Afiyet olsunİşler bittiEki Görüntüle 3023498
Bak dut gardaşım da 2 bebeyle bitirmişBizde bir yerimizde pireler uçuşsun demi
Allesen de de cekinme
İşler bittiEki Görüntüle 3023498
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Bak dut gardaşım da 2 bebeyle bitirmiş
Tahmin edebiliyorumbitirdim ama nasıl bitirdim bi de bana sor . Süpürgenin üstüne çıkıp oturan bebe yapmışım kendi oyuncak viledasını benim sişgi kovasına sokan bebe yapmışım bitti mi bitmedi. Ben kirli bulaşıkları makinaya koyuyorum o alıp çekmeceye dolaba sokuyo tam anlamıyla maraton bitirdim
Tahmin edebiliyorumbende de var o modellerden. Süpürürken sırtıma biniyor o şekilde süpürüyoruz
Dur yoruldun bende sana kahfe ikram edeyimBak dut gardaşım da 2 bebeyle bitirmiş
Bitti mi islerin? Yemek yapip banyo silmem kaldıMaraton koşa bilecek koşarkende beni tutup çekecekbir bacı arıyorum
Yok kuzum ben geç kalkınca büyem alak bulak oluyorBitti mi islerin? Yemek yapip banyo silmem kaldı
Ben boyle seylerin elimde kalacagini dusunurum hep..Budan kullanan var mı ? ben almayı düşündümde evde bir tane uyduruk var taşınırken almıştım koptu yopacak gibi duruyor
Normalde elle silerim ama bazen dökülen saçılan şeyler içim, bir yatağım çekilmiyor ayakları çok hassa bazayı boşaltmadan çekmeyin demişti firma onun altını siliyorum sadece
Fiyatina 185 dedi
Ee madem kahve yi de cezve de içseydinDur yoruldun bende sana kahfe ikram edeyimEki Görüntüle 3023504
Sodayı bardağa koyamadım malum bulaşıkları pirelerimi söyledim yıka diye sağolsun yıkamadılar ondan yani yanlış anlama
Rabbim gönlüne ferahlık versin canımDerdim dağlardan büyük Nego o kadar sıkıntıdayım ki Rabbimden yardım diliyorum.Cidden canım çok sıkkın.
Budan kullanan var mı ? ben almayı düşündümde evde bir tane uyduruk var taşınırken almıştım koptu yopacak gibi duruyor
Normalde elle silerim ama bazen dökülen saçılan şeyler içim, bir yatağım çekilmiyor ayakları çok hassa bazayı boşaltmadan çekmeyin demişti firma onun altını siliyorum sadece
Fiyatina 185 dedi
Bu ara fena havalandı oHele şunun havasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?