Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ranza iyi değil kızlar altta yatan için özellikle ama yer yoksa olur tabi niye olmasın.

Ben sedir yatak yaptırdım ikisinede yataklar köşede birleşiyo koltuk gibide aynı zamanda.
Altları çekmeceli iyi oluyo oyuncakları topluyo içine.
Ama kullanışlı değil baza olsaydı bugün çektiğim eziyeti çekmezdim altını silebilirdim çekmeden.
Bide yavru yataklar var çekmece gibi diğer yatak alta giriyo

Evet yavru yataklı olan bide yaninda çalışma masası falan var eşim ben çok beğendim diyor annemler sakın ranza alma diyor kafam karıştı benimde :)

Evet yavru yataklı olan bide yaninda çalışma masası falan var eşim ben çok beğendim diyor annemler sakın ranza alma diyor kafam karıştı benimde :)

Yani normal yatak yeri varsa ranza çocuğa göre değil büyük olsa neyse.
Kaç yaşındalar çalışma masası için erken mi?

Yani normal yatak yeri varsa ranza çocuğa göre değil büyük olsa neyse.
Kaç yaşındalar çalışma masası için erken mi?
Kızım okula gidiyor küçüğüm daha gitmiyor. Ranza dan düşer diyorum e küçüğü alta yatirirz diyor herşeye cevabı var :) resim eklemedim hiç bi deneyim atmayı şöyle bişey istiyor eşim

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-17-22-22-13-1.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 39
Kızım okula gidiyor küçüğüm daha gitmiyor. Ranza dan düşer diyorum e küçüğü alta yatirirz diyor herşeye cevabı var :) resim eklemedim hiç bi deneyim atmayı şöyle bişey istiyor eşim

Bu direk oyun alanı onlara ben şimdi benim kızları düşünüyorum büyük ödev yaparken küçük bakmak istiyo falan hiç hoş şeyler olmuyo :)
Yatakla masa yanyana kullanışlı olmaz gibi sanki masalar çok kirleniyo o yüzden diyorum olur belkide bilemiyorum.

Temizligide korkutuyor nasıl olur diye, haklısın bunu soyluycem eşime teşekkür ederim :)

Resimdeki ranza çok güzelmiş. Durumunuzdaki müsaitse alın eşin hevesini alsın. Değilse bazalı yatak al çocuklar evlenene kadar kullanır. Benim evlenmeden önceki yatağım 22 senelik. Hala kullanılıyor. Kardeşim rahat olur diye çekyat aldı olmadı, resimdeki yavru yatağa benzer yavrusuz yatak aldı. O da olmadı bazalı yatak aldı rahat etti

Annemde öyle söylüyor evlenene kadar rahat ederler diyor eşim böyle istiyor kızıma da ben illa toplanan yatak istiyorum demişti eşim acayip pişman olduk senin seçimlerin güzel değil diyorum ama sizlerden de fikir alıp kandircam artık teşekkür ederim :)

Bügun ne yaptım geceden ev topladığım için sabah dağınıklığını topladım kahvaltı yaptım sonra çay keyfi yaparken eşim geldi hastalanmış.
Uyudu uyanmayınca işler geçe kaldı.
Evi süpürüp sildim.
Çocugun kıyafetlerini yıkamıştım dün bugün kurumuş katladım yerleştirdim.
Bulaşıkları makineden çıkarıp yerleştirdim.
O ara ödevleri yaptım.
Çocugum yerde yatıyor mecbur onun yatağını başka odaya taşıdım.
Sonra 1 saat hepsiburada müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım. Yatak bariyeri almıştım 1 ay önce hala gelmedi gelsede çocuk bazada yatsa.
Çocukta grip olmuş burnu tıkalı bana uykusuz geceler.

Aynen bende korkuyorum yanlız değilmişim :) benim kızımın saçı uzun hafif bağlar öyle yatırırim bağlamadan uyursa saçı boynuna dolanır nefes alamaz diye düşünmekten uyuyamam ranza alırsam öyle olucak ama gelde eşime anlat

Ranzayla ilgili haberleri falan açsan. Belki vazgeçer. Vazgecmezse de artık Allah'a emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…