Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bak dut gardaşım da 2 bebeyle bitirmiş
bitirdim ama nasıl bitirdim bi de bana sor . Süpürgenin üstüne çıkıp oturan bebe yapmışım kendi oyuncak viledasını benim sişgi kovasına sokan bebe yapmışım bitti mi bitmedi. Ben kirli bulaşıkları makinaya koyuyorum o alıp çekmeceye dolaba sokuyo tam anlamıyla maraton bitirdim

Tahmin edebiliyorum bende de var o modellerden. Süpürürken sırtıma biniyor o şekilde süpürüyoruz

Budan kullanan var mı ? ben almayı düşündümde evde bir tane uyduruk var taşınırken almıştım koptu yopacak gibi duruyor
Normalde elle silerim ama bazen dökülen saçılan şeyler içim, bir yatağım çekilmiyor ayakları çok hassa bazayı boşaltmadan çekmeyin demişti firma onun altını siliyorum sadece
Fiyatina 185 dedi

Ben boyle seylerin elimde kalacagini dusunurum hep..
Sanki hemen kirilacakmis gibi geliyor bana boyle seyler :\

Dur yoruldun bende sana kahfe ikram edeyimEki Görüntüle 3023504
Sodayı bardağa koyamadım malum bulaşıkları pirelerimi söyledim yıka diye sağolsun yıkamadılar ondan yani yanlış anlama
Ee madem kahve yi de cezve de içseydin

Amann ha bardak ha şişe böyle detaylara takılmaları hiç anlamıyorum not sözüm meclisten dışarı

Selamlarrr
Ben yaz bekledikçe kış gitmek bilmiyor ne kadar da güzel

Derdim dağlardan büyük Nego o kadar sıkıntıdayım ki Rabbimden yardım diliyorum. Cidden canım çok sıkkın.
Rabbim gönlüne ferahlık versin canım

benim bebeler bunu yer 2 gün kullanırım 3. Gün bulamam

Yatakları topladım
Evi topladım
Yine evi topladım gırgırladım süpürge çıkarmayayıö dedim epey yordu Nalet
Bulaşık makinesini yerleştirdim kahvaltı sonrası
Tüm örtüler sulu boya olmuş onları yıkamaya attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…