Ne olduGünaydın canlar kafam allak bullak ne yapabilirsem yapcam inşallah
Sinirlerim çok gergin ya geçer umarım
İnan bende.bilmiyorum yaNe oldu
Canını sıkan bastırdığın bir durum olmalıİnan bende.bilmiyorum yaiçim sinir dolu ağlamakliyim ama aglayamiyorum
Sanırım ya geçer herhalde birazdan lahavle cekiyorum içimden sürekli feraha ulaşırımCanını sıkan bastırdığın bir durum olmalı
Sonu hayrolsun geçer merak etmeSanırım ya geçer herhalde birazdan lahavle cekiyorum içimden sürekli feraha ulaşırım
Sonu hayrolsun geçer merak etme
Birbirlerine bulaştırıyor çocuklar maalesef Allah şifa versin yavrularına canımYandı yandı sabah sabah
Küçük iyi negom ateşi düştü . Bu sabah da büyük kızı götürdük 39 derece ateşle
Sağolasın canım allah razı olsunBirbirlerine bulaştırıyor çocuklar maalesef Allah şifa versin yavrularına canım
Ne didim ben şimdi hacıııı
Ben sıpamı sallıyorum ama uykum geldiSelaaamm kızlar nasılsınız
Yaşasın ütüm de yok banyoda öyle malzemeler de yok20 mart ödevi
Ütü yapmak.
Banyo kovasını,taburesini,masrafa,terlik vs dezenfekte etmek.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Bişey dediğinden değil öyle hal hatır sorup selam veriyorum benNe didim ben şimdi hacıııı
Ben anladımmmmm virgül koymadım ya cümle garip durmuş bonboooonBişey dediğinden değil öyle hal hatır sorup selam veriyorum ben
Ben de uyuttum kv ile oturuyorumBen sıpamı sallıyorum ama uykum geldisen napıyorsun
Yok yavv son mesajını alıntıladım işte maksat sataşmak içerik değil. Anlamayıp ifşalattın kendimiBen anladımmmmm virgül koymadım ya cümle garip durmuş bonboooon
Gözünün nuru dimiBen de uyuttum kv ile oturuyorum
HııııGözünün nuru dimi
Bugün Pazar ve ben seni çok özledim..Yok yavv son mesajını alıntıladım işte maksat sataşmak içerik değil. Anlamayıp ifşalattın kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?