golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Bizim burda tatil oldu çok da yoğun değilYoğun kar yağışına rağmen okul bile tatil olmadı hey yavrum hey
Ne anlayacak Bonus. Eşime keşke seni doğurmasaydım diyen birisi. Sebep ne peki? Eşimin motosiklet almak istemesi.Onlar ayrı sen ayrı ama ona bulaşıyor diye tavrın olmaz belki de bu farklı.
Eşin bir kere yalnız gitse bile yeter bence anlayana.
Diyeceğim nego. Bir süre ne gelsinler ne de biz gidelim. Hatta hiç gelmeseler ne güzel olurBence eşine bu sefer sen yalnız git ki yaptığı hatanın bir bedeli olduğunu anlasın,yoksa bizim ilişkimiz de artık zarar görmeye başlayacak çünkü ben artık tahammül edemiyorum idare etmek istemiyorum de.
Derdim dağlardan büyük Nego o kadar sıkıntıdayım ki Rabbimden yardım diliyorum.Dertleri ne hayırdır?
Canim umarım sıkıntıların çözülur ne diyim kelin merhemi olsa hesabıTeneffus Zili valla iyi ya da kötü az ya da çok bir şekilde eş ailesinin sorunları mutlaka oluyor. Ailenin huzurunun kaçmasından başka da bir sonucu olmuyor. İnşallah kolay çözülebilecek bir durumdur. Bazen ben evlendiğime pişman oluyorum dertsiz başıma yok yere dert aldım, bir de saçma sapan insanlarla hareketlerle uğraşıyorum diye.
Yemin ederim bazen aynı düşünceye giriyorum ama eşim çok çok iyi bi insan. Ona haksızlık ediyorum bazen.Biz altlı üstlü oturduğumuz için sıkıntılar çok daha fazla ne yazık ki.Teneffus Zili valla iyi ya da kötü az ya da çok bir şekilde eş ailesinin sorunları mutlaka oluyor. Ailenin huzurunun kaçmasından başka da bir sonucu olmuyor. İnşallah kolay çözülebilecek bir durumdur. Bazen ben evlendiğime pişman oluyorum dertsiz başıma yok yere dert aldım, bir de saçma sapan insanlarla hareketlerle uğraşıyorum diye.
Rabbim feraha çıkarsın canımDerdim dağlardan büyük Nego o kadar sıkıntıdayım ki Rabbimden yardım diliyorum.Cidden canım çok sıkkın.
Allah razı olsun canım.Rabbim sanada güç kuvvet versin.R
Canim umarım sıkıntıların çözülur ne diyim kelin merhemi olsa hesabı
Bizim burada kar yağmadığı için hiç bilemiyorum gidersin sağ salim inşGünaydın hayırlı cumalar canlarburalar. Bu şekilde sağlık ocağı yoluna nasıl gidicem bilmiyorim ya amamnn giderim herhalde
duymaz duymaz, sır yaparızNego duymasın sabah çocukları yolladım uyuya kalmışım
Rabbim kolaylık versin canım.Yemin ederim bazen aynı düşünceye giriyorum ama eşim çok çok iyi bi insan. Ona haksızlık ediyorum bazen.Biz altlı üstlü oturduğumuz için sıkıntılar çok daha fazla ne yazık ki.
Amin...Allah razı olsun canımRabbim kolaylık versin canım.
Öyle ya da. Böyle gitmem lazım dün eşimin halası geldi babaneye o yaptı B12 yı şansıma bugün gelmiş olsa bende yaptırırdm aman iki Dk lknyer giderim ne olcakBizim burada kar yağmadığı için hiç bilemiyorum gidersin sağ salim inş.Güneşli hava burada ama soğuk tabi.
Arada Kaynarımduymaz duymaz, sır yaparız
Allah hepimize yardımcısı olsun diyorum. Neredeyse herkesin bir yarası var bu konularda.R
Canim umarım sıkıntıların çözülur ne diyim kelin merhemi olsa hesabı
Huzur kaçıracak, sorun çıkaracak olan kilometrelerce uzakta olsa bile yapıyor yapacağını. Eli dursa dili durmuyor yani. Allah içinizi ferahlatsın inşallah.Yemin ederim bazen aynı düşünceye giriyorum ama eşim çok çok iyi bi insan. Ona haksızlık ediyorum bazen.Biz altlı üstlü oturduğumuz için sıkıntılar çok daha fazla ne yazık ki.
Ben biraz daha uyuyacağım çocuk uyurken :))Nego duymasın sabah çocukları yolladım uyuya kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?