Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben de ev süpürmeliyim her yer saç çıldireceğim saçlarım çok dökülüyor 6. Aydan sonra azalıyor diyorlar dur bakalım hayırlısı

Nice güzel yaşların olsun
Off bende fark ettim önden hafifte yandan açılma var.Çok dökülüyor şuan benimde. Halbuki bayağ güzelleşmişti.

mutlu yılların olsun gader ortaaağm daha sakin stressiz yıllar senin olsun
Amin amin inşallah hepimiz için öyle olsun
Ben de ev süpürmeliyim her yer saç çıldireceğim saçlarım çok dökülüyor 6. Aydan sonra azalıyor diyorlar dur bakalım hayırlısı

Nice güzel yaşların olsun
Çok teşekkür ederim
Sağlıklı sıhhatli huzurlu bi yaş olsun senin için doğum günün kutlu olsun
Amin inşallah güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Bugün ciddi anlamda bir şey yapmadım. Sabah yatağı toplamıştım sadece. Kahvaltı bulaşıklarını bile bırakıp çıktık evden. Geç gelince de onlar da sabaha kaldı artık.
Vurma Nego gece eşim toplamış mutfağı. Sabah korka korka girmiştim bir baktım derli toplu.

İnşallah azalır artık kafada saç kalmadı yerler hep saç
Canım kan değerlerinde bi sıkıntı yoksa biotin kullan benim kendiliğinden geçmedi malesef. Hayatımda ilk kez kel kalcam diye korktum

İns.canım bizimkiler bebek annesini tanıyınca saç dökülmeye başlar der.☺ Benim saçlar gür azıcık o yüzden idare ediyoruz
Ilk oğlanı dogum yaptiktan sonra basladi dökülme bana da öyle demislerdi. Cocuk beni tanidi 9 yil oldu samimi olup kavga bile ediyoruz ama dökülme hala bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…