Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yok kız ben vuramam yigenlerimki geliyor boydan cam her yer el izi etti diye üzülüyolar kızmayın ben bir kaç gün o izleri seviyor öyle siliyorum diyorum
aynı ben balkonu hamur oyunu yaptılar ablama karışma oynasınlar dedim.Lavabodan su taşıyorlardı en son halılara heryere dökülüyor tabi

aynı ben balkonu hamur oyunu yaptılar ablama karışma oynasınlar dedim.Lavabodan su taşıyorlardı en son halılara heryere dökülüyor tabi
Bana bir gelseler her yer ayna cam
Çocuklular gelenler yok burası bize göre değil deyip kaçıyolar bende rahat olsun bir su bir bezlik işler diyorum ama diken üstündeler

Oğlanı okuldan aldım patatesli omlet yaptım ekmek aldık geldik kahvaltı yaptık beraber.Evi toparladım berbat ötesi dağılmıştı.Yerleri süpürdüm elimle sildim sirke ve çamaşır suyuyla.Oğlanın yorganını güneşlendirdim. Nevresimler yıkandı. Beyazları astım.Renkliler kurudu hepsini akşama katlayacağım.Lavabo yıkandı.Kızımı ve kendimi yıkayacağım inş.Oğlanı gece yıkamıştım.Kızın çamaşırları da yıkayıp ütüledim dolabını da sildim yerleştirdim.Mutfakta toparlandı patates sepeti yıkandı.Kızımı uyuttum oğlumda uyuyor çok üşümüş gelir gelmez örtülere sarıldıdevam edeceğim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…