Ben yokken bir Dopinğ kaynağımı buldunCocuklara kahvalti hazirladim gönderdim
Yataklarını topladim odalarini havalandirdim calisma masasindaki gereksizleri attim düzenledim
Diğer yatak ve odalari topladim havalandirdim
Kahvalti hazirladim topladim temizledim
Yemek hazirligina basladim elde yikanacaklari yikadim kaldirdim
Kızımı yıkadım banyoyu sildim temizledim
Wc yikadim ev terliklerini makineye attim
Kızın şifonyerini düzenledim kiyafetlerin altina biskuvi ve kurabiye stoklamis kime cekti bu cocuk
Ev süpürülcek silincek toz alincak
Cam önleri ve prizler silincek
Canım çok geçmiş olsun. Ailenin taşınma ihtimali yok mu oradanGünaydın kızlar..Sabaha kadar kabus gördüm kızlar.Babamlar hep aklımda.Sabah namazı vakitlerinde babamın arabasını kurşunlamışlar babam evdeyken daha içerisinde değildi. Hergün gece namazı kılar kahvaltısını yapar işe gider.Polis gelmiş bu kasıtlı olarak size yapılmış birşey denmiş zaten.Allah yar ve yardımcımız olsun.Rabbim bizleri korusun.Ne düşmanımız var bunca yıl ne kan davası.Psikopat birkaç komşu var ben onlar diyorum.Ama bakalım er geç ortaya çıkacaktır zaten inş.
Ben de sendenim bonus pankeke mikser kullanmam kullanamamPankeke hiç kullanmadım ya o kadar seriye bağlamışım ki elim gitmiyor miksere belki fazla ölçü olursa bende mikser kullanabilirim
Eee bu olduysa normali nasıl olmuyorKlasik kek tarifi. Nego az önce yazdı ya o tariftrn yaparım hep. Bu sefer içine 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi koydum. Çok hoşuma gitti.
İçine limon havuç portakal girince olmuyor bende bilmiyorumEee bu olduysa normali nasıl olmuyor
Çok güzel bir şey bence bi şans vermelisinNoodle güzel bir şey mi hiç yemedim aklıma giriyorsunuz
Aynı benim oğlan peynir zeytin domates kahvaltılık hiçbir şey yemiyor sadece yumurta o yüzden her gün hamur işi bi şeyler yapıyorum kahvaltıda. Ona yapıyorum derken ben de kilo aldımKüçük kız peynir yemez zeytin yemez recel hatta ekmeğe sürülen çikolatadan da yemez azcık labne yer
Evde kaldığı sabah uyanır uyanmaz kahvaltı asla yapmaz dolanır dolanır saat 12 gelince yer o da ya tost tarzı,pan kek, patates kızartması patatesle yapılan birşey (salatası, fırında,rendeleyip tavada kaşalarla karıştırıyorum )kahvaltılıklardan biraz labneyi pankeke sürerek yer
Kahvaltı konusu bizde biraz muamma oluyor kafayada estimi noodle yicem diye tuturuyor
Canım sıkılıyo iş yapinca rahatliyorum onu yapmazsam bsieyler yicem yoksaBen yokken bir Dopinğ kaynağımı buldun
Et gibi mi ☻İçine limon havuç portakal girince olmuyor bende bilmiyorum
Çok güzel fikir ben biraz başlamıştım hafta başında24 mart ödevi
Bu ödevi ramazana hazırlık için veriyorum. Bakliyat ıslayıp, haşlayıp buzluğa atmak.
Bu hafta ramazana hazırlık haftası olsun.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
Sende sıkldıkca iş yapanlar erenlerine erdin deseneCanım sıkılıyo iş yapinca rahatliyorum onu yapmazsam bsieyler yicem yoksa
Et gibi mi ☻
Hamur işin de pankek,açma,böreğin uçundan tırtıklar krebi ara sıra yiyor,pogaça sevmiyor yumurtayı haşlanmış halini hiç sevmezÇok güzel bir şey bence bi şans vermelisin
Aynı benim oğlan peynir zeytin domates kahvaltılık hiçbir şey yemiyor sadece yumurta o yüzden her gün hamur işi bi şeyler yapıyorum kahvaltıda. Ona yapıyorum derken ben de kilo aldım
Pankek poğaça simit pişi çok sever. Haşlama yumurta yemeye yeni başladı onu da bazen sadece sarısını yiyor. Omlet yiyor. Tost yapıyorum bazen düzgünce yiyor bazen içinden sucukları alıp alıp yiyorHamur işin de pankek,açma,böreğin uçundan tırtıklar krebi ara sıra yiyor,pogaça sevmiyor yumurtayı haşlanmış halini hiç sevmezyediği vakit öğle o sofra yerde kalır sinir olurum geri toplarım artık
Kaç yaşında senin kızKızım Bir yere gidelim hiç yemediği şeyi yediğini görünce benolurum. Sonra annem hiç bundan yapmıyor der
Herşeyi geçtim vakitlice bir yese yok işte sonra diyorum demek vücudu öyle istiyorPankek poğaça simit pişi çok sever. Haşlama yumurta yemeye yeni başladı onu da bazen sadece sarısını yiyor. Omlet yiyor. Tost yapıyorum bazen düzgünce yiyor bazen içinden sucukları alıp alıp yiyor
Zabah zabah saydıklarımın hepsini konuştuk çünküAy noluyo hepsini siralamissin
10 yaşında okulun başladığı zaman bir gezmeye gitik mozayik pastaya annem hep kek yapıyor bundan yapmaz dediKaç yaşında senin kız
Aynen zorlamaya gerek yok iyice ters tepiyor sonraHerşeyi geçtim vakitlice bir yese yok işte sonra diyorum demek vücudu öyle istiyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?