- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Allah iyiliğini versin güldürdün beniSus sus açık verme daha kötü oluyom okudukça gördükçe
Bende bi kalıp beyaz sabun katıyorum olmazsa olmazımız yumuşatıcı tabi şuan yumoş hanımeli var.Ben arap sabunu koyarımbayılırım o kokuya
Onda 3 tane varHadi senin bebe var normal. Yoksa Bonusun da mı
Şaşırdım tantuni gibi he ?Banyo aklandı paklandı.Çamaşır suyuyla heryeri kapısını köpürtüp ovdum.Kovaları,maşrapayı,bebeğimin küvetini yıkadım.Çöpleri ayarladım deterjanlar vs bitenler vardı.Bi çay içtim oğlana sucuklu tost yapıp yedik.Yerken üzerine limon sıkıyoruz çok güzel oluyor.
Ben ayda 1 yıkadım bi ara 20 günde bir yıkardım boynum çok ağrımaya başladı vücut sinyal veriyordu elim uyuşuyordu 1 , 1 buçuk aya çıkardım salonun mutfağın öyle.6 mı
Elendin dıtttt
Ben alıştım bu ara herşeye limon sıkıyorum.Şaşırdım tantuni gibi he ?
Neden amaBanyo aklandı paklandı.Çamaşır suyuyla heryeri kapısını köpürtüp ovdum.Kovaları,maşrapayı,bebeğimin küvetini yıkadım.Çöpleri ayarladım deterjanlar vs bitenler vardı.Bi çay içtim oğlana sucuklu tost yapıp yedik.Yerken üzerine limon sıkıyoruz çok güzel oluyor.
Karbonat didim dinlemedin beniBenle çok dalga geçti zalımlar perde için
Perde başına 1 kalıp rendeleyip koyacağım sandımKarbonat didim dinlemedin beni
Deprem oldu
Çok geçmiş olsunEvet ya oldu ıyiyiz çok şükür
Bebe değil onlarOnda 3 tane var
Bir kere olsa otomatiğe bağlamış gibi negoooo negoooAh ahhhh negooooo diye bi girdim şuraya
Ekşi ekşi güzel oluyor dene derim ilk bende şaşırıyordum kardeşlerim beni alıştırdı.Neden ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?