İyi fikirmişIslarsan zamandan tasarruf. Haşlamayı sadece salata vs de kullanmak için yapıyorum ya da nohutu mesela pilavın üstüne koymak için. Birde buğdayı haşlayıp atıyorum çorba için. Onun dışında fasulye ve nohutu ıslayıp direkt atıyorum dondurucuya. Çünkü ben sadece ıslatarak pişiriyorum fasulye nohut yemeğini.
Düdüklü çok kullandım ama artık kullanmıyorum her zaman kullandığım bozulunca diğerlerine güvenemiyorum. Tencerede yapıyorum artık.İyi fikirmiş
10 yaşında okulun başladığı zaman bir gezmeye gitik mozayik pastaya annem hep kek yapıyor bundan yapmaz dedi
Eve gelince Mozayik kekten daha kolay istedinde yapmadık mı dedim
Büyükmüşbenimki bi kere sultan sarması yedi ilk kez misafirlikte halbuki evde kaç kez öyle şeyler yapmıştım ağzına bile sürmemüşti
Hiç mozaik yapmadımgaliba benim kız da seninki gibi diyecek
Çocukla kocaya güven olmaz misafirlikte ,o yemez sevmez dediğiniz ne varsa itinayla görmemiş gibi yerlerHazır kakolu pudinği biraz koyu pişir büskiviyi kır içine sar paketle at dolaba
Yap bacım bunlara gökten indirsen biz yemedik diyolar orda burda
Aynen tam ben dicektimÇocukla kocaya güven olmaz misafirlikte ,o yemez sevmez dediğiniz ne varsa itinayla görmemiş gibi yerler
A ha ha kendi rezil olmuşAynen tam ben dicektim. Benim herif kaynimlarda yemek yerken yenge salataya ne koydun sos mu yaptin cok guzel olmuş demisti ama salatayi ben yapmistim her zamanki yediginden
Yalakalik yapcakti herhalA ha ha kendi rezil olmuş
Gıçıklık değil miO zaman totolarına şaplağı hak etmişler
Bonusum benim de ilk önce şiddetli başım ağrımıştı sonra pozitif olduğumu öğrendik. Bi test yaptırsanız iyi olur sankiYa ne bilim size yazdıklarım işte hangisini covit belirtisi sayim bilmiyorum.
Oğlan grip gibi burnunu siliyo başım patlıyo diyo
Güzel olmuş muydu peki ben de yapayımValla ha geçen hanımefendi için Bülent börek yaptım kesin mozaiği görse benim annem bundan yapmıyor der
Kek yaptım bu ölçülerle. Şu an pişiyorBenim ölçü de pişirme de ısı da sabittir. Kek kalıbında yaparım hep, düz tepside sevmem.
3 yumurta,1 bardak şeker, 1 bardak süt,1 bardak sıvıyağ, 2 bardak un,kabartma tozu, vanilya.
İçine doğaçlama çalışırım
160 derecede kek kalıbında 40 dakika pişiririm.
Maşallah Sübhânallâh güzel olur keklerim. Okuyan kem gözlü Şevketler nazar etmeyin puh puh
1 taneKek yaptım bu ölçülerle. Şu an pişiyor
Kabartma tozu kac paket koyuyorsun?
1 mi 2 mi ?
Miss Gibi kokusu geldi negoo bende buna benzer yapıyorum ama kabarmiyor istediğim gibi1 tane
Ohhh mis ayy üşendim ya yoksa yapardm 1 saate gecikir o şimdi yarın yaparım.Kek yaptım bu ölçülerle. Şu an pişiyor
Kabartma tozu kac paket koyuyorsun?
1 mi 2 mi ?
Afiyet olsun
Ben de borcamda yaptım bunu.Bı güzel kek kalibm yok borcamda yaparım hiçte anlamam kek kalıplarından çeşit çeşit ürünler çıktı bı de aman ağiz tadı versin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?