Düzenli Evimiz & Hayatımız

bugun bura kaynamis.bayaa ama kim maroton yapti kim uyudu anlayamadim bugün evi topladim mutfak dolaplarini ve kasikligi duzenledim
bazalarin icini duzenledim
cocuklarin odasinin perde yikayip cam sildim
diger yerleri supurup sildim wc yikadim
camasir attim hala yikaniyor
aksama da soylee en agirindan migren geliyor hadi hayirlisi

Geçmiş olsun canım. Migren zor heralde

Ayyy sayfalar nasıl ilerlemiş. Arkadaşım geldi bugün iki gündür giremiyorum.maratonda habersiz dahil olmuşum
Tuvalet banyo yıkandı mutfak tezgahında ki kattlee kahve makinesi falan filan kaldırıldı yıkandı silindi. Çaydanlıkları cifledim.evi süpürdüm sildim toz aldım. Şimdi bulaşık makinesini boşaltıp misafirden kalanları yerleştireceğim.çamaşır makinesine havluları atmıştım. Makine yi çalıştıracam.1 saatliğine ana ma gidip geleyim (ev yakın) katlanacak bir sepet çamaşır var onları katlayıp yıkananları asacam. Eşim evde yok dünden yemek vardı onu yerim. Sonra bana iyi uykular

Aradığım kan sensin diloş
Nego yaklaşık 1 haftalık bir tatil istiyorum senden memleketime gidiyorum evi de kocaya emanet ettik dönünce baya temizlik yapıcam sanırım biraz keyif yapayım
Tamam canım tadını çıkar, dönünce nasılsa yığınla iş seni bekliyor olacak
Bu işlerin hepsini aynen yaptm wc ve banyo gece yıkanacak ama bıraktım yemek yaptm
Ekstra 2 makine çamaşır katlandı
3 makine yıkandı asıldı
Maraton yaptık mı bilmiyorum ama ben baya iş hallettim
Eline sağlık canım
1 makine çamaşır yıkadım astım
1 makine katladım
Bebek kıyafeti düzenledim
Bütün gün oğlanlara ranza bakmak için gezdim
Çok yoruldum
Eline sağlık canım buldun mu ranza?
Buyurun benim
Eline sağlık canım balık ayıklamak hiç yapmadığım bir şey
Eline sağlık canım
Ya inşaallah gelmez migren
Oh mis eline sağlık

geldi de igne oldum geldim artmadan

Bulduk canım aslında istediğimiz model başkaydı ama onun güvenilirliği içimize sinmedi normal merdivenli aldık

Ataayemi zeynepyu kız beğenip beğenip kaciyon nasılsın. Sabah maratona gidek mi
Benim pazar misafirim vardı yemekli eşimin arkadaşları geldi çok kalabalıktı hâlâ kendime gelemedim baya yorulmuşum girelim sabah maratona ödevleri falan yaptım bu arada öğretmenim yanlız evin sürekli temiz olması çok güzelmis misafirler habersiz gelse bile sıkıntı olmuyor :)

Bende çocuklara oda yapmaya karar verdim kızımın vardı kardeşini de yanına alMayı düşünüyorum ama eşimle anlaşamadık bi türlü o ranza olsun çalışma masali falan oluyor ya onlardan istiyor bende baza olsun diyorum sizlerden akıl istiyorum sizce napmaliyim ranza mi baza mi

Dolap ihtiyacın varsa baza,yoksa ranza. İhtiyacına bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…