
yaaa ben denicem limon tuzu falan yaptim ama parlatmamisti hangi deterjanla
vay tamam hemen yapicamÇamaşır deterjanı.
Dolabı geçen hafta silmiştim.Evi sadece süpürüp zorunlu kv ve görümce ziyareti yaptım. Bu saat oldu yeni girdim eve aşırı derecede eş ailesi yüklemesi oldu. Eş ailesi yetmezmiş gibi bir de görümcenin eş ailesini gördüm. Böyle zamanlar da boşanmak istiyorum.
Bi sigara içtim yine gelemedim kendime.Sen bir topraklan, elektrik yüklüsündür simdi, dus falan alip kendine gel
Bi sigara içtim yine gelemedim kendime.Nedne kv kp görümce görmek zorundayız ki çok saçma.
Benim kv kp görümce yüzsüz bacım neler yaptılar hala hürmet hizmet sohbet bekliyorlar. Keyfim yerindeyse sohbet ederim.Ya ben gecmiste pek güze seyler yasamadigim icin simdi görüsmelerden hic zevk almiyorum
Esim de öyle, birlikte fenalasiyoruz
Enerji tutmuyor artik, evlerine gittigimde agirlik cöküyor üzerime
Aslinda tontis olsalar seve seve gidecegim ama iste
Saygidan gidiyoruz fazla konusmuyorum öylece duruyorum ben
Benim kv kp görümce yüzsüz bacım neler yaptılar hala hürmet hizmet sohbet bekliyorlar. Keyfim yerindeyse sohbet ederim.Yemek yersem sofrayı toplarım. Bu hallerime de alışık değiller. Hizmetçi gibi kullandıkları için bir ara. Dengesiz diyorlardır arkamdan kesin ama yapacak bir şey yok. Yüzsüz olunca anlamıyorlar. Eşimde anam babam diyor öf eve geldiğimden beri suratına bakmıyorum.
Ne temizliği be hemde büyük :) boşver yazın yaparız:) kışın ne büyüğü
Evet bdv ye ayak konusu açman ban sebebi misalanca kaynana görümce derdi yanman lazım ayak dertten sayılmıyor kısacası.. aslında okadar boş beleş konular varki neyse susuyorum
Halı siliyormusun? Ben yaz kış yıkatırım hiç silmem. Birde camlar 3 hafta diyorsun, bende kendimi temiz sanırdım... 2 ay oldu sileli ve birde 2aya anca silerim.
Hizmet bekliyorlar da onlar. Bi onlar akıllı. Bizimkiler de bana geldiklerinde çaydan başka bir şey içmezler tok gelirler.Ya ben de öncesinde hizmet ederdim ama simdi yapmiyorum, söyle ki onlara gittigimde de kimse bana birsey getrsin istemiyorum kendim yaparim diyorum, bana gelince de kendileri yapsinlar istiyorum
Yani görümceme tabak mi koyayim koca kiza, kaynanam saglikli
Misafir de degiller aileden hepsi
Artik saldim, yani pisiriyorum mesela ac olan yer ha ortak yenilince zaten ben yaparim yine sorun degil
Ama ben önlerine koymadigim sürece ac ac duruyorlar ya
Neden diyorum neden
Ay gece gece konusmayalim yeaaa
Anladım canım. Benim de kendi evim dediğin gibiydi 1 haftada bile mahvoluyordu bazen. Bırası 5. Kat aylarca silmesen anca hafif toz oluyor.Camlara 4 haftada olmuş olabilir ama şöyle bi durum var salon camları büyük yere kadar olanlardan perdelerde açık ona göre ve yağmurun en çok vurduğu cephe çok pisleniyo perdeyi çek görünmesinde değil açık çünkü kızlarda elliyo camdan bakıyolar falan rezil valla bide güneş vururken bak doyamazsın izlemeye
Halılar çok kirli değil yakın zamanda göndrrmiştimde çok dökülen saçılan bi evde temiz kalmıyo mutfak halısına dökülmüş bişeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?