Orta kulak mi olmuş
Pasta yapiyom kız. Kurabiye börek bugün çocuk misafirlerim gelcek.Heralde öyle bişeyler dedi.
Sen niye geriden takip ediyon bugün mesajları
Allah şifa versin çocukların hastalığı çok zor oluyorHeralde öyle bişeyler dedi.
Sen niye geriden takip ediyon bugün mesajları
Sen bildiğin dip köşe temizlik yapmışsınNeler yapmıştımda akşam her yerim sızlamıştı
Kızların odasını dip köşe süpürülüp sildim
Halıyıda fırçaladım
Yatakları çektim,tozları aldım
Camını sildim
Yatak odasıda aynen halısını fırçaladım süpürdüm dip köşe
Camı sildim tozları aldım aynaları sildim ıslak kuru
Yerleri bazanın altını sildim
Oğlanın odasınıda aynen halıyı fırçaladım dip köşe süpürdüm
Camı silip tozları aldım aldım
Yatağı çekip yerleri sildim
Upuzun koridoru sadece süpürdüm halıyı kıvırıp sildim serdim.
Mutfağıda süpürüp sildim
1 sepet daha çamaşır katladım
6 oldu saat eşimde geldi gecikti allahtan
O arada makarna koydum yemek için dündende vardı bişeyler
Sonrada yorgunluğun tadını çıkardım
Kolay gelsin canımBugün yapılcaklar
- Balkon ve balkon camı ve mutfak camu silincek
- Salon camları silincek, dip köşe süpürülüp silincek
- Wc ler temizlenicek
- Dolap üstleri silincek
- Ev süpürülcek
- Çamaşır yıkanıcak katlanıcak
- Yemek yapılcak
- Dünkü ödev yapılcak ihtiyaç var
Kolay gelsin canımGünaydınlar
Dün wc lavabo temizlendi
Toz alındı
Dolap içleri yumuşatıcılı suyla silindi
Kek yapıldı
Bugün
Pazara girilecek
Yemek yapılacak
Banyo süpürülecek
Ütü yapılacak
Boş oda düzenlenecek, bu ara girmedim dağılmış yine
Tabi önce akşam olup eve gidilmesi lazım
Herkese kolay gelsin
Ayrılması iyi aslında, üst üste kullanmak zorunda kalmıyorsun, çocuklar iyice büyüyünce üst üste koyuyorsun. Ama ben o basamaklı modelleri görsel olarak beğeniyorum, onun da şöyle bir eksisi var senin küçük olan oraya tırmanır düşebilir, bu açıdan da düşün canımNego sence sonradan ayrılabilen ranza mı yoksa şu yeni model basamak çekmeceli ranza mı biz çok kararsız kaldık ama büyük firmalar basamaklı üretmiyor o zaman da garanti vs düşündürüyor insanı
Ben derli toplu olunca huzurlu oluyorum, misal kocam hala izinli ev dandini sinir tepemdeDerli toplu olunca daha mı huzurlu olunuyor. ben hiç derli toplu olamadım
Kolay gelsin canımBütün cekmecelerin duzelmesi gerekiyor
Yıkanmış çamaşırları katlarken düzeltirim artık.
Hadi gözün aydınBebişin konunu çıkardık alçıdan. Çok şükür sorun yokmuş.
Benim ayağımda da demir var. Günlük işlerimi yapabiliyorum elhamdülillah
Ooo doğum gününüz kutlu olsun, sağlıklı huzurlu uzun güzel bir ömrünüz olsunBenim ve oğlumun. Oğlumunkini kutluycaz. İçinize mi doğdu kızlar ya duygulandım. 39 yaş kemale erdi sanırım
İhmal etme kulak çok mühim kullan mutlaka, sakın soğan falan damlatayım demeSağlık ocağına gittim geldim ilaçsız geçirelim derken kulak için antibiyotik kullanıcam şimdi
Ayy adam ne diye izinli ya bana faydası yok, sinirimi bozuyor anca. Çocuklara söz veriyor pat bir telefon sözü kalıyor sonra ben çekiyorum sıkıntısını.
Bunaldım iki haftadır.
Nerden nereye geliyor insan, erken gelsin diye yolunu gözlediğim adam, evden gitsin diye bekliyorum
Yine iyi Bonus farketmiş, benimki o kadarını da demez hiçGardaşım seni anlıyorum saçma ve gereksiz bi şekilde şu an benim adamda evde
Birazdan kovamla bezlerimle basıcam salonu.
Dün ölmüşüm diyoki ama çok farketmiş rv tertemiz olmuş allah güç versinde hep yap
Dedim hiç deme allah çok versinde yaptırayım diye
Çok gerginim bugün çok. Ne yapsam kibaşım da ağrıyor, güne ağrıyla başladım.
Sabah çocukları gönderip yattım, iki saat sonra kalktım biraz ağrım hafiflemiş, kv aradı, kocam evde ya aramış kahvaltı etmediyseniz geliyorum diye. Bende dedim şimdi hazırlıyorum, kalkıp kahvaltı hazırlıyım demiyor da seni mi arıyor birde, karım hasta demez kendini düşünür anca dedim. Ah ah diyor babası kılıklı o da yapmaz, yapan yapıyor da bizi bulmamış dedim, doğru diyorsun diyor.
Yine iyi Bonus farketmiş, benimki o kadarını da demez hiç
İşte odungiller, hayata bakış farkı, karısını düşünen adam ikinci şıkkı der
Geçmiş olsun canım da ilaçsız zorSağlık ocağına gittim geldim ilaçsız geçirelim derken kulak için antibiyotik kullanıcam şimdi
Düşündüm canım aynen ama adam dedi ki buna tırmansa da bir basamak gider kalır merdivende direk aşağı düşer ne biliyimSen bildiğin dip köşe temizlik yapmışsın
Kolay gelsin canım
Kolay gelsin canım
Ayrılması iyi aslında, üst üste kullanmak zorunda kalmıyorsun, çocuklar iyice büyüyünce üst üste koyuyorsun. Ama ben o basamaklı modelleri görsel olarak beğeniyorum, onun da şöyle bir eksisi var senin küçük olan oraya tırmanır düşebilir, bu açıdan da düşün canım
Ben derli toplu olunca huzurlu oluyorum, misal kocam hala izinli ev dandini sinir tepemde
Kolay gelsin canım
Hadi gözün aydın
Ooo doğum gününüz kutlu olsun, sağlıklı huzurlu uzun güzel bir ömrünüz olsun
İhmal etme kulak çok mühim kullan mutlaka, sakın soğan falan damlatayım deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?