Ayyy kalk kız, insan oturdukça miskinleşir, ağırlaşır. Kalk kalk kalk hadiiiBebeği uyutuyum dedim biraz da sallarken keyfediyim. O da çabucak uyudu. Artık bı bahanemde kalmadı. İki dakkada bebek niye uyur ki
Teşekkür ederim:)Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim:)
Nego Küçük kızım hasta , 40 derece ateşle gittik sabah erkenden öğlene anca düştü ateşi, viral virüs salgını varmış . Vücutta kanda vs hiçbir şekilde mikrop enfeksiyon çıkmıyor ama çocuk ateşli ve halsiz .
Halı fıyçam vay benim aytıkNur1835 gözümün nuuuru de gel artıkta birlikte çıkalım maratonlara insan gene bi destek arıyor
Kız gel maraton edek hadi gel. Karnın da doymuşGarnımı doyurdum geldimçünküm aç ayı oynamaz
Geldim balım da bu maraton nasıl oluyor bi anlat hele önce bana.
Hayırdır geçmiş olsun
Sen zaten hayalet gibisin gören yok
Tamam canım
Tamam
Taşınsın artık senin ev
Bir dost diye mesaj atan olursa eşine
Maşallah maşallahNe yaptım
Kızların masasını ciflemiş rafların tozlarını almıştım sabah bi sepette çamaşır katlamıştım.
Çarşaflarını değiştirdim yenileri serdim
Halıyı fırçaladım sirkeli ve lavantalı suyla
Halıyı süpürüp kaldırdım
Odayı dolap içlerini vs ayrıntılı küçük uçla süpürdüm
Camını sildim aynaları sildim
Sedir yatak var 2 tane çekmesi zulum gibi.
Çektim süpürdüm sildim altlarını ama şu koca vucudumla nasıl yaptım bi bana sorun
Ordan oraya geç geçerken totoyu sıkıştır yatak kapıya dayandı mahsur kal atla üstüne git bezi yıka süpürge sıkıştı onu kurtar derken yerleştirdim sonunda
Kızı hazırlayıp indirdim gelince kalan yerleri silip halısını serdim
Sandalyeyi yatırıp tekerlekleri tek tek sildim.
Uç dökülmül yere bana dememişler ve ezilmiş çizmiş parkeyi bide oraları ayrıca cifledim sildim bitti odanın işi.
boyut atlayarak iş yapmak daha zevkli
temizlikte seçicilik diyorum buna
2.15 başlangıç olsun namaza uctum( süpürgeli imoji)1 yada 1,5 saat için yarışıyoruz hangimiz daha çok yapıcaz diye kapiş
Maşallah maşallah
2.15 başlangıç olsun namaza uctum( süpürgeli imoji)
Hayalet olamanın faydalarıNe yaptım
Kızların masasını ciflemiş rafların tozlarını almıştım sabah bi sepette çamaşır katlamıştım.
Halıyı süpürüp kaldırdım
Çektim süpürdüm sildim altlarını ama şu koca vucudumla nasıl yaptım bi bana sorun
Ordan oraya geç geçerken totoyu sıkıştır yatak kapıya dayandı mahsur kal atla üstüne git bezi yıka süpürge sıkıştı onu kurtar derken yerleştirdim sonunda
Uç dökülmüş yere bana dememişler ve ezilmiş çizmiş parkeyi bide oraları ayrıca cifledim sildim bitti odanın işi.
Hayalet olamanın faydalarıaltan üsten yağ gibi kayıyorsun
Uçarak geziyorum siz fark etmiyorsunuzAdaşım hoşgeldinnerelerdeydin
Net maşaallah gözlerim yaşardı ulaNe yaptım
Halıyı süpürüp kaldırdım
Uç dökülmüş yere bana dememişler ve ezilmiş çizmiş parkeyi bide oraları ayrıca cifledim sildim bitti odanın işi.
Net maşaallah gözlerim yaşardı ula
Ve de çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?