Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sen bildiğin dip köşe temizlik yapmışsın
Kolay gelsin canım
Kolay gelsin canım
Nego sence sonradan ayrılabilen ranza mı yoksa şu yeni model basamak çekmeceli ranza mı biz çok kararsız kaldık ama büyük firmalar basamaklı üretmiyor o zaman da garanti vs düşündürüyor insanı
Ayrılması iyi aslında, üst üste kullanmak zorunda kalmıyorsun, çocuklar iyice büyüyünce üst üste koyuyorsun. Ama ben o basamaklı modelleri görsel olarak beğeniyorum, onun da şöyle bir eksisi var senin küçük olan oraya tırmanır düşebilir, bu açıdan da düşün canım
Derli toplu olunca daha mı huzurlu olunuyor. ben hiç derli toplu olamadım
Ben derli toplu olunca huzurlu oluyorum, misal kocam hala izinli ev dandini sinir tepemde
Bütün cekmecelerin duzelmesi gerekiyor
Yıkanmış çamaşırları katlarken düzeltirim artık.
Kolay gelsin canım
Bebişin konunu çıkardık alçıdan. Çok şükür sorun yokmuş.
Benim ayağımda da demir var. Günlük işlerimi yapabiliyorum elhamdülillah
Hadi gözün aydın
Benim ve oğlumun. Oğlumunkini kutluycaz. İçinize mi doğdu kızlar ya duygulandım. 39 yaş kemale erdi sanırım
Ooo doğum gününüz kutlu olsun, sağlıklı huzurlu uzun güzel bir ömrünüz olsun
Sağlık ocağına gittim geldim ilaçsız geçirelim derken kulak için antibiyotik kullanıcam şimdi
İhmal etme kulak çok mühim kullan mutlaka, sakın soğan falan damlatayım deme

Ayy adam ne diye izinli ya bana faydası yok, sinirimi bozuyor anca. Çocuklara söz veriyor pat bir telefon sözü kalıyor sonra ben çekiyorum sıkıntısını.
Bunaldım iki haftadır.
Nerden nereye geliyor insan, erken gelsin diye yolunu gözlediğim adam, evden gitsin diye bekliyorum

Gardaşım seni anlıyorum saçma ve gereksiz bi şekilde şu an benim adamda evde

Birazdan kovamla bezlerimle basıcam salonu.
Dün ölmüşüm diyoki ama çok farketmiş ev tertemiz olmuş allah güç versinde hep yap
Dedim hiç deme allah çok versinde yaptırayım diye

Çok gerginim bugün çok. Ne yapsam ki başım da ağrıyor, güne ağrıyla başladım.
Sabah çocukları gönderip yattım, iki saat sonra kalktım biraz ağrım hafiflemiş, kv aradı, kocam evde ya aramış kahvaltı etmediyseniz geliyorum diye. Bende dedim şimdi hazırlıyorum, kalkıp kahvaltı hazırlıyım demiyor da seni mi arıyor birde, karım hasta demez kendini düşünür anca dedim. Ah ah diyor babası kılıklı o da yapmaz, yapan yapıyor da bizi bulmamış dedim, doğru diyorsun diyor.

Yine iyi Bonus farketmiş, benimki o kadarını da demez hiç
İşte odungiller, hayata bakış farkı, karısını düşünen adam ikinci şıkkı der

Siz dertleştiniz mi ayaküstü

Düşündüm canım aynen ama adam dedi ki buna tırmansa da bir basamak gider kalır merdivende direk aşağı düşer ne biliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…