Ankara canım felaket burası iki gündür sisli önünü goremiyorsun
Bura güneşli ama
Sen nerdesin öyle sisli
Bizde de sis var ruhum daraldi
Bura güneşli ama
Sen nerdesin öyle sisli
Ankara güzel memleketimAnkara canım felaket burası iki gündür sisli önünü goremiyorsun
AminnnÇok sevindim canım inşallah bidaha yaşatmasın rabbim :)
Bugün senin doğum günün mü? Doğum günün kutlu olsun canımAllah razı olsun canım
Amin. Rabbim daha yaşatmasınAminnn, ömrümüzden ömür gitti resmen. Bebekler ve çocuklar hasta olmasın inşallah.
Pasta maratonu yapacak arkadaş arıyorum.
Benim ve oğlumun. Oğlumunkini kutluycaz. İçinize mi doğdu kızlar ya duygulandım. 39 yaş kemale erdi sanırımBugün senin doğum günün mü? Doğum günün kutlu olsun canım
Aminnnn onlar olmasın çiçek gibi soluyorlar hiç dayanamıyorum bendeAminnn, ömrümüzden ömür gitti resmen. Bebekler ve çocuklar hasta olmasın inşallah.
Ne güzel tesadüfBenim ve oğlumun. Oğlumunkini kutluycaz. İçinize mi doğdu kızlar ya duygulandım. 39 yaş kemale erdi sanırım
Oğlum biraz üzülüyor. Senin doğum günün hiç kutlanmiyor anne diyorNe güzel tesadüf
Aa senindemi doğum günün nice mutlu yıllara sağlıkla huzurla inşallah yeni yaşın hayrli mübarek olsun :)Benim ve oğlumun. Oğlumunkini kutluycaz. İçinize mi doğdu kızlar ya duygulandım. 39 yaş kemale erdi sanırım
Ben küçükken başıma gelenleri anlatsam nasıl sağ kaldın dersiniz yani. Benim bu halime anne ve babam kalp krizi gecirmemisler iyiki.Aminnnn onlar olmasın çiçek gibi soluyorlar hiç dayanamıyorum bendegitmezmi hiç çok şükür bitti ,annemler tuz ver birilerine derler sende cuma günü ver istersen :)
Allah razı olsun. İnşallah güzel bir yaş olurAa senindemi doğum günün nice mutlu yıllara sağlıkla huzurla inşallah yeni yaşın hayrli mübarek olsun :)
Eee beraber kutlayın, ne kadar güzel.Oğlum biraz üzülüyor. Senin doğum günün hiç kutlanmiyor anne diyor
Ben küçükken başıma gelenleri anlatsam nasıl sağ kaldın dersiniz yani. Benim bu halime anne ve babam kalp krizi gecirmemisler iyiki.
Ama insanın evladının başına gelmesi çok daha kötü.
Bu arada daha önce hiç duymamıştım.
Neden tuz verirlermiş ki?
Bende tam bilmi yorum ama babaannemden öğrenmiş annem sürekli bişey olsa tuz ver der kv de de şeker ver der :)Ben küçükken başıma gelenleri anlatsam nasıl sağ kaldın dersiniz yani. Benim bu halime anne ve babam kalp krizi gecirmemisler iyiki.
Ama insanın evladının başına gelmesi çok daha kötü.
Bu arada daha önce hiç duymamıştım.
Neden tuz verirlermiş ki?
Amin inşallah.yay burcuyum. Çok alayciyim hiç sevmem bu huyumu. Baya torpuledim gerçiDemek seninde börtdeyin
Yay burcusun demek :))
Seninde doğum günün kutlu olsun o zaman.
Allah sağlıklı hayırlı ömür versin.
Pastayı ikiniz içinde süsle çocuk haklı niye seninki kutlanmasın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?