Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bebeği uyutuyum dedim biraz da sallarken keyfediyim. O da çabucak uyudu. Artık bı bahanemde kalmadı. İki dakkada bebek niye uyur ki
Ayyy kalk kız, insan oturdukça miskinleşir, ağırlaşır. Kalk kalk kalk hadiii

Teşekkür ederim:)
Nego Küçük kızım hasta , 40 derece ateşle gittik sabah erkenden öğlene anca düştü ateşi, viral virüs salgını varmış . Vücutta kanda vs hiçbir şekilde mikrop enfeksiyon çıkmıyor ama çocuk ateşli ve halsiz .

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez vakitte. Ateş aslında iyi bir şey savaşıyor bedeni virüslerle

Ne yaptım

Kızların masasını ciflemiş rafların tozlarını almıştım sabah bi sepette çamaşır katlamıştım.

Çarşaflarını değiştirdim yenileri serdim
Halıyı fırçaladım sirkeli ve lavantalı suyla
Halıyı süpürüp kaldırdım
Odayı dolap içlerini vs ayrıntılı küçük uçla süpürdüm
Camını sildim aynaları sildim
Sedir yatak var 2 tane çekmesi zulum gibi.
Çektim süpürdüm sildim altlarını ama şu koca vucudumla nasıl yaptım bi bana sorun
Ordan oraya geç geçerken totoyu sıkıştır yatak kapıya dayandı mahsur kal atla üstüne git bezi yıka süpürge sıkıştı onu kurtar derken yerleştirdim sonunda
Kızı hazırlayıp indirdim gelince kalan yerleri silip halısını serdim
Sandalyeyi yatırıp tekerlekleri tek tek sildim.
Uç dökülmüş yere bana dememişler ve ezilmiş çizmiş parkeyi bide oraları ayrıca cifledim sildim bitti odanın işi.

Maşallah maşallah

Hayalet olamanın faydaları altan üsten yağ gibi kayıyorsun

Net maşaallah gözlerim yaşardı ula
Ve de çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…