Yeni kahvaltı yaptılar kapının önüne koyulacakları ancak dışarı attımOo mâşallahBaska isin yok mu
Bonus ultra maratonda bence
Bizde kalkalımBonus ultra maratonda bence
İnşallah bundan sonraki yaşım deli olmadığım yılları getirir
Bu arada çok Çok teşekkür ederim
Unutkanlığı yaratan rabbime hamdolsuntövbe de . Dün bizi çağırmışlar benim haberim yok. Benim herif de gün boyu uyudu . Akşam aradı ki niye gelmediniz herif de unuttum uyumuşum gün boyu dedi
Kalktım göbek attım
Ben de ev süpürmeliyim her yer saçBenim de girişmem lazım hiç içimden gelmiyor
Nice güzel yaşların olsunİnşallah bundan sonraki yaşım deli olmadığım yılları getirir
Bu arada çok Çok teşekkür ederim
Unutkanlığı yaratan rabbime hamdolsun
Sağlıklı sıhhatli huzurlu bi yaş olsun senin için doğum günün kutlu olsun
Off bende fark ettim önden hafifte yandan açılma var.Çok dökülüyor şuan benimde. Halbuki bayağ güzelleşmişti.Ben de ev süpürmeliyim her yer saççıldireceğim saçlarım çok dökülüyor 6. Aydan sonra azalıyor diyorlar dur bakalım hayırlısı
Nice güzel yaşların olsun
İnşallah azalır artık kafada saç kalmadı yerler hep saçOff bende fark ettim önden hafifte yandan açılma var.Çok dökülüyor şuan benimde. Halbuki bayağ güzelleşmişti.
İns.canım bizimkiler bebek annesini tanıyınca saç dökülmeye başlar der.☺ Benim saçlar gür azıcık o yüzden idare ediyoruzİnşallah azalır artık kafada saç kalmadı yerler hep saç
Amin amin inşallah hepimiz için öyle olsunmutlu yılların olsun gader ortaaağm daha sakin stressiz yıllar senin olsun
Çok teşekkür ederimBen de ev süpürmeliyim her yer saççıldireceğim saçlarım çok dökülüyor 6. Aydan sonra azalıyor diyorlar dur bakalım hayırlısı
Nice güzel yaşların olsun
Amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederimSağlıklı sıhhatli huzurlu bi yaş olsun senin için doğum günün kutlu olsun❤
VurmaBugün ciddi anlamda bir şey yapmadım. Sabah yatağı toplamıştım sadece. Kahvaltı bulaşıklarını bile bırakıp çıktık evden. Geç gelince de onlar da sabaha kaldı artık.
2-6 ay arası sürüyormuş genelde bakalım bizimki yakında 6 aylık olacak inşallah azalır artıkİns.canım bizimkiler bebek annesini tanıyınca saç dökülmeye başlar der.☺ Benim saçlar gür azıcık o yüzden idare ediyoruz
Canım kan değerlerinde bi sıkıntı yoksa biotin kullan benim kendiliğinden geçmedi malesef. Hayatımda ilk kez kel kalcam diye korktumİnşallah azalır artık kafada saç kalmadı yerler hep saç
Ilk oğlanı dogum yaptiktan sonra basladi dökülme bana da öyle demislerdi. Cocuk beni tanidi 9 yil oldu samimi olup kavga bile ediyoruz ama dökülme hala bitmediİns.canım bizimkiler bebek annesini tanıyınca saç dökülmeye başlar der.☺ Benim saçlar gür azıcık o yüzden idare ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?