Sağol canımGeçmiş olsun
Sus sus açık verme daha kötü oluyom okudukça gördükçeBenim adım çıkmış asıl seni etiketlesinler
Benimde ağzımda belli etmiyorum kızım korumasın diyeYüreğim ağzımda
Hadi yaTemizlik yapmaktan nefret ediyorum diye konu açmışlar
Kız yanımdaydı anlamasın diye yerimden kımıldamadım uzayınca o da anladı kendimi sıktım bırakıncada kalbim çok çarptıBenimde ağzımda belli etmiyorum kızım korumasın diye
Yaşamayın abi temizliğide sevmiyosanızHadi ya
Dur kız gömme sende şimdiYaşamayın abi temizliğide sevmiyosanız
Afiyet şifa olsun paşamada süt olsun
Bu Topiğin zıt anlamlısı açılırmışDur kız gömme sende şimdi
Bütün temizlik yapmayı sevmeyenler ordaBu Topiğin zıt anlamlısı açılırmış
Kim daha uzun perde yıkamayacak diye maratonu olabilir
Elimde gelse her hafta yıkarım ben perde yıkamayı çok seviyorum ev yenileniyormuş gibi geliyor yumuşatının kokusu gibisi yokBütün temizlik yapmayı sevmeyenler orda2 ayda yıkarım perdeyi dedim hor gördüler
Ben arap sabunu koyarımElimde gelse her hafta yıkarım ben perde yıkamayı çok seviyorum ev yenileniyormuş gibi geliyor yumuşatının kokusu gibisi yok
Bende beyaz sabun kokusunu seviyorumBen arap sabunu koyarımbayılırım o kokuya
Halı koltuk fayans parlar toz alırken kullanırım yer silerken. Hatta antibakteriyelmiş lavaboları da ovarım arada onunlaBende beyaz sabun kokusunu seviyorum
Arap sabunun çelikleri parlatırım çok güzel yapıyor
Gelsinler şuraya biz onlara temizlikle nasıl aşk yaşanır öğretirizHalı koltuk fayans parlar toz alırken kullanırım yer silerken. Hatta antibakteriyelmiş lavaboları da ovarım arada onunla
Gelsinler şuraya biz onlara temizlikle nasıl aşk yaşanır öğretiriz
Duymayanlara anlatırızdemi yaaaa. Ama müziği.duymayanlar dans edenleri deli sanarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?