Düzenli Evimiz & Hayatımız

Diyeceğim nego. Bir süre ne gelsinler ne de biz gidelim. Hatta hiç gelmeseler ne güzel olur

Teneffus Zili valla iyi ya da kötü az ya da çok bir şekilde eş ailesinin sorunları mutlaka oluyor. Ailenin huzurunun kaçmasından başka da bir sonucu olmuyor. İnşallah kolay çözülebilecek bir durumdur. Bazen ben evlendiğime pişman oluyorum dertsiz başıma yok yere dert aldım, bir de saçma sapan insanlarla hareketlerle uğraşıyorum diye.

R Canim umarım sıkıntıların çözülur ne diyim kelin merhemi olsa hesabı

Yemin ederim bazen aynı düşünceye giriyorum ama eşim çok çok iyi bi insan. Ona haksızlık ediyorum bazen.Biz altlı üstlü oturduğumuz için sıkıntılar çok daha fazla ne yazık ki.

Günaydın hayırlı cumalar canlar buralar. Bu şekilde sağlık ocağı yoluna nasıl gidicem bilmiyorim ya amamnn giderim herhalde
Bizim burada kar yağmadığı için hiç bilemiyorum gidersin sağ salim inş.Güneşli hava burada ama soğuk tabi.

Bizim burada kar yağmadığı için hiç bilemiyorum gidersin sağ salim inş.Güneşli hava burada ama soğuk tabi.
Öyle ya da. Böyle gitmem lazım dün eşimin halası geldi babaneye o yaptı B12 yı şansıma bugün gelmiş olsa bende yaptırırdm aman iki Dk lknyer giderim ne olcak

R
Canim umarım sıkıntıların çözülur ne diyim kelin merhemi olsa hesabı
Allah hepimize yardımcısı olsun diyorum. Neredeyse herkesin bir yarası var bu konularda.
Yemin ederim bazen aynı düşünceye giriyorum ama eşim çok çok iyi bi insan. Ona haksızlık ediyorum bazen.Biz altlı üstlü oturduğumuz için sıkıntılar çok daha fazla ne yazık ki.
Huzur kaçıracak, sorun çıkaracak olan kilometrelerce uzakta olsa bile yapıyor yapacağını. Eli dursa dili durmuyor yani. Allah içinizi ferahlatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…