Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın. Boğaz ağrılı bir sabah daha..Gecede oğlan çok huzursuzdu,sanırım onada geçiyor.
Eş işe,çocuklar okula yollandı. Ev havalandı. Yataklar ve ortalık toparlandı. En son benim kahvaltı sıram geldi çayımı aldım oturdum.
Ev süpürülecek,
Toz alınacak,
Wc ve banyo yıkanacak,
Yemek yapılacak, İnşallah..

Eline sağlık canım durduramıyorsan bize yardıma gelebilirsin

Bi evin temizliği camdan anlaşılmaz cam en son bakılcak yer.
Her gün süpürülen ve wc si temiz olan evdir bana göre.
Birde mutfağı,özellikle tezgahı :)
İkisine de katılıyorum, benim kriterim budur ve kesinlikle wc ve mutfak tezgahı temiz olmayan kişilere gitmek istemiyorum açıkcası. Zaten ben gittiğim yerde wc ye de girmem bu takıntım yüzünden
Allah tez vakitte şifa versin canım, hala ağrı çeken biri olarak çok iyi anlıyorum seni

Günaydın Dedim negom ödev vermeden işlerimi bitireyim
Klozet, lavabo temizlendi
Tüm odalar supuruldu, silindi, toz alındı
Mutfak toplandı, supuruldu, tezgaha çamaşır suyu sıkıldi ve beklemeye alındı
Pilates dönüşü çekmeceleri düzenlerim, silmiştim zaten

Maşaallah eline sağlık canım

Aaaa ne guzel, ananem de yapardı hep onu beli iki buklumken

Benim bademcikler benle eğleniyor
Pazar sağ taraf şişti enfeksiyon, şimdi sağ düzeldi bu sabah sol taraf aynı, ya hu ilaç kullanıyorum bu nasıl iş.
İlk şiştiğinde de aynen böyle oldu

Kuzum evin sana psikolojik olarak pis geliyor olabilir mi, bir seye taktın da oraya mi yönelttin Çünkü bu gruba geldiginden beri görüyorum seni, her gün yapıyorsun sanki, pis olması mümkün değil, çocuklar dağıtıyordur da ama topluyorsun, yüklenme kendine

Ay keske ben de tutabilsem ben çantamda klozet örtüsü oluyor ya kagit ondan taşıyorum valla Bak ilk burda söyledim, duyarlarsa küserler

Benim bademcikler benle eğleniyor
Pazar sağ taraf şişti enfeksiyon, şimdi sağ düzeldi bu sabah sol taraf aynı, ya hu ilaç kullanıyorum bu nasıl iş.
İlk şiştiğinde de aynen böyle oldu

Aferin sana, iyileştim sanıp gitmiyorsun kbb doktoruna

Kaşık çekmecelerinin düzenlenmesi gerekiyordu gerçekten iyi oldu Negoo
Nasıl oldun daha iyi misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…