Hem seni görmeye hemde salçalı köfte yemeye sözMalatya'ya kadar gelirsen beni de görmeye gel
Düşüncesi bile çok mutlu etti beniHem seni görmeye hemde salçalı köfte yemeye sözbirde o han gibi balkonunda kısır yeriz
Ben kısır yerken sende u eşoğlusuna analık yap al kucakla hoplat zıplatDüşüncesi bile çok mutlu etti beni
Valla helal bebeyle bunlar büyük işOğlanı okuldan aldım patatesli omlet yaptım ekmek aldık geldik kahvaltı yaptık beraber.Evi toparladım berbat ötesi dağılmıştı. Yerleri süpürdüm elimle sildim sirke ve çamaşır suyuyla. Oğlanın yorganını güneşlendirdim. Nevresimler yıkandı. Beyazları astım. Renkliler kurudu hepsini akşama katlayacağım. Lavabo yıkandı. Kızımı ve kendimi yıkayacağım inş. Oğlanı gece yıkamıştım. Kızın çamaşırları da yıkayıp ütüledim dolabını da sildim yerleştirdim. Mutfakta toparlandı patates sepeti yıkandı. Kızımı uyuttum oğlumda uyuyor çok üşümüş gelir gelmez örtülere sarıldı devam edeceğim inş.
Benim de götüm dondu negoooooo aşağı markete indim sabahAyyy nasıl ayaz var dondum
Isınmak istiyor musun negooooo ? Gel sarıl banaAyyy nasıl ayaz var dondum
Aşağı market ne tee okula gittim birde her gün okul çantası taşıyorumBenim de götüm dondu negoooooo aşağı markete indim sabah
Yok cınım yakın temas sevmiyim benIsınmak istiyor musun negooooo ? Gel sarıl bana
Gel bende seni taşırım minnoş negoooooAşağı market ne tee okula gittim birde her gün okul çantası taşıyorum
TeraziiiiiiiYok cınım yakın temas sevmiyim ben
Minnoş mu ben miGel bende seni taşırım minnoş negooooo
IykkkkkkTeraziiiiiiisulu sulu yanağından öperlerdi ya küçükken sende mi deli olurdun negoooooo
Kalbimde taşırım seni negooooMinnoş mu ben mibir kolumu taşırsın anca
Hayal ettin dimi ahhahahahhaIykkkkkk
Off yaşadım adetaHayal ettin dimi ahhahahahha
Teraziiiiiiisulu sulu yanağından öperlerdi ya küçükken sende mi deli olurdun negoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?