Şu haber çıksa da taşınsakHayırdır geçmiş olsun
Sen zaten hayalet gibisin gören yok
Tamam canım
Tamam
Taşınsın artık senin ev
Bir dost diye mesaj atan olursa eşine
Kız senle maratona girdiydik. Hani hep burdaymisin. O halı fircasindaki saçlar saçlar. Temizliyom temizliyom aynı. Kafamı jilete vurasim geliyor
Bu emojiyi arayıp bulmaya bile üşeniyorum. O girişteki emojilerle yetiniyorum. Çok tembelim ben kız vallaAl sana süpürgeli emoji terliksu
Kız senle maratona girdiydik. Hani hep burdaymisin. O halı fircasindaki saçlar saçlar. Temizliyom temizliyom aynı. Kafamı jilete vurasim geliyor
Kız maşallah yorulmadin mi ben yoruldum bilene. Ama sana da yetişmek lazım. Ben de ucam bariVallahi bi an delilik geliyo insana.
Sonra aynada kızıl saçlarımı görüp vazgeçiyorum
Oğlanın halısıyla benim halıyı fırçaladım süpürdüm anca arada telde konuştum iyi olmadı.
Şimdi öbür oda gibi camlarını yerlerini silcem buralarında tozlar alıncak uçuyorum
Kız maşallah yorulmadin mi ben yoruldum bilene. Ama sana da yetişmek lazım. Ben de ucam bari
Çok manidarHalı fırçamdan sana şarkı var
İnşaallahŞu haber çıksa da taşınsak
Kız maşallah yorulmadin mi ben yoruldum bilene. Ama sana da yetişmek lazım. Ben de ucam bari
Siz nasıl maratondasınız, hep burdasınızOrasını karıştırma iyiyim şu an yarın sabah basamam ayağımın üstüne
Maşallah maşallahYapılan işler ❤
Kahvaltı sonrası topladı Bulaşıklar yıkandı
Mutfak dolapları silindi
Mutfak çekmeceleri düzenli
Odalar süpürüldü
Yerler silindi
Toz alındı
Odaların kapıları silindi
Beyaz sehpaları çıkarıp tek tek sildim (araları toz oluyor kola vs bişey döküldüğü zamn arasına girer)
Banyo lavoba çamaşır suyuna yatırıldıtemizlendi
Banyo paspaslari cirpildi
Banyo köpüklü deterjanli sularla silindi paspasi serildi.
Kalan işler ❤
Akşam yemeği
Bici bici
Sigara keyfi
Saygılar Dilos06
Biz çok becerikli kadinlariz gördün mü öğrencilerini. Hem bura hem ev temizliği.Siz nasıl maratondasınız, hep burdasınız
Bu işlerin hepsini aynen yaptm wc ve banyo gece yıkanacak ama bıraktım yemek yaptmYapılan işler ❤
Kahvaltı sonrası topladı Bulaşıklar yıkandı
Mutfak dolapları silindi
Mutfak çekmeceleri düzenli
Odalar süpürüldü
Yerler silindi
Toz alındı
Odaların kapıları silindi
Beyaz sehpaları çıkarıp tek tek sildim (araları toz oluyor kola vs bişey döküldüğü zamn arasına girer)
Banyo lavoba çamaşır suyuna yatırıldıtemizlendi
Banyo paspaslari cirpildi
Banyo köpüklü deterjanli sularla silindi paspasi serildi.
Kalan işler ❤
Akşam yemeği
Bici bici
Sigara keyfi
Saygılar Dilos06
Bende mi ellemesem. 15 gün ellemesem harebe olur benim evim kız. Ben yine elleyim iyisi miBende bittim ya bellerim goptu
Yarında kalanı yapıcam bitircem işte daha 15 gün ellemiycem puh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?