golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Büyükmüş10 yaşında okulun başladığı zaman bir gezmeye gitik mozayik pastaya annem hep kek yapıyor bundan yapmaz dedi
Eve gelince Mozayik kekten daha kolay istedinde yapmadık mı dedim
Hiç mozaik yapmadım10 yaşında okulun başladığı zaman bir gezmeye gitik mozayik pastaya annem hep kek yapıyor bundan yapmaz dedi
Eve gelince Mozayik kekten daha kolay istedinde yapmadık mı dedim
Hiç mozaik yapmadımgaliba benim kız da seninki gibi diyecek
Geçmedimi dahaYattım kalktım daha bişey yediğim yok.
İnş düzelirim artık oğlanda eve geldi oda bi garip
Valla ha geçen hanımefendi için Bülent börek yaptım kesin mozaiği görse benim annem bundan yapmıyor derHazır kakolu pudinği biraz koyu pişir büskiviyi kır içine sar paketle at dolaba
Yap bacım bunlara gökten indirsen biz yemedik diyolar orda burda
Abenim ablam bir gün iftar için görümcesine pirinç pilavı pişirib götürmüş orda da evde yemeyen çocuklar nasıl nasıl yedi ben dona kaldımBüyükmüşbenimki bi kere sultan sarması yedi ilk kez misafirlikte halbuki evde kaç kez öyle şeyler yapmıştım ağzına bile sürmemüşti
Narkör velletlerValla ha geçen hanımefendi için Bülent börek yaptım kesin mozaiği görse benim annem bundan yapmıyor der
İyi hissetmiyorum yatmak istiyorum hep.Geçmedimi daha
Halalarının çocukları muhtemelen severek yiyordur ondan benim kız da arkadaşı yiyorsa sevmediği yiyecekleri bile yerAbenim ablam bir gün iftar için görümcesine pirinç pilavı pişirib götürmüş orda da evde yemeyen çocuklar nasıl nasıl yedi ben dona kaldımdemiş hayırdır siz böyle pilav yemezdiniz onlarda sen halam gibi pilav yapmıyorsun demişler hiç ses etmedim bunlar yedi doydular sonra ben o pilavı evden getirdim demiş
Hahah çok iyiymişAbenim ablam bir gün iftar için görümcesine pirinç pilavı pişirib götürmüş orda da evde yemeyen çocuklar nasıl nasıl yedi ben dona kaldımdemiş hayırdır siz böyle pilav yemezdiniz onlarda sen halam gibi pilav yapmıyorsun demişler hiç ses etmedim bunlar yedi doydular sonra ben o pilavı evden getirdim demiş
Bonus covid mi oldun acabaİyi hissetmiyorum yatmak istiyorum hep.
Yumurta koydum çay koydum hiç canım yumurta istemiyo ama bakim artık
Benim gözler de kapanıyor gel uyuyalımİyi hissetmiyorum yatmak istiyorum hep.
Vücudun yorgun düşmüştür iyice dinlenİyi hissetmiyorum yatmak istiyorum hep.
Halası bekar çocuğu yokHalalarının çocukları muhtemelen severek yiyordur ondan benim kız da arkadaşı yiyorsa sevmediği yiyecekleri bile yer
Ya ne bilim size yazdıklarım işte hangisini covit belirtisi sayim bilmiyorum.Bonus covid mi oldun acaba
O zaman totolarına şaplağı hak etmişlerHalası bekar çocuğu yok
Çok geçmiş olsun. Belli olmuyorki ayırt edilmiyor griple. Benim kp sadece boğaz ağrısı vardı ihtimal vermiyordu covid olduğuna ama pozitif çıkmıştıYa ne bilim size yazdıklarım işte hangisini covit belirtisi sayim bilmiyorum.
Oğlan grip gibi burnunu siliyo başım patlıyo diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?