Birde mutfağı,özellikle tezgahı :)Bi evin temizliği camdan anlaşılmaz cam en son bakılcak yer.
Her gün süpürülen ve wc si temiz olan evdir bana göre.
Eline sağlık canımCocuklari yatirip bulasiklari yikadim yerlestirdim, küveti sirkeyle yikadim, lavobuyu ve kloseti de sirkeledim yikadim
Öglen de camasir yikamistim, dolabimi düzenledim bir yandan da
Ama hala icimdeki temizlik dürtüsünü bastirmadim
Dolabı geçen hafta silmiştim.Evi sadece süpürüp zorunlu kv ve görümce ziyareti yaptım. Bu saat oldu yeni girdim eve aşırı derecede eş ailesi yüklemesi oldu. Eş ailesi yetmezmiş gibi bir de görümcenin eş ailesini gördüm. Böyle zamanlar da boşanmak istiyorum.
Bi evin temizliği camdan anlaşılmaz cam en son bakılcak yer.
Her gün süpürülen ve wc si temiz olan evdir bana göre.
İkisine de katılıyorum, benim kriterim budur ve kesinlikle wc ve mutfak tezgahı temiz olmayan kişilere gitmek istemiyorum açıkcası. Zaten ben gittiğim yerde wc ye de girmem bu takıntım yüzündenBirde mutfağı,özellikle tezgahı :)
Allah tez vakitte şifa versin canım, hala ağrı çeken biri olarak çok iyi anlıyorum seniGünaydın. Boğaz ağrılı bir sabah daha..Gecede oğlan çok huzursuzdu,sanırım onada geçiyor.
Eş işe,çocuklar okula yollandı. Ev havalandı. Yataklar ve ortalık toparlandı. En son benim kahvaltı sıram geldi çayımı aldım oturdum.
Ev süpürülecek,
Toz alınacak,
Wc ve banyo yıkanacak,
Yemek yapılacak, İnşallah..
17 Aralık Ödevi
Mutfak tezgah arasını güzelce silmek
Kaşık çekmecelerini düzenlemek
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
D e f n e
ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Bns
M Musluk Suyu
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
Maşaallah eline sağlık canımGünaydınDedim negom ödev vermeden işlerimi bitireyim
Klozet, lavabo temizlendi
Tüm odalar supuruldu, silindi, toz alındı
Mutfak toplandı, supuruldu, tezgaha çamaşır suyu sıkıldi ve beklemeye alındı
Pilates dönüşü çekmeceleri düzenlerim, silmiştim zaten
kızlar Çatal kaşıkları deterjanla kaynatmıştım. Durulaması zor oluyor diye 1 kere durulayıp bulaşık makinesinde yıkadım. Çıkınca ışıltıdan gözlerim parladı. Bulaşık makinesinde limon tuzu ve karbonat kullanıyorum. Ondan mı o kadar parladılar bilmiyorum. Deneyen olursa sonucu yazsın merak ettim.
Camlara 4 haftada olmuş olabilir ama şöyle bi durum var salon camları büyük yere kadar olanlardan perdelerde açık ona göre ve yağmurun en çok vurduğu cephe çok pisleniyo perdeyi çek görünmesinde değil açık çünkü kızlarda elliyo camdan bakıyolar falan rezil valla bide güneş vururken bak doyamazsın izlemeye
Halılar çok kirli değil yakın zamanda göndrrmiştimde çok dökülen saçılan bi evde temiz kalmıyo mutfak halısına dökülmüş bişeyler.
Eline sağlık canımdurduramıyorsan bize yardıma gelebilirsin
İkisine de katılıyorum, benim kriterim budur ve kesinlikle wc ve mutfak tezgahı temiz olmayan kişilere gitmek istemiyorum açıkcası. Zaten ben gittiğim yerde wc ye de girmem bu takıntım yüzünden
Allah tez vakitte şifa versin canım, hala ağrı çeken biri olarak çok iyi anlıyorum seni
Benim bademcikler benle eğleniyor
Pazar sağ taraf şişti enfeksiyon, şimdi sağ düzeldi bu sabah sol taraf aynı, ya hu ilaç kullanıyorum bu nasıl iş.
İlk şiştiğinde de aynen böyle oldu
İlaç kullanıyorum zaten canım, ekstra bir şey vermez ki şu durumdaAferin sana, iyileştim sanıp gitmiyorsun kbb doktoruna
Kaşık çekmecelerinin düzenlenmesi gerekiyordu gerçekten iyi oldu Negoo17 Aralık Ödevi
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
D e f n e
ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Bns
M Musluk Suyu
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
Canım hala tam iyileşmedim, tamamen geçene kadar iyiyim demiycem artık, diyorum daha kötü oluyorumKaşık çekmecelerinin düzenlenmesi gerekiyordu gerçekten iyi oldu Negoo
Nasıl oldun daha iyi misin canım
17 Aralık Ödevi
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
D e f n e
ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Bns
M Musluk Suyu
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
Tamam eklerim@Negohanım beni tekrardan etiketlemeye başlarsanız sevinirim. Uzun bir müddet net sıkıntısı yaşadığım içim giremedim.
Oyy unuttum mu ben eklemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?