- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
15 gün ellememek mi kesin bizim evde minik minik bklar uçuşurBende mi ellemesem. 15 gün ellemesem harebe olur benim evim kız. Ben yine elleyim iyisi mi
Ay sen beni çok güldürdün ya çok yaşa emi15 gün ellememek mi kesin bizim evde minik minik bklar uçuşur
Geçmiş olsun canım. Migren zor heraldebugun bura kaynamis.bayaaama kim maroton yapti kim uyudu anlayamadim bugün evi topladim mutfak dolaplarini ve kasikligi duzenledim
bazalarin icini duzenledim
cocuklarin odasinin perde yikayip cam sildim
diger yerleri supurup sildim wc yikadim
camasir attim hala yikaniyor
aksama da soylee en agirindan migren geliyor hadi hayirlisi
Aynen öyle ,Sağol canımÇok geçmiş olsun canımRabbim şifa versin tez vakitte. Ateş aslında iyi bir şey savaşıyor bedeni virüslerle
Aradığım kan sensin diloşYapılan işler ❤
Kahvaltı sonrası topladı Bulaşıklar yıkandı
Mutfak dolapları silindi
Mutfak çekmeceleri düzenli
Odalar süpürüldü
Yerler silindi
Toz alındı
Odaların kapıları silindi
Beyaz sehpaları çıkarıp tek tek sildim (araları toz oluyor kola vs bişey döküldüğü zamn arasına girer)
Banyo lavoba çamaşır suyuna yatırıldıtemizlendi
Banyo paspaslari cirpildi
Banyo köpüklü deterjanli sularla silindi paspasi serildi.
Kalan işler ❤
Akşam yemeği
Bici bici
Sigara keyfi
Saygılar Dilos06
Tamam canım tadını çıkar, dönünce nasılsa yığınla iş seni bekliyor olacakNego yaklaşık 1 haftalık bir tatil istiyorum senden memleketime gidiyorum evi de kocaya emanet ettik dönünce baya temizlik yapıcam sanırım biraz keyif yapayım
Eline sağlık canımBu işlerin hepsini aynen yaptm wc ve banyo gece yıkanacak ama bıraktım yemek yaptm
Ekstra 2 makine çamaşır katlandı
3 makine yıkandı asıldı
Maraton yaptık mı bilmiyorum ama ben baya iş hallettim
Eline sağlık canım1 makine çamaşır yıkadım astım
1 makine katladım
Bebek kıyafeti düzenledim
Bütün gün oğlanlara ranza bakmak için gezdim
Çok yoruldum
Buyurun benim
Eline sağlık canımMaraton arkadaşımBonus çok yoruldum. İsde bitmedi. Halılar fırçalandi. Ev süpüruldu. Bı pAket çamaşır katlandı. Bı paket yıkandı asıldı. WC banyo ciflendi lavabolar aynalar patlatıldı. İki kilo balık ayıklandı pisti yendi. Hiç iş bitmedi daha dolu iş var
Eline sağlık canımbugun bura kaynamis.bayaaama kim maroton yapti kim uyudu anlayamadim bugün evi topladim mutfak dolaplarini ve kasikligi duzenledim
bazalarin icini duzenledim
cocuklarin odasinin perde yikayip cam sildim
diger yerleri supurup sildim wc yikadim
camasir attim hala yikaniyor
aksama da soylee en agirindan migren geliyor hadi hayirlisi
Oh mis eline sağlıkAyyy sayfalar nasıl ilerlemiş. Arkadaşım geldi bugün iki gündür giremiyorum.maratonda habersiz dahil olmuşum
Tuvalet banyo yıkandı mutfak tezgahında ki kattlee kahve makinesi falan filan kaldırıldı yıkandı silindi. Çaydanlıkları cifledim.evi süpürdüm sildim toz aldım. Şimdi bulaşık makinesini boşaltıp misafirden kalanları yerleştireceğim.çamaşır makinesine havluları atmıştım. Makine yi çalıştıracam.1 saatliğine ana ma gidip geleyim (ev yakın) katlanacak bir sepet çamaşır var onları katlayıp yıkananları asacam. Eşim evde yok dünden yemek vardı onu yerim. Sonra bana iyi uykular
Bende
tesekkur ederim Allah kimseye vermesinGeçmiş olsun canım. Migren zor heralde
geldi de igne oldum geldim artmadanAradığım kan sensin diloş
Tamam canım tadını çıkar, dönünce nasılsa yığınla iş seni bekliyor olacak
Eline sağlık canım
Eline sağlık canımbuldun mu ranza?
Buyurun benim
Eline sağlık canımbalık ayıklamak hiç yapmadığım bir şey
Eline sağlık canım
Ya inşaallah gelmez migren
Oh mis eline sağlık
Bulduk canım aslında istediğimiz model başkaydı ama onun güvenilirliği içimize sinmedi normal merdivenli aldıkAradığım kan sensin diloş
Tamam canım tadını çıkar, dönünce nasılsa yığınla iş seni bekliyor olacak
Eline sağlık canım
Eline sağlık canımbuldun mu ranza?
Buyurun benim
Eline sağlık canımbalık ayıklamak hiç yapmadığım bir şey
Eline sağlık canım
Ya inşaallah gelmez migren
Oh mis eline sağlık
benim tarafa geçmişsin
Benim pazar misafirim vardı yemekli eşimin arkadaşları geldi çok kalabalıktı hâlâ kendime gelemedim baya yorulmuşumAtaayemi zeynepyu kız beğenip beğenip kaciyon nasılsın. Sabah maratona gidek mi
Dolap ihtiyacın varsa baza,yoksa ranza. İhtiyacına bağlıBende çocuklara oda yapmaya karar verdim kızımın vardı kardeşini de yanına alMayı düşünüyorum ama eşimle anlaşamadık bi türlü o ranza olsun çalışma masali falan oluyor ya onlardan istiyor bende baza olsun diyorum sizlerden akıl istiyorum sizce napmaliyim ranza mi baza mi
uçalımyorgunum dalarım sana burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?