Bide bazali ranzalar da olabilir. Bende öyle düşünüyorum ama tehlikeli mi bilmiyorumDolap ihtiyacın varsa baza,yoksa ranza. İhtiyacına bağlı
Çok karıştı kafam inşallah işimize yarayana karar kılarızBide bazali ranzalar da olabilir. Bende öyle düşünüyorum ama tehlikeli mi bilmiyorum
Evet yavru yataklı olan bide yaninda çalışma masası falan var eşim ben çok beğendim diyor annemler sakın ranza alma diyor kafam karıştı benimde :)Ranza iyi değil kızlar altta yatan için özellikle ama yer yoksa olur tabi niye olmasın.
Ben sedir yatak yaptırdım ikisinede yataklar köşede birleşiyo koltuk gibide aynı zamanda.
Altları çekmeceli iyi oluyo oyuncakları topluyo içine.
Ama kullanışlı değil baza olsaydı bugün çektiğim eziyeti çekmezdim altını silebilirdim çekmeden.
Bide yavru yataklar var çekmece gibi diğer yatak alta giriyo
Evet yavru yataklı olan bide yaninda çalışma masası falan var eşim ben çok beğendim diyor annemler sakın ranza alma diyor kafam karıştı benimde :)
Kızım okula gidiyor küçüğüm daha gitmiyor. Ranza dan düşer diyorum e küçüğü alta yatirirz diyor herşeye cevabı var :) resim eklemedim hiç bi deneyim atmayı şöyle bişey istiyor eşimYani normal yatak yeri varsa ranza çocuğa göre değil büyük olsa neyse.
Kaç yaşındalar çalışma masası için erken mi?
Kızım okula gidiyor küçüğüm daha gitmiyor. Ranza dan düşer diyorum e küçüğü alta yatirirz diyor herşeye cevabı var :) resim eklemedim hiç bi deneyim atmayı şöyle bişey istiyor eşim
Temizligide korkutuyor nasıl olur diye, haklısın bunu soyluycem eşime teşekkür ederim :)Bu direk oyun alanı onlara ben şimdi benim kızları düşünüyorum büyük ödev yaparken küçük bakmak istiyo falan hiç hoş şeyler olmuyo :)
Yatakla masa yanyana kullanışlı olmaz gibi sanki masalar çok kirleniyo o yüzden diyorum olur belkide bilemiyorum.
Kızım okula gidiyor küçüğüm daha gitmiyor. Ranza dan düşer diyorum e küçüğü alta yatirirz diyor herşeye cevabı var :) resim eklemedim hiç bi deneyim atmayı şöyle bişey istiyor eşim
Annemde öyle söylüyor evlenene kadar rahat ederler diyor eşim böyle istiyor kızıma da ben illa toplanan yatak istiyorum demişti eşim acayip pişman olduk senin seçimlerin güzel değil diyorum ama sizlerden de fikir alıp kandircam artıkResimdeki ranza çok güzelmiş. Durumunuzdaki müsaitse alın eşin hevesini alsın. Değilse bazalı yatak al çocuklar evlenene kadar kullanır. Benim evlenmeden önceki yatağım 22 senelik. Hala kullanılıyor. Kardeşim rahat olur diye çekyat aldı olmadı, resimdeki yavru yatağa benzer yavrusuz yatak aldı. O da olmadı bazalı yatak aldı rahat etti
Aynen bende korkuyorum yanlız değilmişim :) benim kızımın saçı uzun hafif bağlar öyle yatırırim bağlamadan uyursa saçı boynuna dolanır nefes alamaz diye düşünmekten uyuyamam ranza alırsam öyle olucak ama gelde eşime anlatAtaayemi zeynepyu iyiki sormuşsun valla. Benim eşimde ranza diye tutturuyordu. Yorumları okudum onada bizde vazgeçtik. Ranza bide bana niyeyse korkunç geliyor. Olmaz olmaz da ne bilim üstteki bölüm kırılsa falan diye aklıma geliyor. Alınırsa da destekli almalı.
Ranzayla ilgili haberleri falan açsan. Belki vazgeçer. Vazgecmezse de artık Allah'a emanetAynen bende korkuyorum yanlız değilmişim :) benim kızımın saçı uzun hafif bağlar öyle yatırırim bağlamadan uyursa saçı boynuna dolanır nefes alamaz diye düşünmekten uyuyamam ranza alırsam öyle olucak ama gelde eşime anlat
Yok kandircam inşallahRanzayla ilgili haberleri falan açsan. Belki vazgeçer. Vazgecmezse de artık Allah'a emanet
Amin. Ben çok pimpirikliyim.Yok kandircam inşallahAllah korusun kimseye göstermesin rabbim
Bende aynıyım iyimi kötümü bilmiyorum ama tutamıyorum kendimiAmin. Ben çok pimpirikliyim.
Bende tutamıyorum. Bende anksiyete var ondan böyleyim sanıyordum.Bende aynıyım iyimi kötümü bilmiyorum ama tutamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?