- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Tuz olması garibime gitti sadece. Demek tuz çok değerliymişSadaka için aslında mantığı.
Tuz olması garibime gitti sadece. Demek tuz çok değerliymiş
Belayı savuşturmak için veriyorlar. Mesela iyi bı şey olunca da şeker dağıtırlarTuz olması garibime gitti sadece. Demek tuz çok değerliymiş
Belayı savuşturmak için veriyorlar. Mesela iyi bı şey olunca da şeker dağıtırlar
Berkertli olsun diyede ramazan aylarında 3 beyaz alınırmis belki ondan değerlidir :) bide tam bilgim yok ama tuz çalınirsa affı olmaz falan diye bişey duymuştum. Sen bi kaseye koy yukardaki sağdaki soldaki bi komşuna ver belki olur faydası :)Tuz olması garibime gitti sadece. Demek tuz çok değerliymiş
Aha ha çok güldüm kız. Bencede vallaAz kocakarı değilmişiz ha
Versede şimdi millet yanlış anlamasınBerkertli olsun diyede ramazan aylarında 3 beyaz alınırmis belki ondan değerlidir :) bide tam bilgim yok ama tuz çalınirsa affı olmaz falan diye bişey duymuştum. Sen bi kaseye koy yukardaki sağdaki soldaki bi komşuna ver belki olur faydası :)
Kv de beni yanlış yönlendirmiş tühBelayı savuşturmak için veriyorlar. Mesela iyi bı şey olunca da şeker dağıtırlar
Doğru bide o var bak ama görüştüğü kişilere versin. Adres atıyım bana kargola olmadıVersede şimdi millet yanlış anlamasın
Kolay gelsin benimkiler yemiyorlar yeşeler gelirdim ben :) diyetteyim bide yapmıyim dayanamaz yerim falanGidim de pasta yapım bari. Kimse gelmiyor yanıma. Saat 11. El elde baş başta
Ay çok teşekkür ederim. Agliycam şimdi kizBen almim sen şarkını al :)
Bonus cagiracagimi hisset
Ay çok teşekkür ederim. Agliycam şimdi kizagladim bile ben çok sulu gözüm
Amin. Oturdum agliyom valla. Sende mutluluktan ağla inşallah kızDuygulanmadığın ve sevinmediğin doğum günü mü olurmuş :)
3 tane evladın var onlardan hep yüzün gülsün inşallah
Orta kulak mi olmuşSağlık ocağına gittim geldim ilaçsız geçirelim derken kulak için antibiyotik kullanıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?