Hey maşallahİki Şehrin Hikayesi ,Bırak ve Rahatla ayrıca ilmihal,Ahlaki hastalıklardan kurtuluş yolları ve tefsir
NegooooooooooGünaydın güzel bir hafta diliyorum
Eki Görüntüle 3025064
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
Daha ne olsun bacım eline sağlık afiyet şifa olsun
Ulan Malatya’ya gelirsem seni arayıp bebemle şu mutfakta keyif atacağım senle söz
Başımla gözüm üstüne beklerimUlan Malatya’ya gelirsem seni arayıp bebemle şu mutfakta keyif atacağım senle söz
Darısı sanaDaha ne olsun bacım eline sağlık afiyet şifa olsun
Başın gözün var olsun derler buna cevaben bizim oralardaBaşımla gözüm üstüne beklerim
Sağlıkla mutlulukla hepberaber olsunBaşın gözün var olsun derler buna cevaben bizim oralarda
Yok kız ben vuramam yigenlerimki geliyor boydan cam her yer el izi etti diye üzülüyolar kızmayın ben bir kaç gün o izleri seviyor öyle siliyorum diyorum
Benim 26 aylık oldu hala çok fazla dokukuyor2-6 ay arası sürüyormuş genelde bakalım bizimki yakında 6 aylık olacak inşallah azalır artık
Yeğenin olasım geldiYok kız ben vuramam yigenlerimki geliyor boydan cam her yer el izi etti diye üzülüyolar kızmayın ben bir kaç gün o izleri seviyor öyle siliyorum diyorum
Bizimki de dolma elleriyle sıvayıp iyice yalar artıkYok kız ben vuramam yigenlerimki geliyor boydan cam her yer el izi etti diye üzülüyolar kızmayın ben bir kaç gün o izleri seviyor öyle siliyorum diyorum
Takviye vitamin kullan canım.Çok can sıkıcı birşey.☺Ilk oğlanı dogum yaptiktan sonra basladi dökülme bana da öyle demislerdi. Cocuk beni tanidi 9 yil oldu samimi olup kavga bile ediyoruz ama dökülme hala bitmedi
aynı ben balkonu hamur oyunu yaptılar ablama karışma oynasınlar dedim.Lavabodan su taşıyorlardı en sonYok kız ben vuramam yigenlerimki geliyor boydan cam her yer el izi etti diye üzülüyolar kızmayın ben bir kaç gün o izleri seviyor öyle siliyorum diyorum
Malatya'ya kadar gelirsen beni de görmeye gelUlan Malatya’ya gelirsem seni arayıp bebemle şu mutfakta keyif atacağım senle söz
Yerim o dolma elleriniBizimki de dolma elleriyle sıvayıp iyice yalar artık
Bana bir gelseler her yer ayna camaynı ben balkonu hamur oyunu yaptılar ablama karışma oynasınlar dedim.Lavabodan su taşıyorlardı en sonhalılara heryere dökülüyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?