Düzenli Evimiz & Hayatımız

10 yaşında okulun başladığı zaman bir gezmeye gitik mozayik pastaya annem hep kek yapıyor bundan yapmaz dedi
Eve gelince Mozayik kekten daha kolay istedinde yapmadık mı dedim
Büyükmüş benimki bi kere sultan sarması yedi ilk kez misafirlikte halbuki evde kaç kez öyle şeyler yapmıştım ağzına bile sürmemüşti

Hazır kakolu pudinği biraz koyu pişir büskiviyi kır içine sar paketle at dolaba
Yap bacım bunlara gökten indirsen biz yemedik diyolar orda burda
Valla ha geçen hanımefendi için Bülent börek yaptım kesin mozaiği görse benim annem bundan yapmıyor der

Büyükmüş benimki bi kere sultan sarması yedi ilk kez misafirlikte halbuki evde kaç kez öyle şeyler yapmıştım ağzına bile sürmemüşti
Abenim ablam bir gün iftar için görümcesine pirinç pilavı pişirib götürmüş orda da evde yemeyen çocuklar nasıl nasıl yedi ben dona kaldım demiş hayırdır siz böyle pilav yemezdiniz onlarda sen halam gibi pilav yapmıyorsun demişler hiç ses etmedim bunlar yedi doydular sonra ben o pilavı evden getirdim demiş

Halalarının çocukları muhtemelen severek yiyordur ondan benim kız da arkadaşı yiyorsa sevmediği yiyecekleri bile yer

Hahah çok iyiymiş

Ya ne bilim size yazdıklarım işte hangisini covit belirtisi sayim bilmiyorum.
Oğlan grip gibi burnunu siliyo başım patlıyo diyo
Çok geçmiş olsun. Belli olmuyorki ayırt edilmiyor griple. Benim kp sadece boğaz ağrısı vardı ihtimal vermiyordu covid olduğuna ama pozitif çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…