Yapılacak iş olmayınca oturabiliyoruzEv düzenli olunca insan niye mutlu oluyor acaba?
Bende bu ara halsiz hissediyorum kendimi işler yetişmiyor gibi.Vitamin şart oldu.Vallahi bende böyleyim. Lohusasin bebek var sal artık diyen pasaklilari dinlemedigim kendime ve evime baktigim günden beri psikolojim düzeldi.
Dağınıklik zeka göstergesiymiş. Ulan anca bir gerizekalı yattığı yeri toplamadan akşam gelir aynı yere yatar.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Şimdi nasılsın peki? Bu arada okurum tabi ama ne okuyacağım onu bilmiyorumBana okur musunuz üç gündür baş ağrısı çekiyorum
Hadi bismillah 7 ayetel kürsü 3er felak, nas okuyup üflüyorum şimci süvasa doğruBana okur musunuz üç gündür baş ağrısı çekiyorum
Neriman ve Gonca’nın kısaltması olabülüGeçmiş olsun canım Allah şifa versin.Şimdi nasılsın peki? Bu arada okurum tabi ama ne okuyacağım onu bilmiyorumNickinde ne yazıyor anlamı ne canım?:)
Geçmiş olsun negomBana okur musunuz üç gündür baş ağrısı çekiyorum
Rutin ev işleri dışında yaptıklarım18 mart ödevi
Nevresim değiştirmek.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
Selizay
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
Valla ben Demir ve d vitamini alıyorum mecbur çünkü yerlerdeBende bu ara halsiz hissediyorum kendimi işler yetişmiyor gibi.Vitamin şart oldu.
İyin geceler canım annen nasıl oldu son durum ne iyi mi biraz daha ?İyi geceler kızlar
Ya jes senin gürültü konunu okuduktan sonra şu videoyu izledim atmayı unutmuşum aklıma sen geldinHepinize hayırlı geceler canlarbiz oğlumla nöbetlerdeyiz zaman zamaaaaan sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım başım duman
Akşam misafirim vardı ben de ne var ne yok diye uğradım.Hepinize hayırlı geceler canlarbiz oğlumla nöbetlerdeyiz zaman zamaaaaan sorma ne haldeyim sorma kederdeyim sorma yangınlardayım başım duman
Valla şu saat oldu hala hayvan gibi tepiniyorlar. Çocuktan nefret ettim pislik annesini saymıyorum bile. Eşim duvara kaç defa vurdu işte insan olmayınca anlamıyorYa jes senin gürültü konunu okuduktan sonra şu videoyu izledim atmayı unutmuşum aklıma sen geldin
Valla Teom aynı be yaaaaAkşam misafirim vardı ben de ne var ne yok diye uğradım.
Poğaça yaptın mıValla Teom aynı be yaaaa
Yaptım toz maya kabartmadıPoğaça yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?